Albert Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Legbra'ya katilmakla birlikte, burada sidik yaristiracaginiza bilgilerinizi paylasmayi denemelisiniz diye dusunuyorum. edit: ekleme[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! [Bu mesaj Math- tarafından 29 Mayıs 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Herkes gene benim suyum kral, sen $usun vs. diye gene konusmaya baslamis... Yazik bence, bir oyun icin bu kadar birbirinizi yiyorsunuz...[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose...
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Tamam taz. kralsın bir numarasın. güya eskilerden olacaksın ya söylemedende olmuyor sustum tamam.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Taz madem bu kadar iddalısın koy ozaman teotun fixini scp olarak ama benim verdigimin aynısıs olmıycak ok ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 taz 1 numaradır zaten hehe[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Su an bana göre bunun en iyi doktoru Wildgenie 'dir[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 olm seni şutlamadılarmı sie :D adam millete küfür savuruo bide yüzsüz yüzsüz gelip mesaj atıo burda ya.Pişkin insan [signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar [Bu mesaj Erutan tarafından 29 Mayıs 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Önerimi söluorum olm sutlayana kadar konusuyum bari karısmada[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: TaZmAnYaK, 29 Mayıs 2005 00:07 tarihinde demiş ki: said: TaZmAnYaK, 28 Mayıs 2005 23:29 tarihinde demiş ki: ahah bu asgard neymiş ya? 2 günlük shardlarla bizi kıyaslamayın. noldu ya daha mı eskiydi? neyine dikkat edicekmişim düşündüğümü söylüyorum suç mu her yer server oldu Üye alımını kapattığımız için dolan shardlardan bitanesi zaten bahsettiğin shard. 30 kişiyken söyledim teotu engelledik dediler gene patlamıştı . Şimdi kafa tutuyolar herkeze player sayısına güvenerek. Çok göze batıyorlar fakat umarım birileri nazar değdirmez. Fakat en iyi neticeyi en azından 6 ay sonra görebiliriz . En güsel engelleme $ekli dialog ne kasicaksinki ayni dialog altinda birden cok tagle 2 saat falan suruo , scp bi $ekilde kirilmaya maruz kalabilir taz oyüzden söledim. dialog + conn la baya şeyler yapılabiliyor , hiç guardian kontrolu bile yok şuanda bende. At isimlerine fix çekip teotun scriptsel şettirini yapınca bazen çöküyo falan deli ediyo adamı.. Connectorden clienti gizleyip ki ( kıran henüz olmadı bekliyoruz hala 2 exe yi sıkıştırdık çıkarana aşkolsun. ) easyuo inj gibi şeylerede mutlak çözüm üretiyor. Daha sağlam şeyler çıkana kadar sanırım en iyi yol bu yol bana göre.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
sevket Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: WildGenie, 28 Mayıs 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Adım Geçmiş Birşeyler Yazma İhtiyacı Duydum... 3p tools'ları En İyi Engelleyen Benim Connectorum Şu Anda. Aksini İdda Eden Varsa Gelsin. İddaya Girebiliriz Connectorun Tüm Korumaları Active İken Servera İnjection yada Teot İle Girebilenleri Görelim. Sanırım neronn teotun çalıştığını iddia ediyor zeki istediği zaman sana pm ile ulaşsın amenteste teotu çalıştırabilirse helal diyecem. Hadi neron göster bakalım kendini herşey lafta olmaz biz çalışmadığını üstüne başa başa iddia ediyoruz :) MSNM : [email protected]
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Wild çok iddalı konuştun connectoru incelemeni istiyorum. Clientimi kırmanı istiyorum madem en büyüksün gösterirsin ne kadar büyük olduğunu. Neye dayanarak en iyi conn benim conn diyorsun orasıda ayrı mesele.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kronosh senin serverda easyuo da calisiyor bir cok sey de calisiyor :D bu arada tum paticige selamlar.[signature][hline]-
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 xhe , bna client şifremi söylermisin rica etsem aksi taktirde idda etme. edit: yazm hatasi [signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp [Bu mesaj Kronosh tarafından 29 Mayıs 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ooff of.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Gaming Developer & Admin Sentenel Web Sitesi Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
cmrownz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Albion, 28 Mayıs 2005 19:19 tarihinde demiş ki: tek yol connectör connectör ? JKALSFJALKGAJOIPGJISAGLSJADFSG[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yapilan aciklamaya gore teot 11 de hic bi onlem ise yaramiyo cantada vendorda yerde her şeyde dupe yapabiliyorsun itemin fiyatinin 10/1 ini oduyerek dupe cekebiliyorsun heryerde.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Kronosh, 29 Mayıs 2005 11:59 tarihinde demiş ki: xhe , bna client şifremi söylermisin rica etsem aksi taktirde idda etme. edit: yazm hatasi demişsin ne sifresi loginkeymi ?[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 elbet bulunur bi çaresi. eet loginkey sifresi.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bakaris :D vb ile title kodu ile cozeriz yolunu fln np.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Valla bu kadar güvenmemek gerek tam olarak neyin nesidir bilemem ama.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 "title kodu" nedir? daha clientın hangi mantık ile çalıştığınızdan haberiniz yok sanırım? kaç günden beri client korumalarından bahsediliyor, bir KONEKTÖR'dür tutturmuşsunuz. kaç taneniz encryptionlarla ilgil birşeyler okudu blowfish twofish hakkında bilgisi var? timedatestamp kelimesini daha duymamış bir insanın EN UBER CLIENT BİZİM CLIENT diye gezmesi çok komik oluyor.. önce birşeyler öğrenin lütfen.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Dorian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: _Armi_, 28 Mayıs 2005 20:15 tarihinde demiş ki: said: manhattan, 28 Mayıs 2005 19:17 tarihinde demiş ki: burada amacımız script ile engellemek lütfen konuyu dağıtmayalım. :D Scriptle Engellenemiyorki tartışalım :P Valla gayet guzelde engelleniyor :)
Dorian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Kronosh, 29 Mayıs 2005 10:58 tarihinde demiş ki: Wild çok iddalı konuştun connectoru incelemeni istiyorum. Clientimi kırmanı istiyorum madem en büyüksün gösterirsin ne kadar büyük olduğunu. Neye dayanarak en iyi conn benim conn diyorsun orasıda ayrı mesele. Wild ile bende connector konusunda iddaya girmemek lazım..
sevket Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: doriann, 29 Mayıs 2005 14:42 tarihinde demiş ki: said: Kronosh, 29 Mayıs 2005 10:58 tarihinde demiş ki: Wild çok iddalı konuştun connectoru incelemeni istiyorum. Clientimi kırmanı istiyorum madem en büyüksün gösterirsin ne kadar büyük olduğunu. Neye dayanarak en iyi conn benim conn diyorsun orasıda ayrı mesele. Wild ile bende connector konusunda iddaya girmemek lazım.. +1
taz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: _Armi_, 29 Mayıs 2005 09:01 tarihinde demiş ki: Taz madem bu kadar iddalısın koy ozaman teotun fixini scp olarak ama benim verdigimin aynısıs olmıycak ok ? göster amcana pipini senin gibilerle uğraşamıcam kardeşim aklını beline harcıcana biraz beynine harca kendin yap
Öne çıkan mesajlar