xantia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaşlar aklıma gelmişken benim derdim ayrıydı bu esnada serverlar kapalı diye deneyemiyorum ama benim olayın aynısını yaşayan var mı aranızda . Yani Avatar seçmimine kadar bir şey yok fakat avatarı seçip başla dediğinizde orada donuyordu oyun . Yukarıda vermiş olduğum linklerden öğrendiğim kadarıyla ben bu problemi yaşarken serverlarda bunun yansıması yok .Yani olay benden kaynaklanıyor gibi .İyi ama neden acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 off. roseon da olayı çözen zip var ama çekemedim ben.. siz cekebiliyormusunz?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: LethE, 18 Şubat 2005 21:38 tarihinde demiş ki: off. roseon da olayı çözen zip var ama çekemedim ben.. siz cekebiliyormusunz? ne olayını çözüyordum anlamadım ? Acc. Server ı kapalı ki kimse oynayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hiç sevmiyom böyle laflar etmieyi ama edicem bu sefer.. "2 3 sayfa gerisini okumaya inanın arkadaşlar".. "bir üstteki mesaja gereksiz yere quote yapmayın arkadaşlar". tamam rahatladım.. oyun çalışmıyor senin dediğin gibi serverla alakalı degil .. bi resim bile göremedim daha oyunda :([signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 silip tekrar yuklemeyi denedinizmi ? ben oyle cozdum o sorunu? olmadiysa silin oyunu butun roseon klasorlerini silin ve tekrar yukleyin ekran kartinin sond driverlariyla. olmadiysa 2-3 sayfa once veredigim linkte bi suru cozum var oraya girin[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ben de oynuyorum casio 3teyim nickim "Ohuri" 11. lvl Combat Muse charım var =O[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 istediginiz servera girebiliyosunuz karakterinizle oyuzden nede basladiginiz onemli diil[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 nvidia win98 için ynei driver çıkarmayı kesti.. bendeki elde bulunan enson .. aranızda 98 kullanan vamrı?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 acikcasi driverin pek sorun ciakrcagini sanmiyorum diger adimlari denemene ragmen olmuyo mu?[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 2. reinstall.. tekrar yapıycam simdi.. olmasssa da knightonline daha güzel ztn :P (kedi/ciğer)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bende bugun o sorun tekrar oldu 2 kere silip yukledim ugrastim yine olmasa siliyodum bilgisayardan neyseki basardim[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya arkadaşlar siz oynayabiliyormusunuz ? ben dün den beri giremiyorum ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 2. kez tekrar yükliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya millet oyunda ben giremiyorum karakter seçip sap gibi kalıyor pc ... Beyler bu problemi yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaşlar ilk defa yani nebulada ultima oynadığımdan buyana bir tek wow da rastlamıştım . 3 server ı var 3 ü de tıka basa dolu ve bizde millet bebek oyunu dedi geçti ya ne enteresan milletiz illa vahşet olacak kan gövdeyi götürüp zombieler mi dolaşacak etrafta . Hayır oyunda bir problemim oldu giremiyorum ve enteresan bir olay kimseye ne sorup nede cevap alabiliyorum , öylece konuşup duruyorum kendi kendime vallaha .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 birkaç sayfa once bana verdikleri bi link var (green martian verdi galiba) o forumda çözümü olabilir..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sorma denemediğim kalmadı 3. yükleyişim .Patchler de bitmek bilmiyor :) . ama işin garip yanı işlemci 2.8 ram 1024 ekran kartı 5200 zor kasar bu klasta bir oyun ama bu oyun değil kasmak açılmıyor ve enteresan tarafı millet server a giremiyor ben giriyorum (biraz zorlayarak ) fakat avatar seçtikten sonra oyuna giremiyorum . Oyun waiting diyor donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Epey denedikten sonra problemimi çözdüm . Arkadaşlar bu problemi yaşayanlar orjinal cd lerinden çıkan ekran kartı sürücülerini kursunlar problem kalkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 cok oynuyan olmadigi icin ayni sorunundan baska birindede olmayabilir o verdigim linkte baska bi forum var orda sorabilirsin sorunu yada ararsan belki vardir cozumu[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: green_martian, 20 Şubat 2005 01:10 tarihinde demiş ki: cok oynuyan olmadigi icin ayni sorunundan baska birindede olmayabilir o verdigim linkte baska bi forum var orda sorabilirsin sorunu yada ararsan belki vardir cozumu Sanırım aynı anda cevapladık :) Çok oyuncu derken Türkleri kastettin sanırım .Haklı olabilirsin yoksa server a giremiyorsun .Full değil ulaşımı engellendi diyor . Ben halimden memnunum . Daha önce de başıma geldi aman Türkler zaten çoğalmasın veya gelenler aklı başında mmorpg oyuncusu olsun , cafelerin önüne geleni bu tip oyunların karşısına oturtmasına deliriyorum , rezil oluyor oyun . Aynı olayı Knight online da yaşadık , yemin ederim millet bir ara küfür ile selamlaşıyordu anlayın o kadar seviyesiz ve rezaletti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ray crash a da bekleriz. Pati grubunu kurduk sayılır şu an 4 kişiyiz ama sadece 1 i ile karşılaştım :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ben bu oyunu tuttum çözmeye çalışacağım şeyler çok daha sıkılırsam gelirim . [spo1=oyuna girişte takılıyorsanız ]Arkadaşlar eğer oyunda en başta takılıyorsanız acc. server offline dır . Aşağıdaki link i mutlaka kontrol edin boşuna panik yapmayın . [/spo] Serverların durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet turkleri kastatmistim xantia ben su aralar derslerimin yogunlugundan giremiyorum ama arasira gorebilirsiniz friendliste eklerseniz ya da zant in orda fahis fiyattan meyve satarken yakalayabilirsiniz :)[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah hayvan gibi editlenmistir yazisindan nefret ediyorum [Bu mesaj green_martian tarafından 21 Şubat 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sahi bazen satan görüyorum alan oluyor mu ? Merak sardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Buradan oynayan kaç kişi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar