Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya arkadaşlar ben NPC leri koyuyorum yerinde durmuyolar stone yapıyorum ve çift tıklıyorum hiç bi şey satmıyo satmasını nasıl sağlıyacam bilen varsa söyleyebilirmi. diğer bi konuda scriptler scriptleri sphere/scripts bölümüne alıyorum notepad şeklinde ama bakıyorum server a değişiklik yok save attırıyorum gene bi değişiklik yok çıkıp yeniden giriyorum yok yok yok nasıl yapıcam biri söyleyebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Axisten koyuyorsan spawnları max.distance'i 1 yap. O sorunu oyle halledebilirsin. Scripts'in icine .scp uzantılı dosyayı attıktan sonra sphere'i resync yapıcaksın (Sphere konsolunda r'ye bas enter'a bas tekrar r ve enter :D) Ayrıca sen resync olayını bile bilmiyorsan onları gecmeden once sphere ile ilgili iyi bi yazı okusan guzel olur, ogrenirsin.[signature][hline]------Lost Fear UO----- www.lostfear.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bi konu daha var banker ı koyuyorum bank yazıyorum banka açılmıyo banker yazıyorum açılmıyo onu nası yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Aragorn, 03 Temmuz 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Axisten koyuyorsan spawnları max.distance'i 1 yap. O sorunu oyle halledebilirsin. Scripts'in icine .scp uzantılı dosyayı attıktan sonra sphere'i resync yapıcaksın (Sphere konsolunda r'ye bas enter'a bas tekrar r ve enter :D) Ayrıca sen resync olayını bile bilmiyorsan onları gecmeden once sphere ile ilgili iyi bi yazı okusan guzel olur, ogrenirsin. ben spawn ları axisten koymadım direk .add c_h_banker mesela yada tailor öyle yapıyorum ama çift tıklayınca sadece resimi çıkıyo ikincisini deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Kardes sen oyle zor yaparsın. Axis kullan. Cok kolay bi sekidle spawnlarını ekleyebilirsin oyle.[signature][hline]------Lost Fear UO----- www.lostfear.com.tr.tc Flower Design [Bu mesaj Aragorn tarafından 03 Temmuz 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 abi şimdi baktım axis e dediğini yaptım bana küçük bi şey verdi bende çantaya attım adı da ; a spawn worldgem bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bak simdi sn axisteyken istedigin spawnı'ı yere place et. Daha sonra onun sagında initiate vardır. Ona tıkla, 10 saniye klavyeye dokunma axis otomtik komut yazıyor. Zaten 0 saniye sonra spawnın cıktıgını goreceksin[signature][hline]------Lost Fear UO----- www.lostfear.com.tr.tc Flower Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya şimdi spawn ı boşver bu scp lerde bank da olmuyo naabcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Once adam gibi konusmayı ogren sonra soru sur. said: Karizmaokan, 03 Temmuz 2005 19:15 tarihinde demiş ki: ... nasıl sağlıyacam bilen varsa söyleyebilirmi. diğer bi konuda ... nasıl yapıcam biri söyleyebilirmi Ilk basta ki yazın boyle. Cevap almaya baslayınca neden saygını devam ettirmiyorsun?[signature][hline]------Lost Fear UO----- www.lostfear.com.tr.tc Flower Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 stone etme dexini sıfır yap, stone ettiğin zaman eşya satamazlar.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 lebranın fikri baya mantıklı[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Sen bırak bu scripts işini bosver cok başın agrır orenmeye calısırken yada kımseye sormadan kendı cabanla orenmeye calıs yoksa rencıde edecek laflar solerler he bırde arkadasalrında soledıgı gıbı ponce sphere anlatan bır konu bul ve onu oku[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar