Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 evet arkadaslar arıyorum iyi bir dijital foto makinesi cannon, nikkon, önerebileceğiniz iyi markaları , kullandıklarınızı, tavsiye edebileceklerinizi.... tercihen... 300$-800$ arasında olabilir... ve en az 5.0 mpixel ... teşekkürler yardımlarınız katkılarınız... hede hödö... Edit:2 tavsiye olmuş =) edit2: fazla abartmışım para konusunda hemen değiştireyim[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 28 Haziran 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 28 Haziran 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o fiyat aralığında makinenin kralını alırsın ya geçen bende bakmıştım netten 1000 dolara felan baya ii aletler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o baktıgın sitenin linki versen yardımcı olursun belki:P Teknosa'nın sitesinde bayaga iyi secenekler war direk link bu bi bak istersen[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 donanım bölümü konusu fuji finepix s5500 + 512 xd kart + 8 tane 2300 mah şarj edilebilir pil al tadından yenmiyo[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hadi be yeminlen kaca satiyorsun hocam?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 buluşalım memduh. 50 zoom a kadar indirim yapacan ama. 53 çok.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 5 megapixel ne abi haritamı basıcan[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ne alakası var haritayla. kimi zaman çok güzel oluyor çektiklerini a3-a4 boyutunda basıp odana fln asmak. kaldı ki haritanın resmini niye çeksin ki :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 canon s50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 makinalar hakkında bilgin varmı bilmiyorumda eğer tanınmamış markalardan almak istiyorsan sensörüne dikkat et CCD sensör olsun bazıları CMOS sensör koyuyor buda kaliteyi çok düşürüyor sana markadan şaşma gibi birşey şöylemiyicem fakat teknosa gibi kazık yerlerden uzak durmanı söyleyebilirim eğer marka alıcaksan git ana mazalarına bak ismi olan birşey almam diyosan doğubank gibi yerler iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Valla çok iyi markaların SLR cihazları dışında CMOStan uzak dur ama 800$ gibi bir para vereceksen yurt dışından birine getirtirsen iki cihaz önerebilirim sana. Nikon D70 Canon EOS 350D (Mesela bu CMOS) Bu iki makinayı da Amerikadan 800 civarına bulursun. Bu fiyata da dunya uzerinde bulabileceğin en iyi makinalardır. Türkiyede Nikonun fiyatını bilmiyorum ama eğer ana distributorden pazarlık yaparak alırsan 900 Euro+KDV ye Canon 350D yi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 her zaman ccd mercekli kamera al... sony ler karanlıkta çok iyi değiller... canon baya iyi...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yanlış yönlendirmeyelim arkadaşlar. Daha net konuşun. Nikon Canon gibi firmalardan CMOS alınabilir. Diğer firmalar için konuşun. Canon ve Nikon CMOS konusunda CCD teknolojisini aşmış durumda. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 29 Haziran 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 nikon d70 al dıycem l kullandım 1 hafta boyunca cok guzel ınsana zorla fotograf cektırıyor :) ama tr de 2.4k ytl pahalı baya yurt dısında bılemıycem ama onun dısında 1.5k ytl sanırım nion 8800 ler ıyı 8800 alabılırım bende[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar