UrZa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ya acikcasi infeqtedin yaptigina muhalefet degil camur denir. sharky gelip silerse devam edecem ama salak bir adamin gelip laf atmasi gereksiz kalabalik yapiyor. ben o neon lambalari fanlari kullanirken turkiyede insanlar akrilik kasanin ne oldugunu bilmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 urza beni sen veya sana benzeyen baska tiplemeler ilgilendirmez ilk mesajimdada insancıl bir sekilde belirttigim gibi zamaninda hobi olarak ÇOK uğraştım neyin ne oldugunu biliyorumn o ram 3-2-2-2 DE ÇALIŞTI keza çalışırkende yalan olmuş olabilir ayriyetten illa birileri ile sidik yarıştırarak mı bişeyleri ispatlamalısın ? ben burda gelip size yalan atmak için bir sebep göremiyorum , söylediğim şey ya DOĞRUDUR yada YANL IŞ HATIRLIYORUMDUR insan ol insan gibi konuş ki insan gibi cevap alabilesin ha senin işlemcinin ne bok yidiği rami nerenle çalıştırdığın beni germez şu soktumun laubali forumlarına 2 ayda bir giriyorum asabiyete bağlıyosunuz insanı birdaha giresim gelmiyor[signature][hline]Ben : pdef 724 Karik(68) : gave you 754 damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 http://forum.donanimhaber.com/m_629615/mpage_1/key_//tm.htm al biraz ara$tırdım eski topicleri[signature][hline]Ben : pdef 724 Karik(68) : gave you 754 damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 nerde bu devlet ?![signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: baaluo, 22 Eylül 2004 00:22 tarihinde demiş ki: ...şu soktumun laubali forumlarına 2 ayda bir giriyorum asabiyete bağlıyosunuz insanı birdaha giresim gelmiyor lol baal bazen oluyor öle :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 cok bilip ilgileniyorsaniz bosuna ugrastirmayin insani... gerilip gerilmemen de umrumda degil. ortada gergin bir olay varken kendin hakkında yazı yazacaksan zaten gelme.. kendinide yıpratma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: UrZa, 23 Eylül 2004 16:59 tarihinde demiş ki: cok bilip ilgileniyorsaniz bosuna ugrastirmayin insani... gerilip gerilmemen de umrumda degil. ortada gergin bir olay varken kendin hakkında yazı yazacaksan zaten gelme.. kendinide yıpratma. hocam eleştiriye gelemiyorsan yazma sende bir daha. bulunmaz hint kumaşı değilsin bu bir. ikincisi konuda biraz esnek olsaydın hiçte ortam gerilmezdi buda iki 3. ve son olansa hala uzatıyor olman. susup oturamıyor musun? yada biraz olsun çocukluktan çıkamıyor musun? yaptığın şey orta okulda lisede yaptığımız laf dalaşından başka birşey değil. nedir derdin anlamadım ki .. sakin ol dioz adam gibi anlatıoz okuduğumuz kadarıyla anlamıosun e sert söyleyenede laf ediyosun. kısacası ne emmeye geliosu ne gömmeye. bu kadar adam sana birşey yanlış diosa birazda kendinde ara yanlışı. tamam bilgilerin çok güzel aferin öğrendin anlattın paylaştın ama yukarıda yazdığım gibi eleştiriye gelemiosan yazma bi daha ..[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya sakin olun birnirinizi ne kadar kolay yalancılıkla suçluyosunuz karşınızdakine ne kadar rahat yazmışın,bi bok bilmiyosun tarzı konuşuyosunuz ,yanlış ta bilebilirsiniz yani nolmuş iki tarafta belgelerini gerekçelerini sunar uzlaşılır anlaşmaya çalışmıyosunuz ki herkes dediğim dedik gidiyo,yapıcı olun benim gibi bişeyler öğrenmeye çalışan adamlar(yani hedef kitleniz) da bi bok anlamıyo olan bitenden[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Delinin biri bi kuyuya taş attı,985249672068972406972047502457 akıllı çıkaramıyo hesabı.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Hadi ama CPU overcloking isteriz :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ekran kartını overclock yapa bilmek gerekli olan olan prokram linklerini yazabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 yuh lan bir soru sorduk günlerdir cevap vermediniz ulan bu diyarlarda öksüz kaldıkya zaten bu mesajıda benden başka kimse okumaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 RivaTuner diye arat google'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 atitool ve rivatuner o/c için ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MORFEUS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ŞİMDİ BEN İŞLEMCİYİ 3200 YAPTIM RAM 266MHZ OEM NASIL SABİŞT TUTACAM STANDART AYARLAR NEY CPU 3200 KEN RAM YANMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 amd 2600+ (barton sanirim yuksek L1 cache li olani) um var, ustunde yazdigina gore 1917 mhz standart calisma hizi fakat ben 2300 mhz de kullanyorum ve divx lerken bile 42 dereceyi gecmedi. urza, kac mhz e kadar yolu var? not; thermaltake ufo isikli fan kullaniyorum,altindaki metalda thermaltake a2214 serilerinden sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kafadan birsey atamam her islemci farkli mhzlere cikar ama seninki iyiymis 2300mhz daha zorlama bence[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben size söyliyim en iyi overclock sıvı nitrojenle yapılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: PhantomX, 11 Kasım 2004 19:34 tarihinde demiş ki: Ben size söyliyim en iyi overclock sıvı nitrojenle yapılır :) Saolasın bir deniyim sorun olmazsa evde solerim :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 celeron 1.7 yi nasil overclock ederim? :)[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ekran kartına overclock nası yapılır onun yazısını göremedim gösterirmisinizz???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Cok yararli bir yazi gerisini bekliyoruz. :)[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Pardon ama bahsi geçen overclock oyun hilesi olarak kullanılan speed programı değilmi? Burda insanlara bu bilgileri vermek neden doğru bilemiyorum.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Urza ben cpu'yu o/c ettim.1810 yerine 1900de çalışıyo :) daha fazla fsb verince bios kitleniyo.Çarpanı yükseltemiyorum.Kilidini kırmada yardımcı olurmusun?Ki kilidi kırıkmı değilmi bilmiyorum.Bende barthon çekirdekli 2500+ var. Ah bi çarpanı yükseltsem,175 * 12 yapcam. 170 * 11 çalışıyo şuanda.Default voltajda. üstünde box fan var birde.Unutmadan 512mb ddr 400 mhz oem ramler var.Anakart dandik MSI KT4AV,ne tavsiye edersin 1 hafta içinde değiştirmeyi düşünüyorum.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 urza ekran kartına overclock nasıl yapılır :) bi açıklama istiyoruz :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar