helena Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 fight cluba laf yok bana ve mesajıma da =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bunalın bunalın nereye kadar... aerfgwag[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya herkeste de bi bunaltı, bi depresyon, bi yaşamdan bıkmışlık. yeter be, kendinize gelin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Mandoo, 29 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: üretici toplum sıfatından sıyrılıp tüketici bir millete dönüşmüşüz ya da dönüştürülmüşüz...bu fark etmez..fakat öyle bir toplumsal yıkıma uğratılmışız ki son 30 yıldır herkesin siyasi görüşü babasının-annesinin yada yakından muattap olduğu insanların siyasi görüşleriyle kısıtlı... araştırmacı benliğimiz nerdeyse yok olmuş...tüm bunlar insan kişiliği üstünde etkilidir...basitleştirilen kafalarımızla zaten çok az araştırmaya gerek duyar olmuşuz...araştırmadan kastım fikir edinme vs.. gençliğimiz müzikle bilgisayarla vs. yan ögelerle işgal edilmiş...(ki bende bunlardan biriyim) bu basit yaşam doğal olarak gençleri boşluğa itmekte...bir süre sonra ee dahası demekten kendimizi alamıyoruz...bir yemeği arka arkaya 6-7 gün boyunca yemek gibidir bu...tatminsizlik...işte asıl mesele bu... neyse yazım çok dağıldı ama silmeye kıyamadım böyle kalsın bu mesaj(çok özür) :-) mandoo olayi gayet guzel anlatmis sanirim ki ende ayni seyleri dusunmuyo diilim neden yasiyorumki artik bi amaç bile yok hersey ne cok guzel ne kotu tam ortada hiç kipirdamadan gidiyo bu ne boyle yaa diye[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hayat aslinda insanin omuzlarina yuklenen bir yuktur. ve herkes bu yuku kaldiramaz. [Bu mesaj dominic tarafından 30 Haziran 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Anlamadigim konulardan bir taneside bu aslinda; İnsanlar nasil oluyor da yasamaktan vazgecebiliyor. Ozelliklede turk toplumunda boyle. Herhalde kucuklukten beri izledigimiz filmlerin etkisi buyuk. Artik sanki bir kurguya itaat eder olmusuz. Kendi kişisel problemlerimizden cok, yasamda gerceklesen basit sıyrıklardan etkilenir olmusuz. Bu ve benzeri durumlarda ise yasadigimiz olumsuzluklari baskalarini katarak yaralarimizi sarar olmusuz. Ve git gide bir kısır dongu içine dusmusuz ki; insanlarin yardim cagrilarini duymak bir yana, ilgisiz olanlara bagirir olmusuz. ( bizler gibi uzerinde sagir ve dilsiz yazanlardan ) Ancak oyle de bir mevzu sozkonusu ki işimize geldiginde hem duyar hemde konusur tavri almisiz. Ne yazik ki; 3-5 insanin bir araya gelip de konusabildigi konularin sinirli ve onemsiz oldugu ( kadin ve erkek , para, futbol, magazin vb.. ) doneme sahit oluyoruz. Boyle br altyapisi olan sistemi yok edebilmek aslinda bizim elimizde. Ama bir sistemi yok etmek için, oncelikle varolan sistemi basari ile tamamlamamiz gerekir. Ki, yuce onderimiz M.Kemal Ataturk'un Subaylıgından, onderligine kadar olan evrim sureci buna cok gusel bir ornektir. Ancak gunumuzde herkes kendi sistemine calisir olmus, ve her bir bireyin kendi sisteminin digerleriyle uyumlulugu test dahi edilmeksizin birlestirilmeye calisiliyor... Bunun sonucunda ise ortaya Ulkemizin dustugu müşkil durumun fotografi : "Kapitalistler işçi sınıfını! becerirken hükümet uyuyor, halk endişeli, gelecek ise bok içinde." * * Spoiler.. [spo1=Hukumetimiz ve Biz...]Çocuk akşam eve gelmiş ve babasına ; "Baba hayat bilgisi dersinde yonetimleri işliyoruz, bana demokrasiyi anlatır mısın? " demiş. Babası; "Anlatmasına anlatırım yavrum, ama senin bazı tanımları bilmen gerekiyor." demiş. "Bak şimdi benim fabrikam var ve eve para getiriyorum, ben kapitalistim. Paranın nasıl harcanacağına annen karar verir, o hükümet. Hepimiz senin için yaşıyoruz, sen halksın. Beşikteki kardeşin, gelecek. Hizmetçimiz ise işçi sınıfı. Sen bunları öğren. Ben sabah sana demokrasiyi anlatırım" demiş. Gece çocuk uyanmış bir bakmış ki küçük kardeşi altını pisletmiş ve durmadan ağlıyor. Hemen anne ve babasının odasına gitmis. Annesi horul horul uyuyor. Uyandırmaya çalışmış ama başaramamış. Babası yatakta değil, geçerken hizmetçinin odasına bir bakmış ki hizmetçiyle babası sevişiyor. Çaresiz dönüp yatmış. Ertesi sabah babası "Gel oğlum sana demokrasiyi anlatayım." demiş. Çocuk: "Gerek yok baba, ben artık biliyorum" yanıtını vermiş ve anlatmış; "Kapitalistler işçi sınıfını! becerirken hükümet uyuyor, halk endişeli, gelecek ise bok içinde." Sewgiyle Kal...[/spo][signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 zamanla geçecek...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: dominic, 30 Haziran 2005 02:19 tarihinde demiş ki: hayat aslinda insanin omuzlarina yuklenen bir yuktur. ve herkes bu yuku kaldiramaz. [Bu mesaj dominic tarafından 30 Haziran 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] insan bu yükün farkında olunca dahada ağırlaşıyor :( Ve dedikleri gibi... Cehalet Mutluluktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Joker, 30 Haziran 2005 09:42 tarihinde demiş ki: said: dominic, 30 Haziran 2005 02:19 tarihinde demiş ki: hayat aslinda insanin omuzlarina yuklenen bir yuktur. ve herkes bu yuku kaldiramaz. [Bu mesaj dominic tarafından 30 Haziran 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] insan bu yükün farkında olunca dahada ağırlaşıyor :( Ve dedikleri gibi... Cehalet Mutluluktur... Herkez niye kaldıramasın? Her kez eşit yaratılıyor sonuçta. Sadece taktiği bilicen. en ufak birşeyde aman be ben kaldıramıyorum ezlilm ölim. yada cehalete vurimde kendimi kandirim. Aklınızı başına alın biraz ya. Sıcacık evinizde foruma msj atıyonuz yemeniğizi yiyonuz şu yaşlarta 3-5 sıkıntı geçriince yeter "Ben gidyorum...." falan filan....[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: sir, 30 Haziran 2005 12:01 tarihinde demiş ki: herkes eşit mi yaratılıyor? lol herkes farklı bir hayat yaşıyor, herkesin kapasitesi, hayata bakışı, önem verdikleri, nefret ettikleri farklı. öyle futbol gibi taktik işi değil, bisürü etken var insanı bezdiren. Doğru söze ne denir :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: sir, 30 Haziran 2005 12:01 tarihinde demiş ki: herkes eşit mi yaratılıyor? lol herkes farklı bir hayat yaşıyor, herkesin kapasitesi, hayata bakışı, önem verdikleri, nefret ettikleri farklı. öyle futbol gibi taktik işi değil, bisürü etken var insanı bezdiren. TAbiki eşit. ama sen bunu zevk lere yada tipe çekersen eşit olmuyor. sende mantıklı düşüne bilrisin sende zorlujkların üstesinden gelebirlisin. Yani herkez eşit sadece kendini geliştirmek olay. sen benim çözemedğim bi soruyu çözersen bende aklıımı oluyon? yoksa sadece o konudamı iyi oluyorsun? DAr bir görüşle yaklaşma olaya...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Insanların kapasıtelerı esıt diildir bi spastık ne kadar calıssa da bilim adamı olamaz Senın dusundugun anlamda esıtlık sadece bı yanılsama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kızıştırmayın la konuyu :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Laf büyük ona sözüm yok:) Misal; Onun annesi o çocuğu döver sonra o çocuk pasif olur benim annemde beni hep döver diyelim bende bakarsın agrasif olurum. sen bu mantıkla yaklaşıyorsun. Ama sanırım mantık bakımından insanlar eşit olamaya bilir. mesela ben senle değilim bunu anladım :) uzun lafın kısası eğer sen kavgada kaçmıyorsan başkasıda kaçmaya bilir. ama kaçarsa bu onu farklı yapmaz. kaçmama şansı varken kaçmıştır. bilmem anlata biliyormuyum. aman yada neyse. kfam kaldırmıyor şuan...[signature][hline] "Yok bu sabahların bir anlamı falan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya boş ver gelir gecer bole seylere takma.... belkide bi ay sonra bu solediklerine guluyo olcaksın...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar