slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 %1 crit ve +9 agi // srt veren Dps's iyi olan bir kılıç çıktı rogue ve hunter rolledi ve hunter kazandı hunter yaptığı iş ninjamıdır?[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull [Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Temmuz 2005 05:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hayir , sword kullandigi icin degildir . ama mesela hunter gidipte 2h bi mace'e falan rollarsa direk ninjadir yada ne biliyim cloth/leather yada plate biseye rollarsa ihtiyaci olmadigi halde baskalarinin ihtiyac duydugu seye rollamak = ninjalik bu arada kilicin adi brutality sword muydu? =)[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. [Bu mesaj Disappear tarafından 03 Temmuz 2005 05:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Brutality blade olmalı :) . Hunter ın rollaması gayet doğaldır, crit ve agil hunter lar için çok önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Hunterin yaptıgı ninjalık olmasada sevilmemelerini sağlayan en önemli etkendir. Her önüne gelene bunu hunterda kullanır diyip zar atmalarından dolayı sevilmezler :=) Hunterin yaptıgı rogue'un axe çıktıgında aha ben bunu train ettim kullanabiliyorum nihhaha zar atıcam demesi gibi bişidir :=) Ninjamıdır deildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Moorath, 03 Temmuz 2005 06:57 tarihinde demiş ki: Brutality blade olmalı :) . Hunter ın rollaması gayet doğaldır, crit ve agil hunter lar için çok önemlidir. Brutality Blade olma ihtimali yok çünkü rolldan bahsedilio ve sanırım onu bi huntera bırakmazlar. Ayrıca gayet normal yaptığı gerçekten ihtiyacı olduğu sürece nie rollamasın.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ninjalık değildir ama o durumda grupta rogue varken hunter rollamamalıdır çünkü bir rogue 2 silahla melee girer, hunter ise bow veya gun ile uzaktan dalar.hayatlarının %99 u böyle geçer. priority rogue.sonra hunter bu durumda. aynı şekilde süper über agi ve crit veren bi ranged weapon var diyelim onda da rogue rollamamalıdır hunter varken.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 HUnter cok rahat craft edilebilen 2 eline 1% crit veren axe alabilir.... boyle bi sansları varken sırf drop diye o sworda roll atan huntera us de biz n00b eu da ninja türkiyede lamer deriz.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 walla ben bizim hunterlara söyledim swordlere DKP bidlerseniz bende sizin golemag drop gununuzu 2-3 kere alırım ağlarsınız diye bişey yapmıyolar :) Hunter ın ne işi var o silahla DPS mi yapacak? hehe Ha dün bizede çıktı ( aynı anda dagger+sword çıktı lol) rogue lardan isteyen ve bidleyen olmadı :) Ben olsam sizin gilddeki rogueların yerinde golemag dropu gun a rollarım, rollatmazlarsa zaten o guildde durmalarının anlamı olmaz bence[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Malibu, 03 Temmuz 2005 08:59 tarihinde demiş ki: walla ben bizim hunterlara söyledim swordlere DKP bidlerseniz bende sizin golemag drop gununuzu 2-3 kere alırım ağlarsınız diye bişey yapmıyolar :) Hunter ın ne işi var o silahla DPS mi yapacak? hehe Ha dün bizede çıktı ( aynı anda dagger+sword çıktı lol) rogue lardan isteyen ve bidleyen olmadı :) Ben olsam sizin gilddeki rogueların yerinde golemag dropu gun a rollarım, rollatmazlarsa zaten o guildde durmalarının anlamı olmaz bence cok salak bi muhabbet olmus bu... zaten o duzeye gelmis bi hunter oyle davranmıyacagı gerektigini bilir.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bizimde loot sistemi değişmeden önce Huntera verdiler Eskandar's Right Paw'ı. Ertesi günde normal dkpye döndük zaten. (o kadar karmaşa çıktı ki :P) Eline al 2 tane dawn's edge i veya barbarous blade i yeter size. Azuregostanda Typhoonu alırsınız isterseniz biter hikaye.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 burdan şunu çıkarıyoruz hunterlarla gruba girmiycez :) gebersinler :)[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar