Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sebnem Ferah Yeni Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeterrrr ya bekle bekle nereye kadar ne zaman çıkacak ya fıtık oldum[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
ewt ya ne zaman çıkacak ben sırayla eskileri dinliyip dinliyip avunuyorum bu arada bence en güzeli KADIN[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Mesaj tarihi:
Haziran ayının başında çıkacağı söyleniyordu.. Günlerdir merakle beklemekten mafoldum. :)[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
said:
Theron, 11 Haziran 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Çıkar in$allah birazdan.. ;) çok güzel sesi var o kadının eskiden bu kadar fazla tanınmıyordu belkide ROCK söylemediği iiçin ?

eskiden ne soyluyodu mrk ettim....[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
arkdaş emrahın bi ara yağmurlar parçasını coveryıp faciaya yol açmasının etkisinde kalmış arkdaş herhalde :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
15 haziran diye biryerde duymuştum ben.. Bende bekle bekle geberecem burada yahu...[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
said:
rayka, 11 Haziran 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada bence en güzeli KADIN

buna katılıyorum. o birinci albümünü ne kadar çok seviyorsam, son iki albümünü de o kadar çok sevmiyorum.
ya keşke yeni çıkartacağı albümde kadın albümündeki tarzına dönse... Artık kısa cümleler kuruyorum albümüne de razıyım. ama tabii bundan sonra zor döner, demir demirkan, tarkan gözübüyük felan olmadan da yapamaz sanmıyorum...

said:
Slider, 13 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
eskiden ne soyluyodu mrk ettim....

volvox'u kastetti sanırım. rock yerine metal grubu olduğundan fazla tanınmadığını felan kastetmiş olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 08:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ewt en güzeli kadındı ilk göz ağrısı ya ondandır
mükemmel bi ses ve çıksın şu albüm artık
bu arada volvox'tan bahsedilmiş ama uzun süreli bişi diildi çok göz önünde diildi hatırlamaz bile çoğunluk
yorumuna hasta olduğum bi hatun[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Mesaj tarihi:
ağzından bal damlıo.: :)işallah..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
ben volvox u görmek isterdim ama ya doğmamıştım ya da çok küçüktüm ama etraftan duyduklarıma göre dağılmasının sebebi özlem tekin miş galiba o nu burdan şiddetle kınıyorum ama bence KADIN daki tarzına dönse bile tutması zor çünkü o albumu bilen ve beğenen çok az depresif olduuğunu düşünüyolar kadın sırf azınlık için eski tarzına dönmez gibi geliyor bana sonuçta diğer türünden daha fazla kazanır[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Mesaj tarihi:
Özlem Tekin'i klavyeci olarak almışlar ama Özlem Tekin vokal yapmak için girmek istemiş gruba , bir sürtüşme olmuş olabilir o kadar araştırmadım...ikisinin sesi de bomba yahu :9[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
hiç yani ben sebnem ferah ı özlem tekin ile kıyaslayamam ama bu bir gercekki sesleri benziyo hatta çogu insan sebnem teoman ıın yakın arkadası olduğu için papatya adlı sarkısındaki kadın vokal sesini onun sanıyo ama özlem tekin (bakın eğer yanlışsa bilemem ama ben öyle biliyorum anlıs bilgi diyip kızmayın)[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ve nihayet yarın album cıkıyor ismi CAN KIRIKLARI hayırlı uğurlu olsun...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
  • Yeni Oluştur...