ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 süperdi o dizi. Ya aklıma takıldı hani yeşil ranger sonra beyaz olmustu dimi? Daha fazla özellik falan artistti biraz :P[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 evet yeşil beyaz oldu. adı da tommy idi :D pembe manitası vardı[signature][hline]Mike Portnoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben fan'dım...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bole bi tip vardı karı bole buyucu gibi :D,Bide bunların filmi vardı bole sumuk gibi bi herif vardı :D galiba arnold amcam oynuordu :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kablotv var bizde hangi kanal gosterior :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 aaa hala gosteriyolar mı ya? e yaşlanmıştır benim hatun artık bakmam ben ona :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 onlar ayrılmıştı diye biliom kırmızı fln deişmişti hatta bir ara kırmızı zenci idi sonra beyaz bi tip gelmişti :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hee evet kırmızı mıydı o ben siyah ranger diye hatılıyorum (belki de zenci oldugu için =P). Ama adlarını hatırlıyom Zack'ti eskiden. sonra Adam olmustu. bi de sarı ranger vardı zenci kız[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DekaRanger Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Helcaraxe, 25 Haziran 2005 18:52 tarihinde demiş ki: Kablotv var bizde hangi kanal gosterior :D sitemiz tamamlandigi zaman dunyada power rangers dizisinin turkiyedeki ayagi olacagiz, firmalar ile gorusuldu, pr ile ilgili bilgileri site disina cikaramayiz siz gelip bakacaksiniz artik hangi kanalda oynuyo ne zaman hangi sezon hangi ulkede falan hepsi suan yapim asamasinda olan pr sitesinde mevcut.[signature][hline]Power Rangers Turkiye http://www.powerrangers.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 power rangers ı izledikten sonra kendimi power ranger zannedip duvarlara tekmeler attığım günleri hala unutmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hiç sevmezdim bu diziyi , ninjaların iman tahtalarının üzerinde bi daire olurdu , oraya vurdular mıydı ölüyolardı... ama yine de izlerdim bu diziyi sırf bundan sonra yayınlanan Goosebumps'ı kaçırmamak için...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 biz de power rangers cılık oynardık :utaniem: ne günlerdi ya ..alfa mıydı robotun adı neydi? ben çok severdim onu.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Avustralyadayken ne izlerdim. Hiç kaçırmazdım Mighty Morphin Serisini. Benim favorim Jason dı. Kim vardı sonra, Kimberly, Billy, Zack, Trini bide Tommy. Tommy yi hiç sevmezdim çok artistti :)[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eet cok pezo bi herifdi :D . Bole artislikler ben kralım fln gibi :D hatta yanlış hatırlamıorsam o bir ara kotu fln oluordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 şey sloganındaki (Doctor Power Ranger's) "Doctor" ne alkası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Doctor ? "Go Go" olmasın o :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Damn, 27 Haziran 2005 12:19 tarihinde demiş ki: şey sloganındaki (Doctor Power Ranger's) "Doctor" ne alkası var? Küçükken pek dikkat etmezdim büyükler yapıyor biliyor gibisinden yanlız gerçekten ne alaksı var ?[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kac gundur goruyorum yazmim yazmim dedim ama dayanadım . dunyanın en osuruktan dizisi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DekaRanger Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: huun, 27 Haziran 2005 13:24 tarihinde demiş ki: kac gundur goruyorum yazmim yazmim dedim ama dayanadım . dunyanın en osuruktan dizisi . ******************************** ADMINLER arkadas cok saygisizca ve edepsizce konusuyor ilgilenirseniz sevinirim. power rangers japonyanin en cok tutulan dizisi amerika ve avrupadada binlerce kisi severek izliyor. arkadasim demekki sen bu gezegenden degilsin. lutfen bu gezegendeki insanlar gibi kibar olunuz bura sizin gezegene benzemez.[/b][signature][hline]Power Rangers Turkiye http://www.powerrangers.com.tr.tc [Bu mesaj DekaRanger tarafından 27 Haziran 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 evet benzetme hatali olmus olabilir . dunyanin en dandik dizisi denilebilir ama .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 en güzeli siyah olandı.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 valla çok severek izlerdim ama pokemon daha bi rulz du :)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Dizi çok saçmaydı ama acaip bi bağımlılık yapıyodu bi de eğlendiriodu. Guzeldi harbiden :) Yeni bolumlerini izlemiodum ama. İyice cılkı çıkmıştı. Yok ninja oluyolar. Yok zort oluyolar bilmem ne. Çok kurcalıyolar bazen zevki kaçıyo.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 edit: aynı mesajı iki kez yollamışım[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! [Bu mesaj NuKe tarafından 29 Haziran 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben en çok şu repliği severdim *!öylemi dersin lord zet*[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar