EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 güzel reklam olmuş bence.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben de beğendim, erich von daniken'in komplo teorilerine süper cevap.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 nasil birsey ben izlemedim ?[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben de izlemedim dhl worldwide express sunar lafına hastayım ama aksana eheh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 milattan önce bilmem kaç yılı.mısır da millet pramit yapmaya çalışıyor.işte taşları taşırken düşürüyorlar taşıyamıyorlar fln.okun ucuna birkağıda mesaj yazıp oku dhl'e fırlatıyorlar.dhl de helikopterle kamyonla uçakla fln gelip pramiti yapmalarına yardım ediyor.taşları taşıyorlar. böyle bişi reklam :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. [Bu mesaj EarS tarafından 25 June 2003 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar