MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 arkadaslar beni mazur gorun butun desktop resimlerinin eklendigi konuları tekrardan inceledim milyonlarca kez baktım ancak bana oyle bir program onerinki bilgisayarımı actıgımda dagınık dosya gormek yerine cok duzenli güzel bir desktop goreyim style xp dısın da lutfen :([signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hiçbir programa gerek yok aslında. mesela ben program kullanmıyorum. style dosyası veren sitelerden style dosyalarını alıp direk Windowsun içindeki ResourcesThemes klasörüne atıyorum. daha sonra masaüstüne sağ tık , özelikkler.....ordan değiştiriom işte :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Link varsa verebilirmisin ? aynı sekilde icon vs.leride yapabiliyor muyuz bu sekilde?[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 stylexp aslında çok güzel bir program. neden "bunun dışında" dedin onu anlamadım. desktopx deniyebilirsin. theme dışında desktop eklentileri felan da vardı onun[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar