Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Arkadaslar elinde güzel bir ırk sistemi olan varmı acaba scripts sharing vs.. gibi scripts sitelerinde aradım fakat pek güzel digil hepsi aynı herkes birbirinde alıp ya menuyu degistirmis yada ırk adlarını türkce bir ırk sistemi lazım anlıcanız ve halfling,half elf vs sonradan çıkma ırkların olmadıgı 4-5 tane temel ırkın oldugu..[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 belki kizabilirsiniz ama neden kendin yazmiyosun ??scrip almayla baska sitelerden calmayla felan yurumez bence[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 iyide calmayla ne alakası var ben ya gecin bunları kardesim nedir bu yani calma falan millet herkes faydalansın diye koyuyor o sitelere scriptslerini bu calmkmı oluyor hadi adını falan degistirsem tamm dicemde ben istedim sadece ve kendimin yazmasına gelince benim günde sadece 1,5 saatim bos sabah 8den gece 10:30 a kadar calışıyorum ve eve gidene kadar saat zaten oluyor 11:30 yemek ye falan sonra 1-1,5 saat otur ve sabah ise gec kalmamak icin yat işte şimdi anladınmı kendimin niye yazmadıgını kusura bakma biraz sert oldu ama benim en sevmedigim ve nefret ettigim şeydir HIRSIZLIK ve yapanlardanda hoşlanmam.[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yani anlıcagın arkadaş zaman yok işimide yarım bırakmaktan nefret ederim o yüzden başlamıyorum yazmaya ve düşün pazar günün dahi yok sadece hafta sonraları saat 10:30 da gidiyosun işe[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya hadi leeen fake[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: kickass, 02 Temmuz 2005 10:41 tarihinde demiş ki: ya hadi leeen fake terbiyesizleşme karşında cocuk yok senin karşındakine saygılı ol ki saygı göresin. [signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com [Bu mesaj Kortez tarafından 02 Temmuz 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar