Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: BonePART, 18 Ağustos 2004 01:33 tarihinde demiş ki: bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam bi daha yaz okuluna kalmıcam 76 kere daha yavrucum[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corrupt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Antalyalıyım rock sevmedıgım ıcın kaleıcıne hıc gıtmem zatı gece 12 den sonra oraya gıdemem canlı cıkamam Satanıst kaynar! En guzelı beach park - beyzade - nargile - deniz manzarasi[signature][hline]Dünyada hiç kimseye güvenme çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır Bu memleketin ekmegini yiyip ihanet eden bir gun mutlaka ekmegini yedigi yerden KURSUNU YER!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Satanist? hmm neden Turkiyedeki butun satanistler antalyadaki barbala kurban aramaya falanmı gıdıyoda sen sag cıkamıyorsun?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corrupt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Satanıstmısın?[signature][hline]Dünyada hiç kimseye güvenme çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır Bu memleketin ekmegini yiyip ihanet eden bir gun mutlaka ekmegini yedigi yerden KURSUNU YER!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Önemlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Haha Mini bi Tatil konusundan Satanizmemi geldik =o) Ben 3 gece ordaydım, sağ çıktım =o) Yoksa bu dediğin komünite benden korkupmu kaçtı dersin? Ne satanisti ya delimisiniz nesiniz, gençlik eylenio benim gördüğüm bu[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: DiaBLeSSe, 19 Ağustos 2004 13:30 tarihinde demiş ki: Haha Mini bi Tatil konusundan Satanizmemi geldik =o) Ben 3 gece ordaydım, sağ çıktım =o) Yoksa bu dediğin komünite benden korkupmu kaçtı dersin? Ne satanisti ya delimisiniz nesiniz, gençlik eylenio benim gördüğüm bu wallaha biz senden korkuyoruz satanist camiası neden korkmasın kaardeşim... *Forumları epeyce bi süre terkeder.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben o kadar Krokunch um demek =o/[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: DiaBLeSSe, 19 Ağustos 2004 14:20 tarihinde demiş ki: Ben o kadar Krokunch um demek =o/ 1) adam dövüyosun Bone'u canlı yayında katlettin 2) pençen warmış öyle diyorlar. 3) Bulcam çok yakında bişiler.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tatil demişken bodrumdan geldim yeni, kremden haşlandım, 2 kat fazla, öyle bir kaşınıyorum ki bir yandan yanma hissederken valla çekilecek gibi değil ama çekiyorum 2 gündür. bu arada resimleri albüme koysanıza merak ettim şimdi, açılmadı forumda.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yarın diğer resimleri de koyuyorum oy![signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 resimler görükmüyor...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Anaaa Akşam efe gidince tekrar koyarız olmadı =o/[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hmm satanist, ilginç....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Antalyaya giden satanist iki dakkada pasifist ya da hedonist olur rusları musları görünce :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Hiç gitmedim ama tariflere göre konuşuyorum bence Epikrosçu olur :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Corrupt, 19 Ağustos 2004 02:28 tarihinde demiş ki: Antalyalıyım rock sevmedıgım ıcın kaleıcıne hıc gıtmem zatı gece 12 den sonra oraya gıdemem canlı cıkamam Satanıst kaynar! lol diyebilir miyim? bence derim ehaueh Konuya dönersek; Antalya'da benden habersiz organizasyon yaptığınızı not ettim bir kenara, haberiniz olsun. Olympossuz Çıralısız Antalya organizasyonu konusunda da ayrıca kınıyorum sizi.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 evet Nefr haklı Çıralısız bi organizasyon olmaz ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Nefr cim aslında bu bir organizasyon değildi, Wendigo ile benim senelerdir planladımız benim Antalya çıkarmamdı ki bunu başari ile gerçekleştirip Antalyanın altını üstüne getirdik =o) Olympos olayına gelirsek ise 27 gecesi tekrar Antalyaya baskına geliyorum Wendigocumun yanına, cumu ve cumartesi The Bar da programı olduğunda, Pazar sabahı Olympos u Fethetme planımız var, Bungalowlarda kalıcakmışız hemideeeeeee!!! Kısacası seni The Bar a alıp senide dahil edelim?[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 benide edin dahil =p[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya yüzüyo hamakta yatıyo falan başka birşey yok :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 resimleri goremiyom merak ettim helppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 olympos'a giderseniz Varuna pansiyonda kalın arkadaşlar. Hem çok ucuz hemde hizmet çok iyi kahvaltısı muhteşem. Valla iyi eğlenmişe benziyosunuz 3 günde. bana gına geldi sizin 3 günde yaptıklarınızı her allahın günü yaklaşık 2 aydır yapıyorum. Sonuç olarak su maymununa döndüm denizde baygınlık geliyor.Geceleri the bar yerine beachparkta eğleniyoruz ufakda bi göbeğim oldu. antalyada yapılabilecek herşeyi yapıyoruz arkadaşlarla ama hala tam doyuma ulaşmış değiliz anlamadım gitti.sıkılıyoruz ya bu kadarmı olur.elin insanı 3 gün gelip eğlendim diyip gidebiliyor. değişik aktiviteler bulmam lazım heralde. olymposdada bay geliyo artık.antalya paklamıyo beni gerçekten... Diab bi daha geldiğinde şu beachparktaki alete bindirin baya zevk alacaktır. bungee kafes ehe. resimleri bende göremedim antalyada karşılaşırsak tanıyamicam :)[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Fistan o aleti gördükbisde hatta ben Wen e hadi binelim binelim die tuturdumda inanmadı bana uahuahu. Ya biz para sailing yapıcaktık beraber ama 2 yetişkin i beraber bindirecek donanımları yokmuş =o/ o yusden yapamadık.[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Parasailing güzel ama konyaaltında çokda güzel bi manzara yok bence.Fethiyede yapcaksın parasailing i. bidaha geldiğinde ikna et wen'i kesin binin o alete :P aslında baya pati var antalyada dyna'da geliyomuş bak üstte topicde gördüm.tanımıyom kimseyi ama bi rafting organizasyonu yapmak lazım yada çıralı falan. neyse herkese yaz tatilinda iyi eglenceler ben denize gidiyom :)[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar