Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash Haber - Adalet Bakanlığı'na Bombalı Saldırı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne demek ne yapsalardı abi, adam orda arkasına bakmadan yalpalaya yalpalaya koşuyo, peşindeki polislerin hepside atletik görünümlüydü, orda koşsa adam gibi o polis 5 metre ötede yakalardı, hiç mi düşünmüyolar, bu adamın üstünde bomba var, ateş edip havaya uçurabiliriz diye[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 01 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
vurmalarının nedeni adamın eli bağlı bile olsa, sonuçta adama yaklaşamazlar bomba onun üstünde, çıkartamazlar hiç bişey yapamazlar;
büyük tehlike atlatıldı.
adamın kendini öldürme isteği yoktu, yoksa kaçacağına iyi kötü kendini patlatırdı.

evt bizim polisimiz, güvenlik görevlileriz kahramandır, bomba patlarsa; paramparça olacağını bile adamın yanına yaklaşmışlardır

önce bi bomba ile karşılaşcağınızda ne yapcağınız düşünün ondan sonra oturduğunuz yerden klavye yardımıyla ahkam kesmeyin.
adam düğmeye bastığı halde patlamadı diyorum kalkmış bana kendini öldürme amacı yoktu yoksa kesin patlatırdı diyor. haberlerde bile ordaki polislerden biri düğmeye basıyor diye bağırıyor.

adam kaçmaya başladığından itibaren vurulana kadar geçen sürede rahat bir 20 kere basmıştır o düğmeye ki düğmeye bastığı arbedenin ilk anında belli oluyor. bu durumda kovalayıp yere indirmek alınabilecek risklerin başında geliyor.

neymiş ahkam kesmekmiş. kusura bakma ama önce bir okuyup anlamak lazım.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
Adamı vurarak en doğru kararı verdiler bence. Sonuçta adamın 2. kez pimi tetiklemesi riskine giremezlerdi.
Ayrıca polisi de kutluyorum çünkü adam içerde yakalanmadı yani ilk kontrol noktasını geçemeden yakalandı. İlk giriş kontrolünde yakalandı ve başarı ile etkisiz hale getirildi. Herhangi bir canlı bombanın herhangi bir ihbar olmadan daha önce yakalanabilileceği bir nokta yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 01 Temmuz 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
bu durumda kovalayıp yere indirmek alınabilecek risklerin başında geliyor.

ne yapcaklardı indirmeyip?
Mesaj tarihi:
said:
Aegean, 01 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
ne demek ne yapsalardı abi, adam orda arkasına bakmadan yalpalaya yalpalaya koşuyo, peşindeki polislerin hepside atletik görünümlüydü, orda koşsa adam gibi o polis 5 metre ötede yakalardı, hiç mi düşünmüyolar, bu adamın üstünde bomba var, ateş edip havaya uçurabiliriz diye

Sen üzerinde bomba olan biri 5 metre değil 5 cm dibinden geçse tutup yakalıcak mısın?? O kadar kolay yani... Ordakilerin çoğu memur bide. Ne bomba eğitimleri var ne başka bi eğitim. Adamlar sadece silah doldurup boşaltmayı biliyolar. Adamın fünye tetiklerinin bileklerinde olmadığını nerden biliyosunuz? Omzundan vur adam parmağını oynatsın yeter. Artı o adamın yaşamaya ne hakkı var zaten canlı bomba geberip gitcekmiş her türlü. Bomba patlasa eminim dicektiniz. Ordaki polislerin hepsinde silah hiçbiriniz çekip vuramadınız mı ?[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 01 Temmuz 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
Bomba patlasa eminim dicektiniz. Ordaki polislerin hepsinde silah hiçbiriniz çekip vuramadınız mı ?

bence de
boşverelim en iyisi
ölen ölmüş
kimseye bişey olmamış
Mesaj tarihi:
Herdo! Adam yerde kıvranırken nerden biliyorsun ateşlemek için hamle yapmıycağını? Vurdular çatır çatır. Aynısını sen dene seni de vursunlar.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
said:
taz, 01 Temmuz 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
said:

abi kıt mısınız? aynı şeyleri yazıp ya ne olacaktı diyorsunuz durmadan. ne bu ya...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 01 Temmuz 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
said:
taz, 01 Temmuz 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
said:

abi kıt mısınız? aynı şeyleri yazıp ya ne olacaktı diyorsunuz durmadan. ne bu ya...

Zopik sen de öneri sunmuyosun ki. Herşeye sadece yanlış diyosun. Bu yapılsaydı daha iyi olur demiyosun millet de sana daha iyi yöntem söyle diye soru soruyo. (madem bombalar hakkında çok şey biliyoruz ve böyle acil durumlar hakkında)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Mesaj tarihi:
Ben adamin eli kelepceli bir bicimde kacabilmesine sasirdim. Zaten bombayi patlatabilicek olsa cok onceden patlatirdi bence o yuzden eli kelepceli bir adami yere dusmusken basindan vurmak pek de akillica gelmedi. Ama olay cikar cikmaz adam funyeyi patlatmadan headshot cekselerdi helal olsun derdim.
Mesaj tarihi:
Ya süper zihniyetli adamlar. Adam nerden biliyorsun 5. 6. denemesinde patlatıcak. Belki üstüne atlıcak bombanın.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
şöyleki bir yanda bir teröristin ölmesi var öbür taraftada etraftaki yüzlerce kişinin ölüp yaralanması var.orada bir kişi yaşayacak diye büyük bir topluluğun hayatı tehlikeye atılamazdı çok doğru bir karar verilmiş.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
edit: hatta tam olarak;
Zopik demiş ki:
haberlerde bile ordaki polislerden biri düğmeye basıyor diye bağırıyor.

adam kaçmaya başladığından itibaren vurulana kadar geçen sürede rahat bir 20 kere basmıştır o düğmeye ki düğmeye bastığı arbedenin ilk anında belli oluyor. bu durumda kovalayıp yere indirmek alınabilecek risklerin başında geliyor.

diyeceğimi demişim zaten. bence bu kadarını düşünüp riske almaları lazımdı işte. illa bu kadar açık mı yazmalıyım?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 01 Temmuz 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ne riski ne indirmesi? Kafa basıyor mu? İndirip yere adamı yaşıyor bırakırsan herif patlatır bombasını. Aldığın risk yüzlerce insanın hayatına bedel olucak sonra.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!

[Bu mesaj geffen tarafından 01 Temmuz 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Vuran polisin ellerine kollarina saglik.Allah omrunu uzatsin diyorum.
Bu tur yazilari canilik olarak gorenlerinde .......
Yaslisi,genci,kadini,erkegi o kizilayin en kalabalik oldugu yerde geziyor isi oluyor.Yazik gunah.Allah binbirtur belalarini versin.Bu olayida canilik olarak yorumlayan bilumum denyo topluluklarinda kendi ailelerine en yakin zamanda bunun binbir turlusunu yasamalari icin Allah'a yalvariyorum...[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 01 Temmuz 2005 23:37 tarihinde demiş ki:

diyeceğimi demişim zaten. bence bu kadarını düşünüp riske almaları lazımdı işte. illa bu kadar açık mı yazmalıyım?

Yazdığından anladığım: kovalanıp yere indirmek risk almak olur. adamlar işte risk almamışlar temiz iş yapmışlar daha ne istiyosun ki. Hem bombalı birini üstüne atlamak?????? rambolar yok orda. Bildiğin memur onlar yıllarca eğitim görmüyolar. Bombalar üzerine eğitim almıyolar.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Mesaj tarihi:
Yok olurmu 2 sehit vermemiz lazim ille.Oradaki polisler senin benim gibi etten yaratilmis insan kardes.niye riske gireceklerki?
edit : yazi zopik'edir.

[Bu mesaj Aramis tarafından 01 Temmuz 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 01 Temmuz 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Yazdığından anladığım: kovalanıp yere indirmek risk almak olur. adamlar işte risk almamışlar temiz iş yapmışlar daha ne istiyosun ki. Hem bombalı birini üstüne atlamak?????? rambolar yok orda. Bildiğin memur onlar yıllarca eğitim görmüyolar. Bombalar üzerine eğitim almıyolar.

1- bkz "alınabilir risk"
2- Yerler kan olmuş hocam temiz değil ondan.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
  • Yeni Oluştur...