Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyi bir dijital fotoğraf makinesi arıyorum tercihen...

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslar arıyorum iyi bir dijital foto makinesi cannon, nikkon, önerebileceğiniz iyi markaları , kullandıklarınızı, tavsiye edebileceklerinizi....

tercihen... 300$-800$ arasında olabilir... ve en az 5.0 mpixel ...
teşekkürler yardımlarınız katkılarınız... hede hödö...
Edit:2 tavsiye olmuş =)
edit2: fazla abartmışım para konusunda hemen değiştireyim[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 28 Haziran 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 28 Haziran 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o baktıgın sitenin linki versen yardımcı olursun belki:P

Teknosa'nın sitesinde bayaga iyi secenekler war direk link bu bi bak istersen[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

makinalar hakkında bilgin varmı bilmiyorumda eğer tanınmamış markalardan almak istiyorsan sensörüne dikkat et CCD sensör olsun bazıları CMOS sensör koyuyor buda kaliteyi çok düşürüyor sana markadan şaşma gibi birşey şöylemiyicem fakat teknosa gibi kazık yerlerden uzak durmanı söyleyebilirim eğer marka alıcaksan git ana mazalarına bak ismi olan birşey almam diyosan doğubank gibi yerler iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok iyi markaların SLR cihazları dışında CMOStan uzak dur ama 800$ gibi bir para vereceksen yurt dışından birine getirtirsen iki cihaz önerebilirim sana.
Nikon D70
Canon EOS 350D (Mesela bu CMOS)
Bu iki makinayı da Amerikadan 800 civarına bulursun. Bu fiyata da dunya uzerinde bulabileceğin en iyi makinalardır.
Türkiyede Nikonun fiyatını bilmiyorum ama eğer ana distributorden pazarlık yaparak alırsan 900 Euro+KDV ye Canon 350D yi bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

nikon d70 al dıycem l kullandım 1 hafta boyunca cok guzel ınsana zorla fotograf cektırıyor :)
ama tr de 2.4k ytl pahalı baya yurt dısında bılemıycem ama

onun dısında 1.5k ytl sanırım nion 8800 ler ıyı 8800 alabılırım bende[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...