Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client ve Guardian

UOYardim

Öne çıkan mesajlar

said:
manhattan, 28 Mayıs 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
burada amacımız script ile engellemek lütfen konuyu dağıtmayalım.

Konuyu dağıtmak değil scp ile engellenemiyecek ortada engellemeye çalışırsanda oyun içinden playerları bir çok şeyden mahrum edeceksin onun içinde tek yol connectör[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez..
Msn | Picture
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Albion, 28 Mayıs 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
Neronn amentesde yaranmı var bu kadar iddia ediyorsun açman imkansız bunu gururunuza yedirmeyin yani bukadar :)
yaw kardeşim açılıyor işte hemde sizin tanıdıklarınız açıyorlar gördük yeni conn.lada gördüm.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Neronn, 28 Mayıs 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
said:
Albion, 28 Mayıs 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
Neronn amentesde yaranmı var bu kadar iddia ediyorsun açman imkansız bunu gururunuza yedirmeyin yani bukadar :)
yaw kardeşim açılıyor işte hemde sizin tanıdıklarınız açıyorlar gördük yeni conn.lada gördüm.

ya ne kadar kazma beyinli bir insansın biliyorum diye eçiniyorsun bide engellemen imkansız bizdede açılmadığı kesin ortada çekememezlik yapma lavuk[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez..
Msn | Picture
Sosyal ağlarda paylaş

Script ile pekala engelleniyor.
Engelleyen sunucularda var şu anda biz bu olayı dahada geliştirmek istiyoruz yeni bir versiyona karşı hazırlık için bilmem anlatabildimmi?

Script ile engellenemiyor diyenler lütfen bilmedende konuşmasınlar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
Sosyal ağlarda paylaş

xhearon engellensin player herşeyin bu mantigini bulur bunu bilmen gerekir sanirim adam xhearon'da 2 acc acip yanyana koyuyor teki teot yaparken tam jaile aticagi anda guards yazio hoop itemler yerde adam aliyo satiyo satiyo harciyo ne guzel ahueauhauha

edit : Yanlis kisi :D[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic
Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy
*Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak icin buyrun...*
Sadece Uye Ol 25 $ Kazan

[Bu mesaj WJD_Sexy tarafından 28 Mayıs 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorunu bir çok yerde yapıyorlar işte demek istediğimde bu hepberaber bu işi geliştirelim hepimiz rahat bi şekilde oynayalım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?

[Bu mesaj Xharloan tarafından 28 Mayıs 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

katiliyorum :D:):):)[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic
Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy

*Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...*

*Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...*
Sadece Uye Ol 25 $ Kazan
Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin...
Durma Sende Para Kazan.

[Bu mesaj WJD_Sexy tarafından 28 Mayıs 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

LoL siz o scp ye fixmi diyorsunuz.tazmanyak sana gelince hepinizin o dedigi scp budur siz düşünürken asgardda bunu koymuşlardı playerlar gene akıllıca fikir urettiler sexynin dedigi gibi asgard menu deiştirdi guardian deiştirdi siz bu scpyi eklediniz bilip bilmeden siz konusmayin portakal dalındaki vitamin olayını bilirmisiniz ? scpde bug

---------------------------------------------------------------
ON=@picup_pack
if ( == 0)
act.remove
src.sysmessage Jail
src.go jail
endif

ON=@itemdropon_groud
if ( == 0)
act.remove
src.sysmessage Jail
src.go jail
endif

ON=@itemdropon_item
if ( == 0)
act.remove
src.sysmessage Jail
src.go jail
endif

ON=@itemdropon_char
if ( == 0)
act.remove
src.sysmessage Jail
src.go jail
endif
-----------------------------------------------------------
connector sart egitim sart merak etmeyin yeni teot sizin menuleride bosa cikarcak[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi
RequemUO / Admin Armi
SOAD RLzz...
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Albion, 28 Mayıs 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
Artı tazmanyağında o kadar sağlam yapacağını sanmam

Ya allahınızı severseniz siz kimsinizki de TAz a laf atacak kadar büyük cesareti burda buluyorsunuz?
Onun ve ya onun gibi ustaların 3 de 1 i kadar bilginiz olsun öyle gelin. Bu durumda ancak 3 ün 1 i ne sahipsiniz...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Armi_, 28 Mayıs 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
tazmanyak sana gelince hepinizin o dedigi scp budur siz düşünürken asgardda bunu koymuşlardı

ahah bu asgard neymiş ya? 2 günlük shardlarla bizi kıyaslamayın. şubat başında bizim teot fiximiz hazırdı. türkiyede o zamanlar teot nedir bilen yoktu ;)
said:
Rotweiler, 28 Mayıs 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
Ya allahınızı severseniz siz kimsinizki de TAz a laf atacak kadar büyük cesareti burda buluyorsunuz?
Onun ve ya onun gibi ustaların 3 de 1 i kadar bilginiz olsun öyle gelin. Bu durumda ancak 3 ün 1 i ne sahipsiniz...

ya ben burda kimseye ustalık falan yapmıyorum çok şey bildiğimi iddia da etmiyorum, gereği yok, ne bildiğim beni ilgilendiriyor sadece...

wild abi sen de çok güveniyosun ama tek taraflı herşeyin kırılabileceğini sen de biliyorsun, uğraşan olursa kırılmıcak bişey değil. artistliğe gerek yok bence ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 28 Mayıs 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
ya kardeşim yapamıosanız susacaksınız
olmaz falan demiceksiniz

said:
Albion, 28 Mayıs 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
Teotu engellemeniz için scp falan hikaye tek yok connectör. Önereceğim kişide Wildgenie'dir!
Sosyal ağlarda paylaş

şu garip ve komik iddialarınıza diyecek birşey diyemiyorum. server-side script fixleri yapmadığınız sürece client taraflı KIRILMAYACAK HİÇBİR KORUMA YOKTUR. ayrıca buraya yıllarca emek harcamış insanları hiçe sayarak daha terimlerini doğru dürüst okuyamayan lise terk insanların caka satmasıda iyice kabak tadı vermeye başladı..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 28 Mayıs 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
said:
_Armi_, 28 Mayıs 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
tazmanyak sana gelince hepinizin o dedigi scp budur siz düşünürken asgardda bunu koymuşlardı

ahah bu asgard neymiş ya? 2 günlük shardlarla bizi kıyaslamayın. şubat başında bizim teot fiximiz hazırdı. türkiyede o zamanlar teot nedir bilen yoktu ;)
[/qoute]

wild abi sen de çok güveniyosun ama tek taraflı herşeyin kırılabileceğini sen de biliyorsun, uğraşan olursa kırılmıcak bişey değil. artistliğe gerek yok bence ;)

LoL zaten teot 2004 un son aylarında çıktı neden bilinmesinki ? ben ismini duymuştum ama o zamanlar elime geçmedi ayrıca scp ile ne gibi bir onlem aldın tazmanyak soylermisin ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi
RequemUO / Admin Armi
SOAD RLzz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...