Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlar...

Manu

Öne çıkan mesajlar

Sadece paylaşmak istedim.... İyi eğlenceler...
Xy:Sabah erken kalkmam gerekiyorsa gece bir sürü sıvı tüketip çişimi yapmadan yatıyorum. Herkes çalar saatini kuruyor, bense mesanemi! Şimdiye kadar kazaya uğramadım ama bir gün altıma edicem o olacak.

Xx:Sevgilim sevişirken gözlerimi her kapattığımda başkasını hayal ettiğimi düşünüyor. Oysaki ben alacağım zevke yoğunlaşmaya çalışıyorum. Çünkü sürekli suratıma dik dik baktığı için konsantrem bozuluyor!

Xx:Bu sabah bayan komşumun arabasının lastiklerini patlattım. Neden mi? Çünkü kocasının Irak'ta, Amerikan ordusunda pilot olarak görevli olduğunu öğrendim. Ne yapayım, elimden ancak bu kadarı geliyor. Keşke daha fazlasını yapabilseydim.

Xy: Dün bir arkadaşımla taksiye bindik. Şoför gençten ve biraz artistçe bir karakterdi. Daha biner binmez dikiz aynasından gözlerini bize dikti, müziği açtı ve gaza abandı. Akşam trafiğinde son sürat, slalom yaparak gitmeye başladık. Haliyle de epeyce gerildik. Belki anlar diye püfledik filan ama ile işe yaramadı. Sonunda dayanamayıp, "Biraz yavaş gidebilir miyiz?" dedim. Ve o da bizi koparan cevabı verdi: "Aslında yavaş gidiyoruz ama ben biraz seri kullanıyorum yaa."

Xy:Oğlum 5 aylıkken odasını ayırdık. Geceleri ağlamasını duyalım diye de bebek telsizi aldık. İlk gece inanılmaz bir sesle uyandık. Ama ağlama sesi değildi. Meğer bizimki uyurken gaz çıkarmış! Biz de aletin sesini o kadar çok açmışız ki çocuğun odasında sanki bomba patlamış gibi bir ses duyuldu. Eşimle yatakta yarım saat güldük. En ilginci ise oğlumuzun bu kadar sesli gaz çıkartabilmesinden eşimin gurur duymasıydı.
Source:İtiraf.com

Ben bunları okurken kopuyordum....[signature][hline]*
Karakolda resmimi ceza ewinde ismimi bu alemde tesbihimi biraktim hepsinden waz geçtim ama dostlarımdan asla....

[Bu mesaj Manu tarafından 03 Temmuz 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Manu tarafından 03 Temmuz 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manu, 03 Temmuz 2005 01:34 tarihinde demiş ki:
Xx:Sevgilim sevişirken gözlerimi her kapattığımda başkasını hayal ettiğimi düşünüyor. Oysaki ben alacağım zevke yoğunlaşmaya çalışıyorum. Çünkü sürekli suratıma dik dik baktığı için konsantrem bozuluyor!

Bu güzelmiş..İnsandan insana değişir benim için çok doğru bişey o yüzden gülümsetti =)
said:
Xx:Bu sabah bayan komşumun arabasının lastiklerini patlattım. Neden mi? Çünkü kocasının Irak'ta, Amerikan ordusunda pilot olarak görevli olduğunu öğrendim. Ne yapayım, elimden ancak bu kadarı geliyor. Keşke daha fazlasını yapabilseydim.

Bu komik değil bence...Hüzünlü...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar zekisin sen... Yukarıda bak ne yazmısım sadece paylaşmak istedim....[signature][hline]*
Karakolda resmimi ceza ewinde ismimi bu alemde tesbihimi biraktim hepsinden waz geçtim ama dostlarımdan asla....
Lexius -02 Temmuz 2005 22:33- Demiş ki:
bu adam dağları deler o şeyle:D

Sosyal ağlarda paylaş

tepişmeyin ya... guzel yazı...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonradan ekledi...
Millet neden bu kadar bıdı bıdı yapıyor anlamiyorum adam sonuçta bunlar benim yaşadıklarım demedi...

Kaynak ne olursa olsun..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xy:Sabah erken kalkmam gerekiyorsa gece bir sürü sıvı tüketip çişimi yapmadan yatıyorum. Herkes çalar saatini kuruyor, bense mesanemi! Şimdiye kadar kazaya uğramadım ama bir gün altıma edicem o olacak.

ahahah aynı ben lol[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Süpermiş ya.. Bende acaba sadece benim sevgilim mi böyle düşünüyordur diye düşünmüştüm güzelmiş...
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi güzelmiş ama sevişme ve gaz olayını tek geçerim :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 03 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
trajikomik de olabilir

+1[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:

tek ben degilmisim anlasilan :p[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...