Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablesse wen com. antalya çıkartması

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

said:
BonePART, 18 Ağustos 2004 00:37 tarihinde demiş ki:
hrrrrrrgggrrrr
*!dişlerini gösterip mayo ve selin kelimelerini ilk aynı cumlede kullananın kafasına geçirmeye hazır sekilde haydarını arabadan alır*

ahaha çatla :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 18 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
bone'un yaramazlık örnekleri.. niye deviriyosun kızların hamağını be, hadi saçlarını çekmeyi, toplarını kaçırmayı anlarım. :p

ne biliyim o tip kişilerden çok çektim.
hamakta uyursun gelir saçını çeker, yüzüne topunu atar felan
evladım bir sakin dursana.. yok illa bi dombililik yapıcak orda..
o tip bi pozda kız görünce direk hamağını deviriyorum o yüzden..
bir nevi intikam...
neyse ki diablesse o hamaktayken, ben orda değil mişim..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Ağustos 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 18 Ağustos 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
*!REsimlere bakarak ağzını açacakken,bonepartın iri cüssesi ve kaslı kollarından korkup suskun kalır* :D

euhehu lol tırsak cınsler=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

Simdiiii

Wen in es geçtii bazi konulari aydinlatmalayim ( onun alçak gönüllügüne veriyorum bunu)

Wen in sarki soledigi "The Bar" da ben durup dururkene energizerin tavsani misali oynamiordum, wen abimiz o kadar ii soluoduki ona eslik edemeden bi oaraya bi buraya hoplayip ziplamadan edemiodum.
Ayrica Bu 3 saatlik performanslarin ardindan, Wen efendinin King de bende asa kalir yani yoktu, dans ederkene ben bi o tarafa bi bu tarafa cevirerek firlatiyodu (rock n rol hesabi) ueheuhe
Denizde ise Wen abimiz su Diab ini panik halinde su da imdadina yetishmese (Wen The Cankurtaran hesabi) shu an muhtemelen su Diabini gecin Diabin kendisi olmasdi (Denisden tirsarim da =oP)

Maselef gece Wendigonun performansi sirasinda cekilmish resimlerimiz yok cunki Ben foto makineyi 2 gece ust uste unutma basharisina sahip bir insanim =o) Ama olsun 28 inde yine Antalya yi alt ust edicez o zaman cekeriz =o)[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 18 Ağustos 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
senin işin kolay ya ben nerden bulayım eline kılıç kapıp benle bütün anadoluyu dere tepe geçecek grubu

hmm bende sabre var.
hefferde de wakizashi varmış.
jarlaxle'ın da katanası hazır..

grup kuruldu diyebilir miyiz :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...