eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yeterrrr ya bekle bekle nereye kadar ne zaman çıkacak ya fıtık oldum[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Theron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Çıkar in$allah birazdan.. ;) çok güzel sesi var o kadının eskiden bu kadar fazla tanınmıyordu belkide ROCK söylemediği iiçin ?[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz Mailim | [email protected]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 geliyor yakındaa...melankoliden melankoliye sürükle bizi , kopar şebooooooo !!![signature][hline]chuck!
rayka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ewt ya ne zaman çıkacak ben sırayla eskileri dinliyip dinliyip avunuyorum bu arada bence en güzeli KADIN[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gelsin baqalım...bide yakında ama o yakın ne zaman .....>:([signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Haziran ayının başında çıkacağı söyleniyordu.. Günlerdir merakle beklemekten mafoldum. :)[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Theron, 11 Haziran 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Çıkar in$allah birazdan.. ;) çok güzel sesi var o kadının eskiden bu kadar fazla tanınmıyordu belkide ROCK söylemediği iiçin ? eskiden ne soyluyodu mrk ettim....[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
mdma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkdaş emrahın bi ara yağmurlar parçasını coveryıp faciaya yol açmasının etkisinde kalmış arkdaş herhalde :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 15 haziran diye biryerde duymuştum ben.. Bende bekle bekle geberecem burada yahu...[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ilgi ve merakla bekliyoruz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: rayka, 11 Haziran 2005 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada bence en güzeli KADIN buna katılıyorum. o birinci albümünü ne kadar çok seviyorsam, son iki albümünü de o kadar çok sevmiyorum. ya keşke yeni çıkartacağı albümde kadın albümündeki tarzına dönse... Artık kısa cümleler kuruyorum albümüne de razıyım. ama tabii bundan sonra zor döner, demir demirkan, tarkan gözübüyük felan olmadan da yapamaz sanmıyorum... said: Slider, 13 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki: eskiden ne soyluyodu mrk ettim.... volvox'u kastetti sanırım. rock yerine metal grubu olduğundan fazla tanınmadığını felan kastetmiş olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 08:44 tarihinde değiştirilmiştir]
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ewt en güzeli kadındı ilk göz ağrısı ya ondandır mükemmel bi ses ve çıksın şu albüm artık bu arada volvox'tan bahsedilmiş ama uzun süreli bişi diildi çok göz önünde diildi hatırlamaz bile çoğunluk yorumuna hasta olduğum bi hatun[signature][hline]Nobody is perfect!!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Satriani hayranıymış , takdir ediyoruz...ama Malmsteen'in lafını etmemişti , kınıyoruz...[signature][hline]chuck!
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hmm kaset bu cuma çıkıyo die duymuştum bi yerde neyse bekleyelim görelim
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ağzından bal damlıo.: :)işallah..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
rayka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben volvox u görmek isterdim ama ya doğmamıştım ya da çok küçüktüm ama etraftan duyduklarıma göre dağılmasının sebebi özlem tekin miş galiba o nu burdan şiddetle kınıyorum ama bence KADIN daki tarzına dönse bile tutması zor çünkü o albumu bilen ve beğenen çok az depresif olduuğunu düşünüyolar kadın sırf azınlık için eski tarzına dönmez gibi geliyor bana sonuçta diğer türünden daha fazla kazanır[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Özlem Tekin'i klavyeci olarak almışlar ama Özlem Tekin vokal yapmak için girmek istemiş gruba , bir sürtüşme olmuş olabilir o kadar araştırmadım...ikisinin sesi de bomba yahu :9[signature][hline]chuck!
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yemişim özlem tekini , ŞEBO RoXXoR sonuna kadar. işallah hemen çıkar albümüde havamızı buluruz.[signature][hline]NEVER give up...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bekleyen mevlasınıda belasınıda bulur; yok la bu böle değildi :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club
caca109 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya ne sabırsz insanlarsanız bekleyın super bi albul olcak bence eeeeeeee
rayka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hiç yani ben sebnem ferah ı özlem tekin ile kıyaslayamam ama bu bir gercekki sesleri benziyo hatta çogu insan sebnem teoman ıın yakın arkadası olduğu için papatya adlı sarkısındaki kadın vokal sesini onun sanıyo ama özlem tekin (bakın eğer yanlışsa bilemem ama ben öyle biliyorum anlıs bilgi diyip kızmayın)[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
rayka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bu gün gazetede çıktığına ilişkin bir haber okudum[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=126747[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ve nihayet yarın album cıkıyor ismi CAN KIRIKLARI hayırlı uğurlu olsun...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Öne çıkan mesajlar