Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[evden kovuldum]

hellspe

Öne çıkan mesajlar

ark. babamla şideetli bi kavga ettim evden kovuldum ki tum yakınlarıma sordum babam haksız ablama yaptıklarından uzgun oldugu beltmiş annemin yanında kalıom sinirden goz torbalarm şişti
ark. soruom arayı sogutmak için neler yapmalym :-?[signature][hline][i][u]İşlem İptal Edildi!!!!!
:rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

nedeni bi yere gidecektim onu solınce oraya gidceimi benm nie haberm yok fln yaptı
bende nası olmaz yeıtım attım biletleri [konser] sonra aradı ozur fln diledi ama once evden kovdum dedşi kusuz su an annemde kalıom işte[signature][hline][i][u]İşlem İptal Edildi!!!!!
:rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

her ne kadar sinirlensekte onlar bizim için, bizim onlara yaptığımız şeylerin çok daha fazlasını yapmışlardır.

haklı veya haksız elinde sonunda barışcaksınız, uzatmak iyi değil, zamana ihtiycın da olabilir ama en azından bir babanı arayıp veya mesaj çekip, biraz sakinleşmek, dinlenmek istiyorum dersin. doğruzamanı gelincede düzeltirsiniz aranızoı

bunlar tabi genel, klişe şeyler, kimsenin özelini bilemeyiz ama işe yaracağını düşünüyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben hellspe nin ablası olurum.bu olaylar yaşandığın bende yanındaydım ve çok bitap düştüm.
Evt kötü bir olaydı.Ama maalesef benim kardeşim nerede nasıl dawranacağını pek bilmiyor.
Eğer planın nı yapıp düzgün bir şekilde baba ben şu tartihte olan konse gidicektim hatırlatma yapması geekiyordu(çünkü babam kapak topladığını biliyordu).Kardeşimde sölemeyince işler karşıtı ve babam doğal olarak yanlış anlatı ve küçük bir olay bu raddeye geldi.
Ermanla tüm konuşmalarma rağmen(arada sinirlensemde)beni dinlemedi bile dalga geçip durdu.Ben daha napıyım bilmiyorum.Hep sinirli dawranıo konuşabilse olayları çözücek ama işte...bENİm kardeşim böle inatçının teki.
Olay böle arkadaşlar
Teşekkürler[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Sosyal ağlarda paylaş

sakin ol önce

bu şekilde öfkeyle hiç biyere varamazsın. eğer sen babanın sinirli anında öfkelenip de biletleri yırtmadan, herhangi bir tepki göstermeden dönüp gitseydin baban şu ankinden çok daha fazla vicdan azabı hissedecekti. ablan doğru söylemiş, tepki vermeden önce biraz daha düşünceli olman gerekiyor. sonuçta sakin, düşünceli ebeveynlerin sayısı pek de fazla değil, karşılıklı atışmaktansa soğuk durmak çok daha mantıklı bir tavır.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşin kaç yaşında bilmiyorum. Sanırım blue cağında..Ya da kendi içerisinde geçiş dönemi yaşıyor. Benim kardeşimde çok sinirlidir ama iç dünyası bir o kadar merhametlidir. Bunu kendisini tam anlamıyla tanıyınca anladım.. :)

Kardeşini yargılamana gerek yok. Bi kere onun huyu haline gelmiş bu olay.. Sanırım anneniz ile babanız ayrı. Bu kadar sinirli ve aşırı tepkili olmasının nedeni yüksek ihtimalle bu olaydır. Çünkü insan kendini dış etkilerden korumak için böyle davranışlar sergileyebiliyor.

Kardeşin biraz sakin olmalı..Babanız ile de küsmesine gerek yok. Çünkü adam özür dilemiş. Özür dilemeyen babalar da var.

Biletleri yırtmasının da bi geregi yoktu.. Bu sinirini başka şeylere kanalize etsen yani yönlendirsen senin için daha iyi olur. Mesela benim kardeşim basketbol oynuyor. Eve geldiginde sinirlenemeyecek kadar yorgun oluyor.. :-D Sen de bunun gibi yorucu seylerle ilgilen..Tüm enerjini çevrendeki insanlara kullanma..

Benden söylemesi..[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 27 Haziran 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
biz onlan gitar baslioruz

Çok iyi..
Sinirin nie geçmiyor abicim? :-?[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...