Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 [plevel 1] chat [function chat] if serv.allclients guild_c : endif [function guild_c] if == var.sua_color=025 sysmessage endif [function guild_login] if serv.allclients guild_online is now online endif [function guild_online] if == var.sua_color=07 sysmessage endif Elimde böyle bir scp var fakat yazı renkleri gri çıkıyor ve değiştiremedim yukarda yazan yazı renkleri neden çalışmıyor?Rica etsem bir bilen düzeltebilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 baggio yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 [function sysmsgua] if ( || ) return 0 endif if ( ) region.guarded=0 tag.mapplane= mapplane=100 findlayer(layer_bankbox).sayua mapplane= region.guarded=1 else tag.mapplane= mapplane=100 findlayer(layer_bankbox).sayua mapplane= endif [function guild_c] if == var.sua_color=025 sysmsgua ,0,0,0 endif[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 guild_c bölümünü anladımda yukardaki mapplane, guarded .bankbox olaylarını anlamadım onları açıklayabilirmsin bu arada teşekkürler ve bayramın kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Sphere'de renkli sysmessage komutu yok(tu benim versiyonlarimda, bilemiyorum simdi), renkli konusma var sayua. Bankboxu konusturdugun zaman sysmessage gibi sol alt kosede cikiyor, ama bankbox char ile ayni yerde durdugu icin sen konusmussun gibi etraftakiler duyabiliyor onlari, onun icin de mapplane degistirip, sayua'yi calistirip eski plane'e donuyor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 iyide bankbox u neden konuşturuyoruz? ve 55i de sysmessageua , sayua gibi sonu ua ile biten komutlar hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bu arada sysmessage ,0,0,0 yazdığım zaman yazılar şöyle çıktı: 025,0,0,0 : mesaj gibi acayip bişiy oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 [function guild_c] if == var.sua_color=025 sysmessage endif Bana şu yazının rengini değiştiren bölümü nasıl hallederiz sööleyin yeter abi çünkü şu yukardaki var.sua çalışmıyor,var.sayua filanda denedim olmadı.Kafamı karıştırmayın anlamam ööle o kadar ben :PPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 0 0 1 seklinde dener misin bi de? Senin verdiginde renk ayari tamamen bomba, direk sysmessage ile gosteren seyin nesinde renk ayari yapican ki?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ya işte sorun ordaya sysmessage olarak geçiyor.Bu scp yi yazan arkadaş renk vermek istemiş ama nafile. da direk hata veriyor.Bi dialog hazırlasak arkaya background koymadan işe yararmı acaba yazılarda renkli çıkar böylece ama sysmessagede yazılar otomatikmen kayboluyor dialogda nasıl yapıcaz?????????? src.dialog d_gc [DIALOG d_gc] 0, 482 PAGE 0 text 0 482 270 0 [DIALOG d_gc TEXT] : [DIALOG d_gc BUTTON] misal şööle bişiy olsa ama nasıl olsa puffffffff bu dialogu bu kodun neresine koycam e yazılar bir süre sonra nasıl kaybolucak ?????????? [function gc] if serv.allclients guild_c : endif [function guild_c] if == sysmessage endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 biri yarım etsiiiiinnnnn plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Yazdigim kodu denettim, calisti..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 senin versiyon kaç abi benim ki 55i ve çalışmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 [function gc] if serv.allclients guild_c : endif [function guild_c] if == var.sua_color=025 src.sysmessage endif biri bu scpyi 55i de deneyip.Hatasını düzeltip yazabilirmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 src.sysmessage diilde sysmessage olursa olur tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Aborjin, 11 Şubat 2003 16:01 tarihinde demiş ki: iyide bankbox u neden konuşturuyoruz? ve 55i de sysmessageua , sayua gibi sonu ua ile biten komutlar hata veriyor sayua çalışıyor ama yanlış kullanıyosundur sysmessageua yok default olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Kanki sana zahmet şunu düzeltsene yav binbir türlü şey denedim beceremedim:) Şu yazıyı bi renkli yapamadım.bi daha pasteliyom hataları bi düzeltiversen sevindirik olucam [function gc] if serv.allclients guild_c : endif [function guild_c] if == var.sua_color=025 src.sysmessage endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar