xantia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arkadaşlar bugün yazılmış bazı açıklamalar buldum uğraşmayın diye buraya koyuyorum . [spo1=İlk açıklama ][Notice]Weekly IROSE Sever Maintenance (17th Feb 2005) Dear users This is International ROSE Online. Server will be temporarily down for Server. During 2 hours of maintenance, you will be unable to log into ROSE Online. Scheduled Maintenance Times: 14:00 - Seoul/Tokyo 21:00 - Los Angeles 00:00 - New York 05:00 - London 06:00 - Paris 11:00 - New Delhi 13:00 - Singapore 15:00 - Sydney Thank you for your cooperation IROSE GM Team Gravity. [/spo] [spo2=ikinci açıklama ][Notice]Rose Travels has been opened Dear users Rose Travels has been opened. You may have your own experience and information from ROSE Travel. By visiting ROSE Travels board, you can share those things with other users. For a better service, additional boards will be opened soon. Thank you IROSE GM Team Gravity [/spo] diğer bazı yenilikleride buradan öğrenebilirsiniz ; Yenilikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Pvp varmış arkadaşlar adı da Union Battle .İşte bununla ilgili bilgi ; [spo1=Union Battle nedir? (ingilizce bilgi )]What is Union Battle? It is a battle between the alliance of Righteous Knight and Pharalle and the alliance of Junon Religious Order and Arumic. Offense ? those who lost the battle a day ago Defense ? those who won the battle a day ago When is it held? The union battle is held for 30 minutes at channel 1 everyday. Scheduled time for the Union Battle 22:00 - Seoul 13:00 - Lundon 14:00 - Rome 14:00 - Paris 15:00 - Athens 21:00 - Beijing 03:00 - Honolulu 06:00 - Denver 07:00 - Chicago 08:00 - New York 15:00 - Cairo 18:30 - New Delhi 20:00 - Bangkok 21:00 - Hong Kong 22:00 - Tokyo 23:00 - Sydney 05:00 - LA 10:00 ? Buenos Aires How to participate in the battle? Every user with union battle quest can participate in the battle. Users who have already joined union (one of four unions of Righteous Knight, Arumic, Junon Religious Order or Pharalle) can get the quest by visiting the union NPC in Junon Polis. If you get a quest, go to the center of Junon Polis where mayor Daren is located. When time for union battle comes, Warp will open and you can be transferred to Junon Cartel (union battle field.) How does the union battle proceed? Offense * Destroy one of the two Sunrise Crystals (First goal) * Destroy Sunset Crystal (Second goal) If the offense fail to one of the two Sunrise Crystals, Sunset Crystal would not appear. ?? Defense * Protect two Sunrise Crystals and 1 Sunset Crystal. * Destroy Dusk Crystal and transfer all the offense members to the starting point (Resurrection area) while delaying their offense. ? Rewards Winners 20 union points 2000 Zuly (Number of users you killed ? number of you killed by others)2000 Zuly (Max 20,000 Zuly) Losers (Number of users you killed ? number of you killed by others)1000 Zuly (Max 10,000 Zuly) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bence bu oyun cok bebekce .... ben en iisi bunu kiz kardesime oynatiym o sever hem savs hem şirin grafikler :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Benim kızkardeşim 6 yaşında diabloya başladı,ama hiçbir oyunu oynamadan kötülemez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Benim kardeşim de 3 yaşında Midtown Madness 2 oynuyordu ne olmuş yani :) Bak ben hava atıyor muyum Kirpi gibi? Ya Kirp bu Ares'teki lag ne ya :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aahahah lol :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Vallah knight online daki lag baydı , zaten epey şey de baymıştı :) Arkadaşlar oyun belki çocuksu ama ragnarok online da çocuksu fakat epey bir kitlesi var. Hatta şimdi burda manga diye bilinen hentai diye devam edebilen bir çizgi karakter dünyasının hayran kitlesini görseniz inanın şaşırırsınız. Mesela tıklayın bakın (türkçe anime sitesi) Oyundaki karakterler çocuksu fakat içerik enteresan . Diablo da ki gibi bir skill kasma(arttırma) ekranı varki o zaten her karakterin bir diğerinden farklı olmasını garantiliyor. Oynamadan inanın bir şey söyleyemem çünkü bende daha 2-3 günlük oyuncuyum .Fakat ben 1 -2 günde çok rahat bir Knight online oynarken burda hep kafamda bir hata yapıp yapmadığım var çünkü skiller ve statlar sadece 1 kere sıfırlanabiliyor . [Bu mesaj xantia tarafından 17 Şubat 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya resimleri biraz kucultun zor acio topici (eheh 256 adsl yim yalana bak) ama uyuz oldum :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Oyun şu an betada mı?Sonra paralı mı olucak?Patchlerken habire error verip kapanıyo yok mu çaresi?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: zamo, 17 Şubat 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Oyun şu an betada mı?Sonra paralı mı olucak?Patchlerken habire error verip kapanıyo yok mu çaresi? zamocum şu an yapma oyun bakım için kapalı daha sonra dene . 2 saatliğine kapalı dendi ama ne olur ne olmaz sen yinede daha sonra dene patchlerken kapanmasının sebebi o .Yoksa bende tıkır tıkır yaptı bir problem yok oyunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya patch biraz sabır istiyo.Error ları bosverin bitene kadar yaeniden baslatın herseferinde ilerliyor biraz cunku.Oynadım sabahtan biraz bayıldım gercekten anarchy online a cok benziyor daha sevimli grafikler ve biraz daha basitlestirilmis bir oynanıs haricinde aynılar.Cok guzel kesin deneyin.Aaa rica etsek R.O.S.E online bolumu acarlarmı acaba mmorpg kategorisinde ? [signature][hline]Power is Everything [Bu mesaj AzureSlayer tarafından 18 Şubat 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valla oyun konusunda Hiçbir şekilde GM/Admin yada owner şeklinde birilerine ulaşamadım. FAQ çalışmıyor. 1 on 1 question dmeiş bozuk.. çok kötü sitesi.. (ama reismler isüper :P )[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bana sor istersen LethE biraz oynadım ben Karakterimin adı Jennova 1. server da actım[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hadi kurun friend listi olusturalim voltrani[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valla tamma soruyorum.. şimdi bu oyun çalışmıyor. abidik gubidik (ya anlamsız yada yabancı bir dilde) ola nbir error çıkıyor. evet ve hayır var. iksindede oyun kapanıyor. benden baska bir arkadasa daha olmus.. simdi nedenini bile nvarmı? haid yoksa Oyunu oynadığınız sistemi/işletim sistemini fln yazarsanız belk ibi fikir ediniriz.. (en sinir oldugum konuda patch yaparken error verdiği adamlar oynuyo .bende tıkır tıkır yaptı ama oyun sapıtıyo. delircem valla.. onlar da oynayamasın!! dimİ?!)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paticik nick R.O.S.E nick grambrood --- Slazar green_martian --- broc Vicious --- senarious Bellow --- Bellow xantia --- EarwenCalafas azureslayer --- Jennova[signature][hline]Power is Everything [Bu mesaj AzureSlayer tarafından 18 Şubat 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Su an bende giremiyorum server down sanırım.Sifremi yazıp enter diyorum korece yazılar cıkıo altta da server down diyor.Sitesinde de bugun bakım olacagı yazılı yarın oynarız yani meraklanma[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Acıldı simdi ugurlu geldim heralde sizde deneyin bi[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: LethE, 18 Şubat 2005 01:17 tarihinde demiş ki: valla tamma soruyorum.. şimdi bu oyun çalışmıyor. abidik gubidik (ya anlamsız yada yabancı bir dilde) ola nbir error çıkıyor. evet ve hayır var. iksindede oyun kapanıyor. benden baska bir arkadasa daha olmus.. simdi nedenini bile nvarmı? haid yoksa Oyunu oynadığınız sistemi/işletim sistemini fln yazarsanız belk ibi fikir ediniriz.. (en sinir oldugum konuda patch yaparken error verdiği adamlar oynuyo .bende tıkır tıkır yaptı ama oyun sapıtıyo. delircem valla.. onlar da oynayamasın!! dimİ?!) silip tekrar yuklemeyi dene bende olmuyodu simdi o sorun cikti reinstall yaptim duzeldi[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 http://www.roseontalk.com/index.php?act=idx burda bi cok sorunun cevabi var[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaşlar bende yeni bir problem var belki anlıktır ama sanmıyorum çünkü ben koparken kimse kopmuyor. Önceleri oyunda 2-3 dk kalıp düşüyordum sonra oyuna girmeye çalışıyorsun avatar ı seçiyorsun start diyorsun kalıyor . Sizde buna benzer bir problem var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hata hala devam ediyor sanırım serverlar bir problemden dolayı kapalılar.Çünkü bu kez login bile olamıyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaşlar bu esnada tekrar söylüyorum stat ve skill olayları çok önemlidir langır lungur oynamayın zamanınıza günah .stat skill sıfırlama olayı bu esnada sadece 1 kere yapılabiliyor. Size bir tavsiye ; soldier str muse int hawk dex dealer con a sanırım daha çok yüklenmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 SERVER hakkında güzel bir site buldum anında ne var ne yok görülüyor boşuna buraya yazmayız hiç olmazsa neden giremiyorum diye :) Serverların durumu Bunu beğenmedim diyenler birde buna baksın :) Tıklayın başka bir çözüm [Bu mesaj xantia tarafından 18 Şubat 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: xantia, 18 Şubat 2005 20:00 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bu esnada tekrar söylüyorum stat ve skill olayları çok önemlidir langır lungur oynamayın zamanınıza günah .stat skill sıfırlama olayı bu esnada sadece 1 kere yapılabiliyor. Size bir tavsiye ; soldier str muse int hawk dex dealer con a sanırım daha çok yüklenmeliler. Sanırım dealerlar sen e yüklenmeli.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar