Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Neronn amentesde yaranmı var bu kadar iddia ediyorsun açman imkansız bunu gururunuza yedirmeyin yani bukadar :)[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 burada amacımız script ile engellemek lütfen konuyu dağıtmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: manhattan, 28 Mayıs 2005 19:17 tarihinde demiş ki: burada amacımız script ile engellemek lütfen konuyu dağıtmayalım. Konuyu dağıtmak değil scp ile engellenemiyecek ortada engellemeye çalışırsanda oyun içinden playerları bir çok şeyden mahrum edeceksin onun içinde tek yol connectör[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Albion, 28 Mayıs 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Neronn amentesde yaranmı var bu kadar iddia ediyorsun açman imkansız bunu gururunuza yedirmeyin yani bukadar :) yaw kardeşim açılıyor işte hemde sizin tanıdıklarınız açıyorlar gördük yeni conn.lada gördüm.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: manhattan, 28 Mayıs 2005 19:17 tarihinde demiş ki: burada amacımız script ile engellemek lütfen konuyu dağıtmayalım. :D Scriptle Engellenemiyorki tartışalım :P[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Neronn, 28 Mayıs 2005 20:00 tarihinde demiş ki: said: Albion, 28 Mayıs 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Neronn amentesde yaranmı var bu kadar iddia ediyorsun açman imkansız bunu gururunuza yedirmeyin yani bukadar :) yaw kardeşim açılıyor işte hemde sizin tanıdıklarınız açıyorlar gördük yeni conn.lada gördüm. ya ne kadar kazma beyinli bir insansın biliyorum diye eçiniyorsun bide engellemen imkansız bizdede açılmadığı kesin ortada çekememezlik yapma lavuk[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ayrıca 2nde 1 fln check ettirmek lag yapar[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Script ile pekala engelleniyor. Engelleyen sunucularda var şu anda biz bu olayı dahada geliştirmek istiyoruz yeni bir versiyona karşı hazırlık için bilmem anlatabildimmi? Script ile engellenemiyor diyenler lütfen bilmedende konuşmasınlar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 xhearon engellensin player herşeyin bu mantigini bulur bunu bilmen gerekir sanirim adam xhearon'da 2 acc acip yanyana koyuyor teki teot yaparken tam jaile aticagi anda guards yazio hoop itemler yerde adam aliyo satiyo satiyo harciyo ne guzel ahueauhauha edit : Yanlis kisi :D[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak icin buyrun...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan [Bu mesaj WJD_Sexy tarafından 28 Mayıs 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu sorunu bir çok yerde yapıyorlar işte demek istediğimde bu hepberaber bu işi geliştirelim hepimiz rahat bi şekilde oynayalım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? [Bu mesaj Xharloan tarafından 28 Mayıs 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 katiliyorum :D:):):)[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. [Bu mesaj WJD_Sexy tarafından 28 Mayıs 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 LoL siz o scp ye fixmi diyorsunuz.tazmanyak sana gelince hepinizin o dedigi scp budur siz düşünürken asgardda bunu koymuşlardı playerlar gene akıllıca fikir urettiler sexynin dedigi gibi asgard menu deiştirdi guardian deiştirdi siz bu scpyi eklediniz bilip bilmeden siz konusmayin portakal dalındaki vitamin olayını bilirmisiniz ? scpde bug --------------------------------------------------------------- ON=@picup_pack if ( == 0) act.remove src.sysmessage Jail src.go jail endif ON=@itemdropon_groud if ( == 0) act.remove src.sysmessage Jail src.go jail endif ON=@itemdropon_item if ( == 0) act.remove src.sysmessage Jail src.go jail endif ON=@itemdropon_char if ( == 0) act.remove src.sysmessage Jail src.go jail endif ----------------------------------------------------------- connector sart egitim sart merak etmeyin yeni teot sizin menuleride bosa cikarcak[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yani scriptlere menulere ; portakal orda kal![signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Albion, 28 Mayıs 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Artı tazmanyağında o kadar sağlam yapacağını sanmam Ya allahınızı severseniz siz kimsinizki de TAz a laf atacak kadar büyük cesareti burda buluyorsunuz? Onun ve ya onun gibi ustaların 3 de 1 i kadar bilginiz olsun öyle gelin. Bu durumda ancak 3 ün 1 i ne sahipsiniz...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Evet o kadar ustaki scp ile teotu engellemeye çalışıyor[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 albion gibi bir scripter patiden gidicek :([signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Adım Geçmiş Birşeyler Yazma İhtiyacı Duydum... 3p tools'ları En İyi Engelleyen Benim Connectorum Şu Anda. Aksini İdda Eden Varsa Gelsin. İddaya Girebiliriz Connectorun Tüm Korumaları Active İken Servera İnjection yada Teot İle Girebilenleri Görelim. MSNM : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Senin Connectorun Tartisilmaz Zaten :D[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: _Armi_, 28 Mayıs 2005 22:04 tarihinde demiş ki: tazmanyak sana gelince hepinizin o dedigi scp budur siz düşünürken asgardda bunu koymuşlardı ahah bu asgard neymiş ya? 2 günlük shardlarla bizi kıyaslamayın. şubat başında bizim teot fiximiz hazırdı. türkiyede o zamanlar teot nedir bilen yoktu ;) said: Rotweiler, 28 Mayıs 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Ya allahınızı severseniz siz kimsinizki de TAz a laf atacak kadar büyük cesareti burda buluyorsunuz? Onun ve ya onun gibi ustaların 3 de 1 i kadar bilginiz olsun öyle gelin. Bu durumda ancak 3 ün 1 i ne sahipsiniz... ya ben burda kimseye ustalık falan yapmıyorum çok şey bildiğimi iddia da etmiyorum, gereği yok, ne bildiğim beni ilgilendiriyor sadece... wild abi sen de çok güveniyosun ama tek taraflı herşeyin kırılabileceğini sen de biliyorsun, uğraşan olursa kırılmıcak bişey değil. artistliğe gerek yok bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: TaZmAnYaK, 28 Mayıs 2005 17:04 tarihinde demiş ki: ya kardeşim yapamıosanız susacaksınız olmaz falan demiceksiniz said: Albion, 28 Mayıs 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Teotu engellemeniz için scp falan hikaye tek yok connectör. Önereceğim kişide Wildgenie'dir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 şu garip ve komik iddialarınıza diyecek birşey diyemiyorum. server-side script fixleri yapmadığınız sürece client taraflı KIRILMAYACAK HİÇBİR KORUMA YOKTUR. ayrıca buraya yıllarca emek harcamış insanları hiçe sayarak daha terimlerini doğru dürüst okuyamayan lise terk insanların caka satmasıda iyice kabak tadı vermeye başladı..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: TaZmAnYaK, 28 Mayıs 2005 23:29 tarihinde demiş ki: said: _Armi_, 28 Mayıs 2005 22:04 tarihinde demiş ki: tazmanyak sana gelince hepinizin o dedigi scp budur siz düşünürken asgardda bunu koymuşlardı ahah bu asgard neymiş ya? 2 günlük shardlarla bizi kıyaslamayın. şubat başında bizim teot fiximiz hazırdı. türkiyede o zamanlar teot nedir bilen yoktu ;) [/qoute] wild abi sen de çok güveniyosun ama tek taraflı herşeyin kırılabileceğini sen de biliyorsun, uğraşan olursa kırılmıcak bişey değil. artistliğe gerek yok bence ;) LoL zaten teot 2004 un son aylarında çıktı neden bilinmesinki ? ben ismini duymuştum ama o zamanlar elime geçmedi ayrıca scp ile ne gibi bir onlem aldın tazmanyak soylermisin ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: thelegbra, 28 Mayıs 2005 23:37 tarihinde demiş ki:ayrıca buraya yıllarca emek harcamış insanları hiçe sayarak daha terimlerini doğru dürüst okuyamayan lise terk insanların caka satmasıda iyice kabak tadı vermeye başladı.. nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 taz alıntı yaptığın yazıya dikkat edersen bu senin içinde geçerli asgard için söylediğin laflar açısından.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: TaZmAnYaK, 28 Mayıs 2005 23:29 tarihinde demiş ki: ahah bu asgard neymiş ya? 2 günlük shardlarla bizi kıyaslamayın. noldu ya daha mı eskiydi? neyine dikkat edicekmişim düşündüğümü söylüyorum suç mu her yer server oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar