The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 goren bılen duyan haberı olan var mı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bloodmoon u bu ay piyasaya sürmeyi planlamışlardı ama .. ?[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 evet hatta çıkışını halatla çekiyorum bloodmoonun.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Gothic 2 noldu peki bilen yokmu, dört gözle bekliyorum hala çıkmadı yahu ne iştir anlamadım[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Gothic 2 sharereactorde cikti oyun official olarak ciktimi bilmiyorum (yani su an almanyada almanca versiyonu var ama ingilizce versiyonu ciktimi bilmiyorum).Ama sonucta sharereactorde olduguna göre cikmistir yada az kalmistir.Yazilanlara yorumlara ve aciklamalara göre morrowind den cok daha güzelmis tek eksigi icinde world builder i olmamasi deniyo.[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben sslerini falan görmüştüm ama hala morrowind rulz diyorum.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bloodmon u 5 gun once fln bilgisayarcıda gordum izmirde[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Gothic 2 yi dün aldım da daha yüklemedim malum bir Colin Mcrae Rally 3 ü yükledim Hdd iflas etti 200 mb yer kaldı :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 lethe saol arkadaşım saldıracam şimdi bloodmoon a. nerde gördün alsancak ta mı?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 karşıyaka sineması içinde ki bilgisayarcı (pinokom galiba)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC hem pm hem foruma sormuş ..levi sende bneim gibi deli gibi bkeliyo nsanırı m:).. pram olsa alıcam AHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!! [Bu mesaj LethE tarafından 19 June 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Yav alla alla ben morrowinndi annamamıstım en baslarda salak gibi generalin verdii kagıtarı satmısım ehue farkında olmadan :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Gothic2 cıktı bugün gördüm walla:) 2 cd galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 gothic 3 cd :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Gothic 1 Morrowind i sollayamazda 2. si sollar büyük ihtimal :) Faerdun sağol hoca hemen gidip alıyım o zaman iyi oldu yazdığınız =) Ama şimdi Morrowindi nasıl kurucam tekrardan =) Tribunal'ıda takas ettiydim pf[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 erm..biraz garip olacak ama tribunal i kopyalayip gonderebielcek varmi?oturdugum sehirdeki butun bilgcileri aradim yok,istettim yok :[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bloodmoon tribunal i de mi istiyo?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ıstemıyor sanırım ama daha sonra trıbunal yuklersen tekrar bloodmoon yuklemen gerekıyor ... yaratıklar hala yeterı kadar kastıramıyor ... (zorluk 100 lvl 58 custom char)... ruhu 70000 eden 3 defa olup dırılen tıpler hos (70000*3=210000) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Gothic 2'i fena değil hoş. Ama bazı yerler hoşuma gitmedi. Mesela oyunun başında bir elemanla karşılaşıyorsunuz elemanın adı "Bandit" (lol). Nerde geldiniz diye soruyor, dağlardan diyince peşimizde bütün halkın olduğunu adamı takip etmemizi söylüyor. Yani olay belli adam bizi kandırıp , içerdeki arkadaşlarıyla öldürecek. Kafasında "Bandit" yazmasa, daha iyi olurdu mantıken. Bakalım daha oynuyorum[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 gothic gforceların bi süümüyle alışmıyor. hertaraf bok (ishal) kahverengi bi renk oluyo..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ya bloodmoon u bornovada bulamadım kafayı yicem ya. bu arada (olmaz ya) bloodmoon da multi yok dimi?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 upandisit[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ya bu gothic denen oyun rezalet beah. grafikleri grafik değil kontrolleri oynatmıyo oyunu müzikler az biraz kurtarıyo. ama özellikle kontroller.düzeltebilmiş olan var mı??strafe diyo.tuş atadım.adam strafe yaparken suratını sağa sola çeviriyo be.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 leathas hangi şehir? kazaa da var tribunal[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 selam, Morrowind i tekrar yukledim, direkt olarak Bloodmoon dan baslamak mumkunmu? batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 mümkün[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar