Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Suark, 03 Temmuz 2005 02:01 tarihinde demiş ki: kedi hmmz..Ayı guzelim ayı. ha kedi ha ayi. heal et sen boshver :)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: ArchangelTanwen, 02 Temmuz 2005 20:45 tarihinde demiş ki: topiclerdeki yakınmalara göre yaptım! %90 doğru %10 hatalıdır patilerin sözlerine güvenirim "patilerin yakinmalarina" göre güclü-zayif class belirtmek nasi bi mantiktir ya.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 03 Temmuz 2005 07:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Elufulec, 03 Temmuz 2005 07:54 tarihinde demiş ki: said: ArchangelTanwen, 02 Temmuz 2005 20:45 tarihinde demiş ki: topiclerdeki yakınmalara göre yaptım! %90 doğru %10 hatalıdır patilerin sözlerine güvenirim "patilerin yakinmalarina" göre güclü-zayif class belirtmek nasi bi mantiktir ya. düz mantık diyoruz biz ona[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Pull olayını hunter yerine warrior ın yapması gerekir tabi. Ama bence hunter en iyi dps class tır. Mage den iyidir çünkü mage in mana sı bittimi hiçbi işe yaramaz, cloth armor la ölmeyi bekler. Ama hunter manası bitsede ok atmaya devam eder. Ayrıca feign death yaparak aggro almasını engeller. İyi oynanan bi hunter özellikle raid instancelarda olmazsa olmaz bi class tır. Bazı serverlarda hunterların kötü bi üne sahip olmasının nedeni biçok lamer ın hunter oynatmasından kaynaklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Mum_Chamber, 03 Temmuz 2005 01:40 tarihinde demiş ki: o değil de, ben priest mage rogue dengesini çok seviyorum ya. (özellikle de shadow specced ise) priest, mage' e karşı çok avantajlı mage, rogue'a karşı çook avantajlı rogue, priest'i çiğ çiğ yiyor süfer :D Ek: shamanlar konusunda: şamanın totemleri iyidir ama yerine alınacak bir priestin healingi daha iyidir. büyüleri güzeldir fakat yerine alınacak mage ile yarışamaz. meleesi güzeldir fakat rogue ile boy ölçüşemez. tank yaparım der (ki şamanlar tank olamazlar) warriorun tanklığı ile karşılaştırılamazlar. sonuç: gruplarda hybrid classlar sevilmezler. en azından ben sevmem, istemem. daha doğrusu ilk tercihim o olmaz. Priesttan mageden ekstra aggroyu alan. 1h+shield kullanıp ek heal yapıp totemlerini atmayı unutmayan. Gereksiz yere earth shock kullanmayan bir shaman iyidir. İki priest iyidir de zaten 1 tanesini bulmak zor heh. Warrior Warlock Priest Mage Rogue setupında 2.resser yoktur. Olaki priest ölümünde(soul stone olmayabilir) priestın pıtı pıtı yürümesi lazım. Birde respawnler olmuşsa of diyim. Warrior Shaman Priest Mage(Warlock) Rogue(Warlock) setupı daha iyidir. Tabi sizin seçeceğiniz bişey.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bıkmadınız dimi şu class iyi, şu süfer, şu rezil tartışmalarından :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 qui diablo 2'de de böyleydi ama.. :-) street fighter alpha 3'de ken güçlü mesela, şaman da öyle bişi.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ben dövebiliyorum herkesi aslolan budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bu arada geçmişe dönmek gibi olucak ama, bir kişi "3 paladin yerine 1 shaman tercih ederim" demiş. PvP de Warrior Paladin ikilisi mükemmel oluyor.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar