Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 artik millet asmis onune gelen bilim kurgu olmus alo danisman hatti sallamak bedeva ortaya laf at k faller atlasin bu ne ya biraz gercekci olun dogru bilgi yazin ...sizce haklimiyim...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 haksızsın bilim kurgu = hayalgücü[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bende biliyorum Hayalgucu oldugunu herkezi kendin zannetme millet hayalini vurguluyor iyi okursan anlarsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Birşeyleri tam vurgulayamamışsın yada ben anlamakta güçlük çekiyorum..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 herkesi kendin zannetme beni nerden biliyorsun tek bir cümle bilimkugu=hayalgucu bundan mı cıkardın kimliğimi ? bravo insanın içini okuyorsun :-) dostum demek istedigim gercekcilik nereye kadar gercekler ile bişi yaratamayız sadece olanları konusuruz insanlar bırak istediklerini yazsın ha sen istiyorsan okuma ama ben cok büyük zevk alıyorum burada yazılanlardan hayallerden fikirlerden[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kendini nasilda biliyorsun hemen atladin seninle ugrasaman hikayeni yazarsan okuyup belki acirimsana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Zagg, 02 Temmuz 2005 17:17 tarihinde demiş ki: ben anlamakta güçlük çekiyorum.. topiğin ne olduğu hakkında hiçbirşey anlamamaktayım[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar