emrahag Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 oncelikle 6 aydir oynamiyordum oyunu master riflemanim vardi yeni baslayinca bunu mbh ve 3000cm ye cevirdim(respec) acikcasi tepeden inme mbh olunca kullanilcak skilleri tam bilmiyorum. daha armor setimi yeni olusturdum para sorunum yok ama silah konusunda kararsizim. ve bu empin yanina ne olusturayim. not:lowcada oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 en iyisi master rifle master combat medic 4010 Bh diyiyorlar . ben boyle kas1yorum ama skill cap yetmiyor mecburen underhand shottan vazgececegim. Cm'yi masterla bence doublexp'nin bitmesine 4 gun kaldi ben masterlamak uzeriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya acaba doctoru silip combat medic mi olsam??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 doc da cok ii ama eger bh sen jediya karsi cm daha yararli olabilir.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Emrahag benimde lowcada bh charim var adi Siyam oyun icinde ulas yardimci olurum her turlu bu arada dun 190klik jedi sololadim????? pub19 yuzundenmidir acaba [Bu mesaj xieon tarafından 03 Temmuz 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar