BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: cenx, 01 Temmuz 2005 21:11 tarihinde demiş ki: abi dikkat edin hep yurt dışındaki ermeniler bunları konusuyor(yani biz öyle sanıoruz). benim bakırkoy lisesinden ermeni arkadaşlarım var. onlar böyle iftiraların atılmasına çok üzülüyor mesela... yani arkadaşlar hiç biriniz ermenilere bi laf söemediniz ama eyer içinde ermeni düşmanlığı filizlenmeye başlayan olursa şunu söylemek isterimki tahrikin her türlüsünü yapacaklardır. heykeller dikecek yada seminerler düzenleyeceklerdir. ama bunların hiçbirini (en azından benim tanıdığım) ermeni ile alakası yoktur. bunun tek bir nedeni vardır oda para. yahudilerin almanyadan aldıkları tazminat meblağlarını gören bağzı tüccarların işi bunlar. hepinizi sağ duyunuzdan ötürüde kutluyorum. zaten bu soykırım olaylarını hep buyuk devletler cıkarıyor. ermenileri onlar galyana getiriyor.bunu bilmeyen yok ki. turkiyenin jeopolitik konumu her seye bedel..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yahu bodrumlu allah askina bu ulkedeki her insan o senin dediginin kac katini zaten vergi olarak veriyor. Muhim olan paranin duzgun kullanilmasi. Sonracigima sen muhtardi bld baskaniydi felan dedin ya o zaman tarafcilik ortaya cikar. Aslinda bizim gibi kalabalik ve idaresi zor devletler için en ideal yonetim biçimi eyalet sistemi gibi geliyor bana. Hem hukukta olsun hemde boyle kendini gosterme felan cok onemli bir duzenek. Hem cok daha rahat olur...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 getirin o köpek,şerefsizleri vurayım[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Abdullah ocalan için de ayni seyler soylendi Getirdiler Ne oldu ? ? ? Olum memiş, sen otobusu kacirmis bir milletin cocugusun...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 dogrusun ama milyonlarca dolar vergi kacıranlar da var. ya haklısın sonuc siğyasetcinin iyi olmasına geliyor. aslında basarılı olamayan siyasetciye omur boyu devlet icin bedava calısması gibi bi ceza verilebilir.. yhada degisik cezalar. ama bence ceza sart..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Onu konumundan etmek. Zaten yeterince ceza ollur. Ulkemizde kac bin tane mezun işsiz var. Torpille degilde sinavla bir yerlere gelinse gercekten basarili kişileri goruruz ancak adam kayirma mevcut sistemimiz oldugu için yapilabilecek pek bir sey kalmiyor ya en ust degisecek yada en alt. Ust degisirse daha hizli gelisilinir. Ama alt degisirse Ustlerin eskimesi ve emekli olmasi yerine yenilerin yani alt tabakanin gelmesi felan uzun surer kesinlikle basa gelenlerin yeterince bilgili ve iyi bir politikaci olmasi sart. Birde arka saglam olacak :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 sabah deniz otobüsünde önümdeki adam hürriyet okuyordu. Haberi görünce öle içten küfür ettim ki... Ailem erzurumludur ve 1. dünya savaşında çıkan olayları yaşamışlar. O zamanlarda ölenleri sayma yntemi olsa muhtemlen ermenilerin daha fazla türkü katlettikleri ortaya çıkacaktır. Hemde bunları rus aaskeri kıyafeti giyip yapıyorlarmış. Bu olay aynı kıbrıs sorununa benizyor. Kimse bize hak vermiyor. Ülke olarak savaşmayı çok iyi biliyoruz ama savaşı savaş alanının dışında yapamıyoruz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: [b]Riehn, 01 Temmuz 2005 19:41 tarihinde demiş ki Turkiye oturmuyor dedigin olay yazilmis bir kitapdan kaynak alinmisti ermenilerin guvendigi kitap. Ancak ayni yazarin baska bir kitabinda ise olaylarin daha degisik aktarildigi anlasildi turkiye dedigin gibi tarihcileri o oneriyi getirdiler. Kamuoyuna duyuruluyor duyurulmasina da duymak için caba sarfetmemiz gerekiyor. Ornegin geceleri bulunan tartisma programlarinin herbiri neredeyse bu konuyu en az 10 kez gundeme getirdi. ben bunların türk kamuoyuna değil dünya kamuoyuna duyurulmasından bahsediyorum. bizim aydınlarımız bu konuyu hiç ciddi bir şekilde ele almadı (orhan pamuk hariç ki o da bizim açımızdan pek hoş! değildi), gerçek tepki vermediler. tepki vermek türk kanal ya da gazetelerinde tartışmalar, röportajlarla saatlerce fikir beyan etmek değildir. uluslararası platformda iddialarını ve girişimlerini soğukkanlı şekilde duyurmaktır.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 01 Temmuz 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Daha kendi halkina duyuramadigin, halkinin bilinçsiz oldugu bir konuyu tutup da dunya kamuoyuna acarsan sadece rezil olursun. Cunku oncelikle arkanda destekciye ihtiyac duyacaksindir. Ole 1 - 2 kişi ile olmaz bu işler. Ermenilerin Ermenistanda yasayanlarinin her biri konu hakkinda bilinçli ki bir kac post ustte arkadasin birinin verdigi bir forumda bile tamamen turkler uzerine bir dunya tartisma sozkonusu. Biz ise nufusumuzun % 15 inin bile bilinçli oldugundan supheliyiz...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 valla bıktım ben bu heriflere küfretmekten. neyse bırakın artık bu şerefsiz it oğlu itleri... herkesten özür diliyorum...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 @riehn:zaten halkın verdiği tepkiler de bilinçli demiyorum ben, küfretmek ya da "kafam girsin" demekle yürümüyor işler, ama soykırım lafı da tüm dünyada hızla yayılıyor, artık elimizi çabuk tutmamız lazım. eğer son seçimlerde bush seçilmeseydi amerikada çoktan kabul edilmişti soykırım olarak.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 01 Temmuz 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Amerika nin her zaman ulkemiz uzerinde cikarlari vardi ve devam edecek. ( En basitinden hava ustleri ) Ki bu nedenle bush veya baskasi sanmiyorum ki ole kut diye turklere karsin bir ataga kalksin ancak son anda devreye girebilecek bir ulke ABD Kanimca tabiii... Elimizi cabuk tutmaya gelince Bizler halen Egitim sistemini oturtamamis bir toplum olarak ole ha diyince birseyleri idrak edebilecegimizi sanmiyorum. Ya yurtiçi surekli meetingler duzenlenecek yada en cok rating alan dizilerde altyazi yada ilk reklamda boyle bir halk bilinçlendirme geliştirilecek. Daha hakkimiz olan bilgilendirmelerin ( bile geceyarisi yapildigi bir ulkede ) dahi bilinmedigi, (misal kişiselde bir bayan problemi birlikte yasama felan) , hukukun işlevselliginin dusuk oldugu, ve en onemlisi TCK nin yetersiz oldugu T.C. vatandasi olarak sadece halimize Uzulebiliyorum. elimden de baska bir sey sanmiyorum ki gelsin...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu ermeni sozde soykirimi konusu tarih bolumunde de cok konusuldu. Aslinda ermeni konusuyla ilgili turkiye'nin elinde o kadar cok koz varki ama turkler bunu kullanamiyor. Ermeni tarihcilerin kacmasindan da belli zaten. Bu soykirimi kabul edersek ermenilerin bizden tazminat almasi gibi bir durum soz konusu degil. Soykirimi yaptigi iddia edilen osmanli devleti oldugu icin turkiye ye birsey olmaz ama Ermenilerin elinde eski tabular filan var. Taa osmanli doneminden filan kalmislar ve nesilden nesile geciyor, bu yerleri tekrar talep edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konu başlığını okudum sadece yorumları okumadım. Ayrıca konu ile ilgili ayrıntıları ve görüntüleri gazetede gördüm. Tek yorum yapıcam rezalet, kepazelik, adilik, şerefsizlik.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 heriflerin yaptığınada artık dur demek lazım 1)neden ermenilerin türklere yaptığı katliamlar gizleniyor? 2)ermenileri türklerin üzerine salıp topraği türklerden almaya çalışmış fransızlar niye gizleniyor ve ermeni soykırımı iddası ortaya atıyor? 3)ab nin kazancı ne - türkiyeyi almamak için bir bahane olabilir mi bu? 4)türkiye bu konuyu 1 dünya savaşından sonra açşaydı ne olurdu - şu ana bir ermenistan devleti olurmuydu? bunlar benim soru ve düşüncelerim yorumlarınızı eklerseniz sevinirim[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 5 bu bir celiskimidir. Bu 5 inin cevabini bende merak ettim dogrusu :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: codename_curse, 01 Temmuz 2005 23:06 tarihinde demiş ki: heriflerin yaptığınada artık dur demek lazım 1)neden ermenilerin türklere yaptığı katliamlar gizleniyor? 2)ermenileri türklerin üzerine salıp topraği türklerden almaya çalışmış fransızlar niye gizleniyor ve ermeni soykırımı iddası ortaya atıyor? 3)ab nin kazancı ne - türkiyeyi almamak için bir bahane olabilir mi bu? 4)türkiye bu konuyu 1 dünya savaşından sonra açşaydı ne olurdu - şu ana bir ermenistan devleti olurmuydu? bunlar benim soru ve düşüncelerim yorumlarınızı eklerseniz sevinirim 1 ve 2; gizlenmiyor zaten biz bildiğimize göre duyarlı yazarlar gerekeni yapıyor ama iki üç tane gazetede iki üç tane köşeyazarı bu konuları konuşup, 3-5 tane kitap çıkarmakla dünya halkları gerekeni öğrenemiyor. demek ki ermeniler nasıl propoganda yapıyorsa iftiralarını yaymak için, biz de o yoğunlukta (tabi onlar gibi şerefsizlik yaparak değil, gerçekleri ortaya çıkararak) kendimizi savunmalıyız dünya kamuoyu önünde. 3; AB güçlü bir Türkiye istemiyor olabilir doğal olarak. kendilerine bağımlı olmamızı istiyor olabilirler. istedikleri tavizlerden de anlayabiliyoruz bunu. ayrıca AB'ye almamak için bahane de olabilir tabi ki. nasıl olsa istediklerini yaptırıyorlar neden alsınlar? 4; bilemiyeceğim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Fare dağa kusmus dagin haberi olmamis (boyleydi herhalde atasozu) misali bu konuyu turkler pek onemsemiyor. Soykirim filan olmadigini biz bilelim yeter ugrasipta napicaz diye dusunuyorlar bence. Ama ermeniler bu konuyu cok ciddiye aliyorlar sonucta nufuslarinin buyuk bir kismi olmus o yuzden bu konuyla ilgili bir suru tarihcileri var bir suru kitab yayinlamislar. Adamlar yillardan beri bunun icin ugrasiyorlar ve butun dunyayi da kandirmislar, Turkiye bu konuyla ilgilenmeye daha yeni basladi o da isler siyasi bir boyut kazandigi icin.(birkac ulke parlamentosunun bunu kabul etmesi ve Turkiye'nin AB adayligi ). İsin gercegini daha uzun sure anlatmamiz gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evet daha yeni basladi Turkiye savunmaya, daha once kimse ilgilenmiyordu. Dis ulkelerde yasayanlar da bu konuda bilgisiz olduklari icin, ya banane dediler ya da bu gibi suclamalari gercek zannedip ezik bir yasam surduler. Simdi ozel/resmi pek cok kurum ve sahis bu konuya egildi. Insanlar daha cok okuyup arastirmaya basladi. Bu da bazi seylerin degiseceginin ilk gostergesi. Mesela bu Prof. gitmis arastirmis arsivlerden fotografin orijinalini bulmus, kamuoyunun bilgisine sunuyor. Isin asli budur diyor. 20 sene once yoktu bu calismalar. Zararin neresinden donulse kardir. Kutluyorum bu Prof.u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Tapu isine girersen, Balkanlarin ve Ortadogu'nun yarisinin tapusu bizde. Ankara'da ki merkezi tapu dairesinde Osmanli tapularinin ta 1400'lerden beri kayitlari var. Evet Osmanli dunyanin en iyi arsivleme yapan devletlerinden biriydi ve butun tapular halen korunuyor ulkemizde. Onu yapmaya yemezler. Musul'daki petrol kuyularinin oldugu arazilerin tapulari falan bile var burada. Musul/Kerkuk'te amerikalilar gelince pesmergelerin ilk yaptigi isin tapu dairelerini yaktiklarini unutmayin, bunu bir sebebi var. Ayni sekilde Sirplar Bosna'da ilk is kutuphane ve tapu dairelerini yaktilar. Bunlar bosuna degil, bilincli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 :hrr: ya bunlar harbi şerefsiz ya sinirlerim tepeme attı allahım bunlarda gurur denen nişi yokmu ya bunu yapan bide prof. nası prof. olmuşsa allam ya[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bence hiç kırmıyalım bu denyoları yapalım bir soykırım olsun bitsin :hrr:[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar