Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client ve Guardian

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Legbra'ya katilmakla birlikte, burada sidik yaristiracaginiza bilgilerinizi paylasmayi denemelisiniz diye dusunuyorum.

edit: ekleme[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!

[Bu mesaj Math- tarafından 29 Mayıs 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olm seni şutlamadılarmı sie :D

adam millete küfür savuruo bide yüzsüz yüzsüz gelip mesaj atıo burda ya.Pişkin insan
[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar

[Bu mesaj Erutan tarafından 29 Mayıs 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
TaZmAnYaK, 29 Mayıs 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
said:
TaZmAnYaK, 28 Mayıs 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
ahah bu asgard neymiş ya? 2 günlük shardlarla bizi kıyaslamayın.

noldu ya daha mı eskiydi?
neyine dikkat edicekmişim
düşündüğümü söylüyorum suç mu
her yer server oldu

Üye alımını kapattığımız için dolan shardlardan bitanesi zaten bahsettiğin shard. 30 kişiyken söyledim teotu engelledik dediler gene patlamıştı . Şimdi kafa tutuyolar herkeze player sayısına güvenerek. Çok göze batıyorlar fakat umarım birileri nazar değdirmez. Fakat en iyi neticeyi en azından 6 ay sonra görebiliriz .

En güsel engelleme $ekli dialog ne kasicaksinki ayni dialog altinda birden cok tagle 2 saat falan suruo , scp bi $ekilde kirilmaya maruz kalabilir taz oyüzden söledim. dialog + conn la baya şeyler yapılabiliyor , hiç guardian kontrolu bile yok şuanda bende. At isimlerine fix çekip teotun scriptsel şettirini yapınca bazen çöküyo falan deli ediyo adamı..

Connectorden clienti gizleyip ki ( kıran henüz olmadı bekliyoruz hala 2 exe yi sıkıştırdık çıkarana aşkolsun. ) easyuo inj gibi şeylerede mutlak çözüm üretiyor.

Daha sağlam şeyler çıkana kadar sanırım en iyi yol bu yol bana göre.[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Mesaj tarihi:
said:
WildGenie, 28 Mayıs 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Adım Geçmiş Birşeyler Yazma İhtiyacı Duydum...

3p tools'ları En İyi Engelleyen Benim Connectorum Şu Anda. Aksini İdda Eden Varsa Gelsin. İddaya Girebiliriz Connectorun Tüm Korumaları Active İken Servera İnjection yada Teot İle Girebilenleri Görelim.

Sanırım neronn teotun çalıştığını iddia ediyor zeki istediği zaman sana pm ile ulaşsın amenteste teotu çalıştırabilirse helal diyecem. Hadi neron göster bakalım kendini herşey lafta olmaz biz çalışmadığını üstüne başa başa iddia ediyoruz :)

MSNM : [email protected]
Mesaj tarihi:
Wild çok iddalı konuştun connectoru incelemeni istiyorum. Clientimi kırmanı istiyorum madem en büyüksün gösterirsin ne kadar büyük olduğunu. Neye dayanarak en iyi conn benim conn diyorsun orasıda ayrı mesele.[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Mesaj tarihi:
xhe , bna client şifremi söylermisin rica etsem aksi taktirde idda etme.
edit: yazm hatasi
[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp

[Bu mesaj Kronosh tarafından 29 Mayıs 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yapilan aciklamaya gore teot 11 de hic bi onlem ise yaramiyo cantada vendorda yerde her şeyde dupe yapabiliyorsun itemin fiyatinin 10/1 ini oduyerek dupe cekebiliyorsun heryerde.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic
Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy

*Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...*

*Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...*
Sadece Uye Ol 25 $ Kazan
Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin...
Durma Sende Para Kazan.
Mesaj tarihi:
said:
Kronosh, 29 Mayıs 2005 11:59 tarihinde demiş ki:
xhe , bna client şifremi söylermisin rica etsem aksi taktirde idda etme.
edit: yazm hatasi

demişsin ne sifresi loginkeymi ?[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic
Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy

*Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...*

*Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...*
Sadece Uye Ol 25 $ Kazan
Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin...
Durma Sende Para Kazan.
Mesaj tarihi:
"title kodu" nedir? daha clientın hangi mantık ile çalıştığınızdan haberiniz yok sanırım? kaç günden beri client korumalarından bahsediliyor, bir KONEKTÖR'dür tutturmuşsunuz. kaç taneniz encryptionlarla ilgil birşeyler okudu blowfish twofish hakkında bilgisi var? timedatestamp kelimesini daha duymamış bir insanın EN UBER CLIENT BİZİM CLIENT diye gezmesi çok komik oluyor..

önce birşeyler öğrenin lütfen.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
said:
_Armi_, 28 Mayıs 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
said:
manhattan, 28 Mayıs 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
burada amacımız script ile engellemek lütfen konuyu dağıtmayalım.

:D Scriptle Engellenemiyorki tartışalım :P

Valla gayet guzelde engelleniyor :)
Mesaj tarihi:
said:
Kronosh, 29 Mayıs 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
Wild çok iddalı konuştun connectoru incelemeni istiyorum. Clientimi kırmanı istiyorum madem en büyüksün gösterirsin ne kadar büyük olduğunu. Neye dayanarak en iyi conn benim conn diyorsun orasıda ayrı mesele.

Wild ile bende connector konusunda iddaya girmemek lazım..
Mesaj tarihi:
said:
doriann, 29 Mayıs 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
said:
Kronosh, 29 Mayıs 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
Wild çok iddalı konuştun connectoru incelemeni istiyorum. Clientimi kırmanı istiyorum madem en büyüksün gösterirsin ne kadar büyük olduğunu. Neye dayanarak en iyi conn benim conn diyorsun orasıda ayrı mesele.

Wild ile bende connector konusunda iddaya girmemek lazım..

+1
Mesaj tarihi:
said:
_Armi_, 29 Mayıs 2005 09:01 tarihinde demiş ki:
Taz madem bu kadar iddalısın koy ozaman teotun fixini scp olarak ama benim verdigimin aynısıs olmıycak ok ?

göster amcana pipini
senin gibilerle uğraşamıcam kardeşim
aklını beline harcıcana biraz beynine harca kendin yap
  • Yeni Oluştur...