Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Ninjamı

slayer77

Öne çıkan mesajlar

%1 crit ve +9 agi // srt veren Dps's iyi olan bir kılıç çıktı rogue ve hunter rolledi ve hunter kazandı hunter yaptığı iş ninjamıdır?[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60) - NightElf
Burning Legion - Nerull

[Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Temmuz 2005 05:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayir , sword kullandigi icin degildir . ama mesela hunter gidipte 2h bi mace'e falan rollarsa direk ninjadir yada ne biliyim cloth/leather yada plate biseye rollarsa ihtiyaci olmadigi halde baskalarinin ihtiyac duydugu seye rollamak = ninjalik
bu arada kilicin adi brutality sword muydu? =)[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.

[Bu mesaj Disappear tarafından 03 Temmuz 2005 05:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hunterin yaptıgı ninjalık olmasada sevilmemelerini sağlayan en önemli etkendir.

Her önüne gelene bunu hunterda kullanır diyip zar atmalarından dolayı sevilmezler :=)

Hunterin yaptıgı rogue'un axe çıktıgında aha ben bunu train ettim kullanabiliyorum nihhaha zar atıcam demesi gibi bişidir :=)

Ninjamıdır deildir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moorath, 03 Temmuz 2005 06:57 tarihinde demiş ki:
Brutality blade olmalı :) . Hunter ın rollaması gayet doğaldır, crit ve agil hunter lar için çok önemlidir.

Brutality Blade olma ihtimali yok çünkü rolldan bahsedilio ve sanırım onu bi huntera bırakmazlar.
Ayrıca gayet normal yaptığı gerçekten ihtiyacı olduğu sürece nie rollamasın.[signature][hline]Dust to dust...Amen.

Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall
Weejas-60 NE Priest/Ragnaros
Sosyal ağlarda paylaş

ninjalık değildir ama o durumda grupta rogue varken hunter rollamamalıdır çünkü bir rogue 2 silahla melee girer, hunter ise bow veya gun ile uzaktan dalar.hayatlarının %99 u böyle geçer.
priority rogue.sonra hunter bu durumda.
aynı şekilde süper über agi ve crit veren bi ranged weapon var diyelim onda da rogue rollamamalıdır hunter varken.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben bizim hunterlara söyledim swordlere DKP bidlerseniz bende sizin golemag drop gununuzu 2-3 kere alırım ağlarsınız diye bişey yapmıyolar :)
Hunter ın ne işi var o silahla DPS mi yapacak? hehe
Ha dün bizede çıktı ( aynı anda dagger+sword çıktı lol) rogue lardan isteyen ve bidleyen olmadı :)

Ben olsam sizin gilddeki rogueların yerinde golemag dropu gun a rollarım, rollatmazlarsa zaten o guildde durmalarının anlamı olmaz bence[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 03 Temmuz 2005 08:59 tarihinde demiş ki:
walla ben bizim hunterlara söyledim swordlere DKP bidlerseniz bende sizin golemag drop gununuzu 2-3 kere alırım ağlarsınız diye bişey yapmıyolar :)
Hunter ın ne işi var o silahla DPS mi yapacak? hehe
Ha dün bizede çıktı ( aynı anda dagger+sword çıktı lol) rogue lardan isteyen ve bidleyen olmadı :)

Ben olsam sizin gilddeki rogueların yerinde golemag dropu gun a rollarım, rollatmazlarsa zaten o guildde durmalarının anlamı olmaz bence

cok salak bi muhabbet olmus bu...
zaten o duzeye gelmis bi hunter oyle davranmıyacagı gerektigini bilir.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Bizimde loot sistemi değişmeden önce Huntera verdiler Eskandar's Right Paw'ı. Ertesi günde normal dkpye döndük zaten. (o kadar karmaşa çıktı ki :P)
Eline al 2 tane dawn's edge i veya barbarous blade i yeter size. Azuregostanda Typhoonu alırsınız isterseniz biter hikaye.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...