Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablesse wen com. antalya çıkartması

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

said:
RamsesII, 18 Ağustos 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
*!REsimlere bakarak ağzını açacakken,bonepartın iri cüssesi ve kaslı kollarından korkup suskun kalır* :D

abi aklima hep vardiyadaki muhabbet geliyo dayanamadim ya lol ![signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 18 Ağustos 2004 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 18 Ağustos 2004 01:35 tarihinde demiş ki:
said:
RamsesII, 18 Ağustos 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
*!REsimlere bakarak ağzını açacakken,bonepartın iri cüssesi ve kaslı kollarından korkup suskun kalır* :D

abi aklima hep vardiyadaki muhabbet geliyo dayanamadim ya lol !
LOL ! :lol:[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 18 Ağustos 2004 02:30 tarihinde demiş ki:
kuş adasındasın ve adaland'a gitmiyorsun :)
dalarım sana abi.

ulan adaland mi kaldı be lol!
sux mekan oldu esas kadınla plajının orada barlara takılmak vardı şimdi ya da kaleiçine :)

özledim lan kuşadasını gidccem en kısa zamanda[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle resimler koymayın ya tatile gidesi geliyo insanın sonra bone(crusher)'un dediği gibi nerden bulacaz adam.

Ardeth ben gelirim de şu vibroblade gibi olan kılıcı isterim ama :)

Bone için spamsiz çözüm:

{

int i;

for(i=1; i<100000000; i++)

printf( "Bi daha yaz okuluna gitmeyecem" );

return 0;

}

Çok mu programlama kasıyorum acaba nedir :P

[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 18 Ağustos 2004 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 18 Ağustos 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
tabe canım sonucta evlilik bi deftere atılan imzanın otesinde kalplere atılan bir guven imzasıdır
tabe burda bu kadar entel olmam
dısarda veya burda seline laf eden bi kişinin bagırsaklarını sokup dansetmeye zorlayarak iltihaplanmadan acı ve uzun bi olum yasatmıcam anamıona gelmez

yasik kendini böyle avutuyo =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

antalyada olup buranın nimetlerinden faydalanamamak şeklinde geçen yazın en güzel şeyiydi diab'ın gelişi... kendime geldim walla. hemen de özledim. neyse, allahtan az bi süre sonra gene dağıtacaz ortalığı. ben üçbeş gün enerji toplayayım da hazırlıksız yakalanmayalım...

bu arada gönül isterdi videocam olsun yanımızda. çünkü dansdiab'ının ilk kez king'de sergilediği "eller ritmik iki yana" dansını kelimelerle tarif edemiyorum ne yazık ki ;)=
bi daha ki sefere inşallah.

bu arada ben istanbul'a geldiğimde neler olacak çok merak içindeyim, zira sevgili energizertavşanım, antalya da harcadığımız enerjinin hiçbirşey olmadığı yolunda sinyaller vermekte :p hadi hayırlısı

ha bi de unutmadan ; daha duuurrrrrrr[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...