Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaşlar ben buraya en son 8 sene falan önce gitmiştim. O zamandan hatırladığım kadarıyla Lkyia gerçekten çok güzel bir tatil köyüydü. Yemekler çok iyiydi, havuz ve bol kaydıraklı havuz parkı gayet yeterliydi, denizi ayrı güzeldi. Etkinlikler iyiydi. Yani türlü sporu hocalarıyla yapabiliyordunuz. ( bak merak ettim şimdi yelken var mıydı acaba ? ) Bu Pazar inşallah tekrar gidiyoruz 1 haftalığına. Eğer yakın bir zamanda gitmiş olan varsa deneyimlerini paylaşır umarım. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bende lykia'nın eski müşterisiydim,geçen sende animasyon takımında eğlence amaçlı çalıştım,kardeş sen lykia yı gormıyelı cok degısıtı,cok bi guzellesti... benım ıcınde eglen ,galaxy discıya selamlar sevgiler... ve bu arada evet yelken vardı...[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Lykia world ölüdeniz'i bitiren tek aptal bi yerdir. Ben şubatın 20 sinde gittim.Kelebekler vadisine giderken botla haliyle önünden geçiliyor. Arıtmalarını çalıştırmıyorlar.Sadece denetlemelerde göstermelik çalıştırıyorlar.nası oluyo bu iş? çünkü büyük paralar dönüyo.denetlemelerde amirlere peşkeşler gırla. bot sahibi ile konustum hiçkimse bişi yapamıyo.ölüdeniz gerçekten ölüyor diyor. ben aşşagıdaki resmi 20 subatta çektim.bu resimdeki köpük gibi görünen otelin atıgı. fotografı bot sahibi istedi posta ile yolladım.çevreci insanlar her zaman lykia world ü protesto ediyor ama onların doğa umurlarında değil.. :/ Arkada görünün kıyı kelebekler vadisi.sol taraf lykia world. kıyıdan izledim. lykia world ün önünden çıktı geldi bu birikinti.tek neden arıtmayı çalıştırmayan lykia world. neden çalıştırmıyolar peki? çünkü arıtmaya kullandıkları ilaç pahalı.bu arıtmada çalışan adam 2 ton alcagı ilacı 500kg alıyo alması gereken kalan kısmın parasını cebe atıyo.fethiyede herkes lykia world ün dolaplarını biliyo ama lykia world büyük kişilere para yedirdiği için kimse önüne geçemiyor.[signature][hline]youth only zone!Akvaryum Tutorialparamı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: rudyray, 27 Mayıs 2005 00:49 tarihinde demiş ki: bende lykia'nın eski müşterisiydim,geçen sende animasyon takımında eğlence amaçlı çalıştım,kardeş sen lykia yı gormıyelı cok degısıtı,cok bi guzellesti... benım ıcınde eglen ,galaxy discıya selamlar sevgiler... ve bu arada evet yelken vardı... güzellesmedi bence ya Tahminen sen Robinson Club zamanlarini hatirliyorsundur 8 sene önce gittiysen. Ne efsane bir seydi orasi, hele ki o cocukluk zamanlarimda nasil eglenmistim Cocuk Cennetinde. Yemekleriyle odalariyla cevresiyle komple süper bir yerdi. Simdi Lykia World oldu, kalitesi kesinlikle devam ediyor ama bence o sicak hava gitti ya Lykia olduktan sora.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Lykia World'e bir kere gitmiştim. Tek hatırladığım şey: SICAK. Sıcak, sıcak, sıcak. Piştim resmen. Hotelin klimaları bozuktu, o kaldığım süre bana resmen işkence gibi geldi. Hele denize girmek için upuzuuun bir merdiven inmek zorunda kalıyorduk o ayrı ıstıraptı. Yemekleri çok güzeldi diyemiycem. Çok otel gezip tozduğum için ordakiler bana çok basit gözükmüştü. Sürekli piza pide yapıyorlardı, başka da yiycek doğru dürüst birşey yoktu zaten.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Haydaa.. Lkyia da dolandırıcıymış demekki. Yahu en pahalı yerlerden biri ama gene de her yerden para sömürmeye çalışıyor herifler. Bu arada da evet o gittiğim zaman o çocuk parkı vardı. Çok eğlenceliydi orası türlü kaydırağı ile. Restorantları da gene çok iyiydi. Bir de biz otel de değil, bungalov kısmında kalacağız. 8 sene önce de öyle yapmıştık. Şu arıtma olayı kalleşlik resmen. Acaba Batı Karadeniz'e olduğu gibi buraları da mı kaybedeceğiz? Bir de neyin pisliği o ? Kanalizasyona benzemiyor ama deniz temiz olduğu için anlaşılmıyor olabilir.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kanalizasyon bulaşık suyu çamaşır suyu her nevi atık bir arada.tabi dibe çökeb var böyle köpük gibi gezende var.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 BEn oraya tam yönetimin degistirildigi sene gitmistim ve nekadar luks olursa olsun hic begenmemistim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Arkadaşlar şu an Lykia'dayım ve buranın egzantrik net için kullanılan mekanından yazıyorum. Şu ana kadar gayet iyi durumlar. 8 sene öncesinin aynı dizaynı var karşımda. Gayet dolu bir yer ama gene de çok ferah. En ilginç ve talihsiz olay ise erken gitmem nedeniyle 1 e 40 oranında yabancı olması. ( toplam 400 kişi gördüysem personel harici 10 türk anca görmüşümdür. Yabancı olması iyi sonuçta yaygara yok, bol bol ingilizce + almanca konuşulması güzel ama gelen tiplerde 16-22 yaş arası kıtlık var. Millet ya 2'li gelmiş ya da aile takımı halinde. Haziran'In sonlarına doğru hem türk sayısında hem de bu yaş aralığında artış varmış. Artık seneye yaz okuluna kalmazsam tekrar uğrarım temmuz başı o zaman. Şimdilik bu kadar. İlginç bir gelişme olursa yazarım.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 O çocuk parkında 3 tane yeni kaydırak var. Hele 1 tanesi hoplatıyor sizi eğer hızlı girerseniz. Büyüklere de uygun güzel 3 kayak yapmışlar yani. Bayağı güzeldi[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 eet guseldi... kelebekler vadisi,ölü deniz harika ...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar