Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yahu $u fps'yi cartı curtu gösteren add-on hangisi? ctmod var bende ama pek bi i$ime yaramıyo. hangisini tavsiye edersiniz?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 fps icin ctrl+r yeterli zaten tabii daha kapsamli yada degisik birseyse aradigin bilemiyorum :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yani aslında add-on bahaneydi =) amac fps'nin nası gözüktügünü ögrenmekti. te$ekkürler. hani aradan i$e yarar bi add-on çıkarmı dedik çıkmadı hehe.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Beyler ben bu fps olayini baya denedim yani her türlü performans olayini degistirip bakarak.. Diğer bütün quality ayarlari sonda olsa dahi (tabiki antialising haric onu aklınızdan bile gecirmeyin) en büyük fps degisikligi yaratan wiev distance dir.. Wiev distance i raid falan olmadigi surece yani cok cok uzagi gormem gerekmedigi surece defaultun bi altında tutuyorum zaman zaman 0 a kadar cekişyorum 50-85 fps aliyorum.. sistem basta da soledigim gibi athlon 2600+ (barton) 1gb dual ddr kingston epox8rda3+ pro saphire 256 mb 9600xt.. En bastada soledigim gibi diger bütün kalite degerleri acik sadece wiev distance i bazen nerdeyse sifirliyorum ki cok cok uzagi gorememekten baska biseye yaramio ve quest yaparken ve instance da zaten bi anlamı yok.. Wiev distance i nerdeyse 0 a kadar cekin sisteminiz oldukca rahatlıyacaktir.. Ben diğer bütün qualityleri sıfırladıgımda en fazla10-15 fps farkedio ama wiev distance ı 0 layınca 30-40 fps farkediyor.. Bu arada baglanti 100M/10M onun bi etkisi var midir bilmiyorum.. [Bu mesaj kucukti tarafından 03 Temmuz 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 kesintisiz oyun için 1g ram şart kesinlikle. bi de benim laptop'ta ram slotu olsa çok güzel olucak ama ühü.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Sam, 02 Temmuz 2005 04:44 tarihinde demiş ki: valla o sistemle oynayabildiğine şükret bırak iyi fps almayı, voodoo2 demişsin de herhalde voodoo3'tür o, voodoo2 zaten 32mb'lik çıkmadı.. :) yok yahu voodoo2 100/200 gibi bişeydi. şimdi bilgasayarımın başında değilim tam söyleyemeyeceğim... ki oyunu oynayabildiğime şükretcemde oyunu oynayamıyorum ki. benimki başka bişey :D şimdi bu topicte fps performans arttırma konusunda genel faktörler dışında (bilindik işlemci, ram, ekran kartı, genel video ayarları dışında) öğrendiklerimiz: - kalabalık alanlarda bir çok verinin ekranda bir anda yüklenmesi için harddisk performansının etkisi. defragmantasyon yararlı olabilir. - view distance ayarıda önemlidir. mantıklı gözüküyor tabii. ne kadar dar alanı görürseniz o kadar az veriyi ekranınıza sığdırmış olursunuz... (lâkin orgri de kalabalığa arkamı dönsem ve duvara baksam bile makina bir nebze kasılıyor. bunu anlayamıyorum aslında?) var mı başka fikir?..[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: kucukti, 03 Temmuz 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Beyler ben bu fps olayini baya denedim yani her türlü performans olayini degistirip bakarak.. Diğer bütün quality ayarlari sonda olsa dahi (tabiki antialising haric onu aklınızdan bile gecirmeyin) en büyük fps degisikligi yaratan wiev distance dir.. Wiev distance i raid falan olmadigi surece yani cok cok uzagi gormem gerekmedigi surece defaultun bi altında tutuyorum zaman zaman 0 a kadar cekişyorum 50-85 fps aliyorum.. sistem basta da soledigim gibi athlon 2600+ (barton) 1gb dual ddr kingston epox8rda3+ pro saphire 256 mb 9600xt.. En bastada soledigim gibi diger bütün kalite degerleri acik sadece wiev distance i bazen nerdeyse sifirliyorum ki cok cok uzagi gorememekten baska biseye yaramio ve quest yaparken ve instance da zaten bi anlamı yok.. Wiev distance i nerdeyse 0 a kadar cekin sisteminiz oldukca rahatlıyacaktir.. Ben diğer bütün qualityleri sıfırladıgımda en fazla10-15 fps farkedio ama wiev distance ı 0 layınca 30-40 fps farkediyor.. Bu arada baglanti 100M/10M onun bi etkisi var midir bilmiyorum.. [Bu mesaj kucukti tarafından 03 Temmuz 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Valla bendede Epox8rga+ / 6600GT + 1Gb Ram(malesef 266 suan :) ) var ama ortalama 40 fps yi geçmiyor... Yukarılarda birisi 1GB ram ile 100 sabit demiş.. Yavaşmı hızlımı :) Wow'da 1gb ile 100 fps sabit almasının imkanı yok bence.. isterse x1800 olsun farketmez çünkü oyun 9550 de bile gayet uygun çalışıyor.. Yani önemli olan deli gibi ram ve hız.. Aynı sistemle 512 ve 1024 olarak denedigimde 512 ram varken Ogrimara gelince 20sn kitleniyordu makine 1gb yaıpnca 2sn ye düştü bu kadar anlamsız derecede ram harcayan bir oyun daha görmedim açıkcası..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar