arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 FPS güzel grafikler tahminen online bir oyun eleman haritadan yer seçiyor orada başlıyor takım arkadaşları var hepsi sc deki terran marine lere benziyorlar adam silah falan alıo bi yerden çıkıo dışarı savaşıyo çayırlarda sonra tank gibi bişe gelio falan çok ilginç bi oyundu adını bilen var mı ?[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bende gördüm galiba.hatta adam rocket launcher alıyor. ama adını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 planetside olabilirmi?buda mmofps ve araç felanda var...avaturkun sitesinde var[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Halo PC'ye çıkmış olabilir mi?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hayır da şey sanırım o devastation diye bi oyun bi araştırın bu oyunu derim gamespy da reklamı felam vardı online oynanabiliyodu diye hatırlıyorum[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 büyük ihtimalle planetside yeni nesil mmofps[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 devastation değil. mobile forces olabilirmi?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bu mudur?[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 valla arkeynin bahsettiği oyunu bilemem ama benim bahsettiğim planetside bu oyundu işte süfer bişi :)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mighty_THoR senin gösterdiğin değildi galiba grafikleri daha güzeldi gigadakinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bf nin biraz fazla gelişmişi :)[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 evet dün gigadaki oyun planetside dı abi....mmorpg fps bişiymiş:)) [Bu mesaj ehoca84 tarafından 18 June 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Disappear, 18 June 2003 20:07 tarihinde demiş ki: bogk bune oni`ye benzemis igrenc bisi...[hline][b]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Ra_d demiş ki :...zed ye beni... komik[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Arcane'nin benzetmesi bu kadar iyi olabilir.Aynı scdeki terran marineler he.Dava açmasa blizzard bari =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 evet bu oyun sslere aldanmayın forumda ssler daha önce de konmuştu beğenmemiştim hoş bi oyun halo neyse de devastation ? alaksı yok :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Disappear, 18 June 2003 23:41 tarihinde demiş ki: mighty senin kim oldugunu cok iyi herkes biliyo senle tartismiycam bazi yerlerde artik kaliplasmis birisin biri abuk subuk cevap yazdiginda mightymisin olm diyolar yani sen herkese bole abuk subuk cevaplar verdigin icin seni normal sayiyorum artik ... normal sana katilmiyorum gibi bisi diyebilirsin ama senin normal biri olmadigini bildigim icin bole bi$i beklemiyorum[hline] çıkar adam gibi şu şu nedenle bu oyun kötüdür dersin bir yere kadar öyle ben aykırı olucam diye bu oyun kötüdür demek eziklikten başka birşey değil [hline]MAN WHO WALKS ALONE [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 19 June 2003 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 güzel bir oyuna benziyor ama bana göre bu oyun bayağı sağlam makine isteyecektir. Makine bir yana, şu hatlarımız düzelsin sonra gelişsin ki şöyleoyunları kafeler dışındada oynayabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sağlam makineden kastın nedir ? p4 ve 512 ram gibi bi sistem istediğini sanmıyorum[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 arcane ne yazıkki onları istiyor :)[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Alexi_Septimus, 19 June 2003 00:00 tarihinde demiş ki: Arcane'nin benzetmesi bu kadar iyi olabilir.Aynı scdeki terran marineler he.Dava açmasa blizzard bari =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. alexi bu arada oyunda gerçekten terran marineler varda onların ss lerini bulamadım :)[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben anlatmak için söyledim yoksa sc marine boyutunda birşey yok oyunda.[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 1.0 GHz işlemci 512 MB RAM 64MB görüntü kartı görüntü kartı (GeForce 2 ya da üzeri)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oyunda terranlar da var dolayısıyla terran marinelerde var[hline]MAN WHO WALKS ALONE http://www.avaturk.com/avaturk/pside_temel_vehicles.asp [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 19 June 2003 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 her terran yazan şeyi starcraft sanmamak lazım..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 çıktımı peki bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar