UOYardim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkadaşlar servera guardian çalıştırmadan bağlanılmamasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim. şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Kronosun yaptıgı gibi connector yapman lazım[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 imzamda aciklaniyo bak u-s de gir istersen burdada yasaris.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak icin buyrun...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Guardian scp si varsaki guardiansız baglanamazlar ama cgc 26 hariç onuda deiştirirsen başka bir serverda o guardianı açtınmı kafanda yazıyor kodu sonra onla kırıyorlar dedigim gibi connector $art Egitim $art[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 istersen bana ulas sana ozel guardian ve client yaparis. not : connector fln degil direk client ve guardian dan. [signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak icin buyrun...* [Bu mesaj WJD_Sexy tarafından 28 Mayıs 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 nasıl ulaşabilirim msn adresin warmı[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya bu saçmalıklarla uğraşacağınıza 2 satır script yazamıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 taz scp ne kadar guvenli olabilir ? dialog lazim dialog. connectore gerek yok connectoru easyuo fln fistan acilmasin die yaptik biz. Guardiani cektiin yerde scpsi wardir yoksa ben yollarm sna pmden scpyi[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Dialog şu an için yeterli gibi gözüküyor. Tabi tek satırda fixleyenler için durum farklı.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kronosh msn adresin fln warsa verirmisin ordan filan gönderirsen sevinirim..[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Scp ile olmaz bu connector $art teotun yenisi cikti sonra bi yenisi daha en iyyisi connector egitim $art[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya kardeşim yapamıosanız susacaksınız olmaz falan demiceksiniz öyle dialog kasmaya falan gerek yok ben yazdım gayet de 10 20 satır çatır çatır banlıyo her türlü faaliyeti, rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 taz sana burada kimse birşey dememiş tamam çok güzel yazıyorsunda kime bu laflar durduk yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: _Armi_, 28 Mayıs 2005 16:47 tarihinde demiş ki: Scp ile olmaz bu buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla kardeş kusura bakma şimdi gördüm afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 :p onemli deil ya said: Kronosh, 28 Mayıs 2005 15:37 tarihinde demiş ki: taz scp ne kadar guvenli olabilir ? eğer güzel bişey yaparsan (her türlü açığa karşı korumalı, bol trigger eklersen) %100. başka hangi şekilde bu güvenliği sağlayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 taz. biraz fikir verebilirmisin mesela? aklıma şöyle bir fikir geliyor ancak her triggeri değerlendireceğiz. mesela tek clickte amount 0 ise remove edeceğiz gibi mi? eğer böyle yaparsak zaten bilinen bir yöntem ilk save gelene kadar tıklamıyacak haksızmıyım? eğer oyuncuya bir item verirsek her saniye çantasını check etsin bu sefer çantadaki itemlerin amountlarını tek tek nasıl kontrol edebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 click gibi yapmıcaksın tabii ki findlayer.21.findcont.X.amount bak bu sekilde X cantandaki X numaralı itemın amountını alırsın mantık bu bi function yazıcan cantanda 65k üzeri item varsa veya 0 amountlı item varsa banlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Teotu engellemeniz için scp falan hikaye tek yok connectör. Önereceğim kişide Wildgenie'dir![signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Artı tazmanyağında o kadar sağlam yapacağını sanmam[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 parayı bastıran connectoru yaptırıp teottan kurtulıcak?[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Pyr0, 28 Mayıs 2005 18:59 tarihinde demiş ki: parayı bastıran connectoru yaptırıp teottan kurtulıcak? Tamam parayı bastırıp yaptıracaklar ama bu parayı adam gibi yapabilecek olan kişiye bastırmak marifet![signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sanki amentesde açılmıyor mu ?[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Neronn, 28 Mayıs 2005 19:03 tarihinde demiş ki: sanki amentesde açılmıyor mu ? Amenteste açılmıyor. Kimseninde kıracağını sanmam[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Açılıyor bundan emin ol iyi bilen birisi açar.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar