Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NPC & Scripts

Karizmaokan

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar ben NPC leri koyuyorum yerinde durmuyolar stone yapıyorum ve çift tıklıyorum hiç bi şey satmıyo satmasını nasıl sağlıyacam bilen varsa söyleyebilirmi. diğer bi konuda scriptler scriptleri sphere/scripts bölümüne alıyorum notepad şeklinde ama bakıyorum server a değişiklik yok save attırıyorum gene bi değişiklik yok çıkıp yeniden giriyorum yok yok yok nasıl yapıcam biri söyleyebilirmi
Sosyal ağlarda paylaş

Axisten koyuyorsan spawnları max.distance'i 1 yap. O sorunu oyle halledebilirsin. Scripts'in icine .scp uzantılı dosyayı attıktan sonra sphere'i resync yapıcaksın (Sphere konsolunda r'ye bas enter'a bas tekrar r ve enter :D) Ayrıca sen resync olayını bile bilmiyorsan onları gecmeden once sphere ile ilgili iyi bi yazı okusan guzel olur, ogrenirsin.[signature][hline]------Lost Fear UO-----
www.lostfear.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aragorn, 03 Temmuz 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
Axisten koyuyorsan spawnları max.distance'i 1 yap. O sorunu oyle halledebilirsin. Scripts'in icine .scp uzantılı dosyayı attıktan sonra sphere'i resync yapıcaksın (Sphere konsolunda r'ye bas enter'a bas tekrar r ve enter :D) Ayrıca sen resync olayını bile bilmiyorsan onları gecmeden once sphere ile ilgili iyi bi yazı okusan guzel olur, ogrenirsin.

ben spawn ları axisten koymadım direk .add c_h_banker mesela yada tailor öyle yapıyorum ama çift tıklayınca sadece resimi çıkıyo ikincisini deniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Once adam gibi konusmayı ogren sonra soru sur.
said:
Karizmaokan, 03 Temmuz 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
... nasıl sağlıyacam bilen varsa söyleyebilirmi. diğer bi konuda ... nasıl yapıcam biri söyleyebilirmi

Ilk basta ki yazın boyle. Cevap almaya baslayınca neden saygını devam ettirmiyorsun?[signature][hline]------Lost Fear UO-----
www.lostfear.com.tr.tc
Flower Design
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bırak bu scripts işini bosver cok başın agrır orenmeye calısırken yada kımseye sormadan kendı cabanla orenmeye calıs yoksa rencıde edecek laflar solerler he bırde arkadasalrında soledıgı gıbı ponce sphere anlatan bır konu bul ve onu oku[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!!
heracles.myfreebb.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...