Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 O zaman koyduğun hedeflerin niteliğini değiştir. Ne bileyim "Mwahahah deli gibi çalışacam, dünyanın kralı olacam" deyip kendini kasıyosan mesela, daha eğlenceli, daha rahat hedefler koy kendine. Ya da tam tersine sırf eğlenceyle yaşıyosan, biraz kas kendini ciddi işlere ver. Abi en önemlisi kendini nerde gördüğün, eğer sen diyosan ki, "boşu boşuna geldik anasını sattığımın dünyasına. Niye yaşıyorum ki?" bi de stres yaparsan kendine, sonun iyi olmaz tabii. Güzel bi hayat yaşamayı kafana koyman lazım. Bi de son sözüm şudur ki, bu konuyu ne kadar fazla düşünürsen, o kadar batarsın. Ben daha işin içinden düşünerek, kafa yorarak çıkanını görmedim. Hayatı akışına bırak biraz, fazla yorma kendini... Relax... ;)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Jokercim sen şanslısın hayat sana gülüyor farkında değilsin sen ona surat asıyorsun... bak birileri henüz gelip sana "aaa bu depresif,bize de bulaştırır çaresi tüm depresifleri öldürmek" dememiş henüz :) hakikaten bu durumda bulaşıcı galiba,yine ne çok ölmek isteyen var piyasada... *kaçar*[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 işte orda dur. düşünmeden yapamam ben. hastalık gibi bu düşünmek bende...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Frigg, 29 Haziran 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Jokercim sen şanslısın hayat sana gülüyor farkında değilsin sen ona surat asıyorsun... bak birileri henüz gelip sana "aaa bu depresif,bize de bulaştırır çaresi tüm depresifleri öldürmek" dememiş henüz :) hakikaten bu durumda bulaşıcı galiba,yine ne çok ölmek isteyen var piyasada... *kaçar* :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... [Bu mesaj Joker tarafından 29 Haziran 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yahu düşünme derken, ortalıkta moron gibi gez demiyorum ki sana... Sadece düşündüğün zaman eline birşey geçecek konulara kanalize et dikkatini.Sen 50 yaşına gelene kadar hergün düşünsende bu konuyu, sonunda bezginlikten başka bişey geçmez eline... Git aşık ol yahu![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Asteroth, 29 Haziran 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Git aşık ol yahu! son bir senedir buna çabalıyorum zaten... belki mantıksızlık kurtarır beni.. hiç aşık olmadım ben :( kendimi zorluyorum, belki..[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Kendini zorlamayla olmaz bu işler. "Git aşık ol"dan kastım, sosyal ilişkilerini geliştir biraz. Yeni insanlarla tanış, illa ki kafana uygun birini bulursun. Ben doğma-büyüme İstanbulluyum, gel gör ki hayatımın ilk (ve tek) aşkını Maraş'ta buldum. Nerden çıkacağı belli olmaz, zorlamayla yapılan işten de zaten hayır çıkmaz.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bu gün şirketten izin aldım, cuma günü psikolğa gidicem... gene bi sonuç çıkmayacak biliyorum...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Asteroth, 29 Haziran 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Kendini zorlamayla olmaz bu işler. "Git aşık ol"dan kastım, sosyal ilişkilerini geliştir biraz. Yeni insanlarla tanış, illa ki kafana uygun birini bulursun. Ben doğma-büyüme İstanbulluyum, gel gör ki hayatımın ilk (ve tek) aşkını Maraş'ta buldum. Nerden çıkacağı belli olmaz, zorlamayla yapılan işten de zaten hayır çıkmaz. ya sosyal ilişki olay hikaye, ama artık insanlardan sıkılıyorum... boş gelmeye başlıyorlar... bi kaç kişi hariç.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 amerika işte abi...tüm gençliği zehirliyor..televizyonlar saolsun yok estetikle şu hale geldi...kendini aynada beğenmezdi estetik ameliyat oldu dünyanın en mutlu insanına dönüştü...vs. diyerekten insanları karamsarlığa itiyorlar... abuk subuk yarışma programları insanları basitleştirip yorum yapmalarını engelliyor...o dereceki en basit şey için bile kafa yorar hale geliyoruz...aa uçaklar nasıl uçuyor lan gibilerinden...neyse fazla gaza gelmiyim...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Doğru.Futbol,araba,Abaza muhabbetler... Herkez böyle.Hiç adam akıllı muhabbet eden kimse yok :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 @Joker, zaten etrafındaki herkesle canciğer dost olamazsın ki... Herkesin çekirdek bir "dost" kitlesi vardır, onlarla birlikte şekillendirirsin hayatını. Ama bu demek değildir ki o çekirdek kitle genişleyemez, genişletmek senin elinde, bunu da daha fazla insanla tanışarak yapabilirsin ancak. 10 kişiden 1'i dostun olabilir ama bazen o 10.'yu bulmak için önceden 9 kişiyle tanışman gerekebilir. Deneme-Yanılma yani...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Erutan, 29 Haziran 2005 22:42 tarihinde demiş ki: işallah bunalıma yada böyle olaylara girersinizde , açarsınız topic ozaman Benim yapacaklarımı görün! Bu bunalım değil. Bunalım için ciddi bir sebep gerekir, ciddi bir problem olur o zaman seve seve yardım eli uzatırız, zaten 3-5 mesajımı okursan elimden geleni yaptığımı da görürsün. Bir de komik tehditlerle kendimizi gülünç duruma düşürmeyelim lütfen....[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 29 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Komik tehtid? AHAH! ADRES VER LAN! adres l0l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 "Sen topic aç da yapacağımı bilirim" ne? Pek farkı yok benim için...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Erutan be... Öl sen be...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 üretici toplum sıfatından sıyrılıp tüketici bir millete dönüşmüşüz ya da dönüştürülmüşüz...bu fark etmez..fakat öyle bir toplumsal yıkıma uğratılmışız ki son 30 yıldır herkesin siyasi görüşü babasının-annesinin yada yakından muattap olduğu insanların siyasi görüşleriyle kısıtlı... araştırmacı benliğimiz nerdeyse yok olmuş...tüm bunlar insan kişiliği üstünde etkilidir...basitleştirilen kafalarımızla zaten çok az araştırmaya gerek duyar olmuşuz...araştırmadan kastım fikir edinme vs.. gençliğimiz müzikle bilgisayarla vs. yan ögelerle işgal edilmiş...(ki bende bunlardan biriyim) bu basit yaşam doğal olarak gençleri boşluğa itmekte...bir süre sonra ee dahası demekten kendimizi alamıyoruz...bir yemeği arka arkaya 6-7 gün boyunca yemek gibidir bu...tatminsizlik...işte asıl mesele bu... neyse yazım çok dağıldı ama silmeye kıyamadım böyle kalsın bu mesaj(çok özür) :-)[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Erutan, 29 Haziran 2005 23:14 tarihinde demiş ki: AHAH! ADRES VER LAN! adres l0l. eheh güzeldi :) neyse anlaşıldı tahmin ettiğim gibi bi sonuç çıkmayacak... çünkü kafamdaki düşünce ile alakasız yerlerde dolaşıyoruz...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 rewendor orda demek istediğim... Yani sen böyle topic açarsan bi zamanlar Sende böyle laf etmiştin vıdı vıdı konuşup başının etini yiycem o anlamda.ama gel görki işte bunu yazarak anlatamıyorsun.Sesle vurgulayabildiğin gibin yazabilme kabiliyetim yok. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 geçici durumlar.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bu aralar paticikte bi bunalım aldı başını gidiyo da hadi bakalım hayırlısı[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bu arkadaşın durumu diğerine göre biraz daha iyi en azından[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 insan büyüdükçe bazı şeyler daha bir koyar bir süre sonrada alışırsın[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Mandoo, 29 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: üretici toplum sıfatından sıyrılıp tüketici bir millete dönüşmüşüz ya da dönüştürülmüşüz...bu fark etmez..fakat öyle bir toplumsal yıkıma uğratılmışız ki son 30 yıldır herkesin siyasi görüşü babasının-annesinin yada yakından muattap olduğu insanların siyasi görüşleriyle kısıtlı... araştırmacı benliğimiz nerdeyse yok olmuş...tüm bunlar insan kişiliği üstünde etkilidir...basitleştirilen kafalarımızla zaten çok az araştırmaya gerek duyar olmuşuz...araştırmadan kastım fikir edinme vs.. gençliğimiz müzikle bilgisayarla vs. yan ögelerle işgal edilmiş...(ki bende bunlardan biriyim) bu basit yaşam doğal olarak gençleri boşluğa itmekte...bir süre sonra ee dahası demekten kendimizi alamıyoruz...bir yemeği arka arkaya 6-7 gün boyunca yemek gibidir bu...tatminsizlik...işte asıl mesele bu... neyse yazım çok dağıldı ama silmeye kıyamadım böyle kalsın bu mesaj(çok özür) :-) idealizmden yoksun insanlar oldukça, klasik tabirle birşeyler için mücadele edip kozalarımızın içinde kanatlarımızı güçlendirmeye çalışmadıkça da hayatı daha boş ve anlamsız hissediyoruz. tyler durdenın dediği gibi "we have no great war or depression" @mandoo: mesajın gayet hoş =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 "we have no great war or depression" allah bee :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar