BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Gerçekten hoş bi oyun gibi duruyor daha girip oynamadım yüklüyorum şimdi ^^ daha önce giirp oynayan var mı acaba ? Oyun 350 mb. Edik : pardon heyecandan unutmuşum ^^ sitesi : Ahanda bu Bi kaç ss bu resim beni benden aldı :D vay be araba bile var Bu da savaş sahnesi :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.msn : [email protected][Bu mesaj Bellow tarafından 13 Şubat 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Download falan mı edilir bu? Konusu nedir? Olayı nedir? Resmi sitesi neredir?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 13 Şubat 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 İlk başta vermemiştim editle sonra verdim Kender haklı ben haksızım ^^[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 oyunun grafikleri baya sirin eheh kizlar cok sever bunu bi de oyun hakkindaki dusuncelerini yazarsan iyi olur merak ettim bunu [signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah [Bu mesaj green_martian tarafından 14 Şubat 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 abiler gereksiz yere birbirimizi üzmeyelim, anlayışlı olalım, mesaj ve edit tarihlerine dikkat edelim, arcane i üzmeyelim vs..[signature][hline]NERF GOBLINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Hehe bu oyunda anca dwarf olunur boylar çok kısa :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Nedir bu japonlardan cektigim. Boyle ufacık adamlar cizgi film gibi grafikler:) Özünüze uo ya donun bence daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 karakterler şeker görünüyor.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:155/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 aha anime turu mmorpgleri sevmisimdir.denicem bi bakalım bunu[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben suan oynuyorum bu mesaji gordukten sonra basladim gercekten cok sirin bisi oynadikca oynayasim gelio =p[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 abi o karakterler ne kadar tipsiz öle heheheehhe[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ilk resimde melek napıyor yahu[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ahaha bishop, AHAHAh. oyunun masumluğu bir anda uçtu gitti abicim.[signature][hline]NERF GOBLINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sitesi bi garip yani gorunus cok guzel ama aciklama cok az oyunda pvp yok anladigim kadariyla bir iki saattir oynuyorum zevkli geldi grafikler cok tatli[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yav çektiğim dosya kadar patch yapıo yav bu[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 O patch olayı benimde canımı sıkmıştı eğer hata veriyorsa tekrar tekrar tıklayıp %100 olana kadar idare edecen oyunda bir problem olmuyor. Oyunda pvp var ama nasıl olduğunu daha çözemedim malum newbie lik. Gayet iyi bir oyun friend list oluşturalım mı isimlerinizi verin. "Slazar" oyunda ekleyin konuşalım gezelim tozalım. [Bu mesaj grambrood tarafından 15 Şubat 2005 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 nickim broc daha yeni soldier oldum allah allah![signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende geldim nick senarious lv 6 visitor yav ne yapacaz onu bile bulamadım msn: [email protected] gelin beraber oynayak[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Bıshop, 15 Şubat 2005 02:31 tarihinde demiş ki: ilk resimde melek napıyor yahu Abi bittim :D öldüm dirildim :P bu kadar çok şey söylediniz bari çekip bende oynayım ^^[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yaa merak ettim indirdim süperya çok zevkli hele grafikler renk renk[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bu oyunda bile tutukluk yapıyorsa benim pc wow unutmalıyım gibime gelio[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 [Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Şubat 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 uçan gmei ekledik dier gezegenlere de gidiliyor artık gibisinde birşeyler vardı sitede.. yani şu an ageliştirme aşamasında ve ielrde apralı olcak bir oyunmu?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Bıshop, 15 Şubat 2005 02:31 tarihinde demiş ki: ilk resimde melek napıyor yahu O_o bitirdin oyunu abicim[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Beyler oyunu indirdim kurdum çok hoş cici bir oyun . 2.5 yaşında ki kızım dibimden ayrılmıyor :) Yanlız oynayanlar varsa haberdar edin kendinizi bu resmen mmorpg yani tek başına kasılcak şey değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar