Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R.O.S.E online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar aklıma gelmişken benim derdim ayrıydı bu esnada serverlar kapalı diye deneyemiyorum ama benim olayın aynısını yaşayan var mı aranızda . Yani Avatar seçmimine kadar bir şey yok fakat avatarı seçip başla dediğinizde orada donuyordu oyun . Yukarıda vermiş olduğum linklerden öğrendiğim kadarıyla ben bu problemi yaşarken serverlarda bunun yansıması yok .Yani olay benden kaynaklanıyor gibi .İyi ama neden acaba ?
Mesaj tarihi:
said:
LethE, 18 Şubat 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
off. roseon da olayı çözen zip var ama çekemedim ben.. siz cekebiliyormusunz?

ne olayını çözüyordum anlamadım ? Acc. Server ı kapalı ki kimse oynayamıyor.
Mesaj tarihi:
hiç sevmiyom böyle laflar etmieyi ama edicem bu sefer..
"2 3 sayfa gerisini okumaya inanın arkadaşlar"..
"bir üstteki mesaja gereksiz yere quote yapmayın arkadaşlar". tamam rahatladım..
oyun çalışmıyor senin dediğin gibi serverla alakalı degil .. bi resim bile göremedim daha oyunda :([signature][hline]Fire is the universal language
Mesaj tarihi:
silip tekrar yuklemeyi denedinizmi ? ben oyle cozdum o sorunu?

olmadiysa silin oyunu butun roseon klasorlerini silin ve tekrar yukleyin ekran kartinin sond driverlariyla.

olmadiysa 2-3 sayfa once veredigim linkte bi suru cozum var oraya girin[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Mesaj tarihi:
ben de oynuyorum
casio 3teyim
nickim "Ohuri"
11. lvl Combat Muse charım var =O[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

Mesaj tarihi:
nvidia win98 için ynei driver çıkarmayı kesti.. bendeki elde bulunan enson .. aranızda 98 kullanan vamrı?[signature][hline]Fire is the universal language
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ilk defa yani nebulada ultima oynadığımdan buyana bir tek wow da rastlamıştım . 3 server ı var 3 ü de tıka basa dolu ve bizde millet bebek oyunu dedi geçti ya ne enteresan milletiz illa vahşet olacak kan gövdeyi götürüp zombieler mi dolaşacak etrafta . Hayır oyunda bir problemim oldu giremiyorum ve enteresan bir olay kimseye ne sorup nede cevap alabiliyorum , öylece konuşup duruyorum kendi kendime vallaha ..........
Mesaj tarihi:
Sorma denemediğim kalmadı 3. yükleyişim .Patchler de bitmek bilmiyor :) . ama işin garip yanı işlemci 2.8 ram 1024 ekran kartı 5200 zor kasar bu klasta bir oyun ama bu oyun değil kasmak açılmıyor ve enteresan tarafı millet server a giremiyor ben giriyorum (biraz zorlayarak ) fakat avatar seçtikten sonra oyuna giremiyorum . Oyun waiting diyor donuyor
Mesaj tarihi:
Epey denedikten sonra problemimi çözdüm . Arkadaşlar bu problemi yaşayanlar orjinal cd lerinden çıkan ekran kartı sürücülerini kursunlar problem kalkıyor :)
Mesaj tarihi:
said:
green_martian, 20 Şubat 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
cok oynuyan olmadigi icin ayni sorunundan baska birindede olmayabilir
o verdigim linkte baska bi forum var orda sorabilirsin sorunu yada ararsan belki vardir cozumu

Sanırım aynı anda cevapladık :) Çok oyuncu derken Türkleri kastettin sanırım .Haklı olabilirsin yoksa server a giremiyorsun .Full değil ulaşımı engellendi diyor . Ben halimden memnunum . Daha önce de başıma geldi aman Türkler zaten çoğalmasın veya gelenler aklı başında mmorpg oyuncusu olsun , cafelerin önüne geleni bu tip oyunların karşısına oturtmasına deliriyorum , rezil oluyor oyun . Aynı olayı Knight online da yaşadık , yemin ederim millet bir ara küfür ile selamlaşıyordu anlayın o kadar seviyesiz ve rezaletti .
Mesaj tarihi:
Ray crash a da bekleriz. Pati grubunu kurduk sayılır şu an 4 kişiyiz ama sadece 1 i ile karşılaştım :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
Ben bu oyunu tuttum çözmeye çalışacağım şeyler çok daha sıkılırsam gelirim .

[spo1=oyuna girişte takılıyorsanız ]Arkadaşlar eğer oyunda en başta takılıyorsanız acc. server offline dır . Aşağıdaki link i mutlaka kontrol edin boşuna panik yapmayın . [/spo]
Serverların durumu
Mesaj tarihi:
evet turkleri kastatmistim xantia

ben su aralar derslerimin yogunlugundan giremiyorum ama arasira gorebilirsiniz friendliste eklerseniz

ya da zant in orda fahis fiyattan meyve satarken yakalayabilirsiniz :)[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah

hayvan gibi editlenmistir yazisindan nefret ediyorum

[Bu mesaj green_martian tarafından 21 Şubat 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...