Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Rangers Fanlari Buraya

DekaRanger

Öne çıkan mesajlar

said:
Helcaraxe, 25 Haziran 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
Kablotv var bizde hangi kanal gosterior :D

sitemiz tamamlandigi zaman dunyada power rangers dizisinin turkiyedeki ayagi olacagiz, firmalar ile gorusuldu, pr ile ilgili bilgileri site disina cikaramayiz siz gelip bakacaksiniz artik hangi kanalda oynuyo ne zaman hangi sezon hangi ulkede falan hepsi suan yapim asamasinda olan pr sitesinde mevcut.[signature][hline]Power Rangers Turkiye
http://www.powerrangers.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Damn, 27 Haziran 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
şey sloganındaki (Doctor Power Ranger's) "Doctor" ne alkası var?

Küçükken pek dikkat etmezdim büyükler yapıyor biliyor gibisinden yanlız gerçekten ne alaksı var ?[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 27 Haziran 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
kac gundur goruyorum yazmim yazmim dedim ama dayanadım . dunyanın en osuruktan dizisi .

ADMINLER arkadas cok saygisizca ve edepsizce konusuyor ilgilenirseniz sevinirim. power rangers japonyanin en cok tutulan dizisi amerika ve avrupadada binlerce kisi severek izliyor. arkadasim demekki sen bu gezegenden degilsin. lutfen bu gezegendeki insanlar gibi kibar olunuz bura sizin gezegene benzemez.[/b][signature][hline]Power Rangers Turkiye
http://www.powerrangers.com.tr.tc

[Bu mesaj DekaRanger tarafından 27 Haziran 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi çok saçmaydı ama acaip bi bağımlılık yapıyodu bi de eğlendiriodu. Guzeldi harbiden :) Yeni bolumlerini izlemiodum ama. İyice cılkı çıkmıştı. Yok ninja oluyolar. Yok zort oluyolar bilmem ne. Çok kurcalıyolar bazen zevki kaçıyo.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

edit: aynı mesajı iki kez yollamışım[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!

[Bu mesaj NuKe tarafından 29 Haziran 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...