Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bi yeni rakı al otur baba ogul karsılıklı için açılırsınız[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Özür dileyen ana baba yoktu zamanında. Değerini bilin tadını çıkarın.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Patonojen, 03 Temmuz 2005 02:13 tarihinde demiş ki: bi yeni rakı al otur baba ogul karsılıklı için açılırsınız iyi fikir aslında :)[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 konuşma bundan sonra aklı badına gelsin... ha barışmadımı o kaybeder...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ben evde kavga çıktımı hep suçluyumdur ve hep ben yatıştırırım milleti. Yani kavga başlangıcında haklı olduğumuz kesin olsa bile kavga sonunda haksız ben olurum. Bende haklı olduğumu anlatamıyorum çünkü konuşsam daha da çok uzicak tartışma. Of böyle bi durum. Herkes kavga edior kardeşim. Herkes evi terk etse tiner satışlarında patlama olur.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 lol[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 1. Madde : Babalar her zaman haklıdır 2. Madde : Babaların haklı olmadığı durumlarda 1. madde geçerlidir :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 evden kovuldun ve annen baban ayrı yaşıyor annen baban aynı evde ve evden kovulduğunu düşünsene =S[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 illa ki oda geliyordur birilerinn başına..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: hellspe, 26 Haziran 2005 22:04 tarihinde demiş ki: ark. babamla şideetli bi kavga ettim evden kovuldum ki tum yakınlarıma sordum babam haksız ablama yaptıklarından uzgun oldugu beltmiş annemin yanında kalıom sinirden goz torbalarm şişti ark. soruom arayı sogutmak için neler yapmalym :-? Valla sen bana bak top gibi bi babama bi anneme kovuluyorum orta malı oldum :p[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar