Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yas 5 : Anne ve babamin birbirlerine bagirmalarinin beni ne kadar korkuttugunu ogrendim. 7 : Mesrubat içerken gulersem içtigimin burnumdan gelecegini ogrendim . * 12 : Bir seyin degerini anlamanin en iyi yolunun bir sure ondan yoksun kalmak oldugunu ogrendim. * 13 : Annemle babamin elele tutusmalarinin, opusmelerinin beni daima mutlu ettigini ogrendim. 15 : Bazen hayvanlarin kalbimi insanlardan daha fazla işittigini ogrendim. * 18 : İlk genclik yillarimin keder, saskinlik, ısdırap ve asktan ibaret oldugunu ogrendim. 24 : Askin kalbimi kırabilecegini ama buna deger oldugunu ogrendim. 33 : Bir arkadasi kaybetmenin en kestirme yolunun ona odunc para vermek oldugunu ogrendim. 36 : Onemli olanin baskalarinin benim için dusundukleri degil, benim kendi hakkımda ne dusundugum oldugunu ogrendim. 38 : Esimin beni hala sevdigini, tabakta iki elma kaldiginda kucugunu almasindan anlayabilecegimi ogrendim. ** 41 : Bir insanin kendine olan guveninin basirisini buyuk oranda belirledigini ogrendim. 44 : annemin beni gormekten her seferinde sonsuz mutluluk duydugunu ogrendim. * 46 : Yalnizca minik bir kart gondererek bile birinin gonlunu aydınlatabilecegimi ogrendim. 49 : Herhangi bir işi yaptigimdan daha iyi yapmaya calistigimda, o isin yaraticiliga donustugunu ogrendim. ** 50 : Sevgi, evde utetilmemisse baska yerde ogrenmenin cok guc olabilecegini ogrendim. *** 53 : İnsanlarin bana izin verdigim biçimde davrandiklarini ogrendim. ** 55 : Kucuk kararlari aklimla, buyuk kararlari ise kalbimle almam gerektigini ogrendim. * 64 : Mutlulugun parfum gibi oldugunu, kendime bulastirmadan baskalarina veremeyecegimi ogrendim. *** 70 : iyi kalpli ve sevecen olmanin mukemml olmaktan daha iyi oldugunu ogrendim. ** 82 : Sancilar icinde kivransam bile baskalarina bas agrisi olmamam gerektigini ogrendim.. ** 90 : Kiminle evlenecegin kararinin hayatta verilen en onemli karar oldugunu anladim. 95 : Ogrenmem gereken daha pek cok seyler oldugunu gordum. Dun sabaha karsi kendimle konustum. Ben hep kendime cikan bir yokustum. Yokusun basinda bir dusman vardi. Onu vurmaya gittim. Kendimle vurustum. Ps : Baslikla alakasiz ama baslik bulamadim bole geldi aklima işte....[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 cok güzel :) sözlükten sanırım, * lar da ne yazdığını baya merak ettim hehe[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yok canim sozluk felan degil. gelen bir mailden alinti yaptim. Yildizlar i da begendiklerime koydum. :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 memiş zor öğrenen bir arkadaşmış galiba ehe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 guzeeeel :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Oldukça ilginc.. Ahh şu memiş ahh[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Memişe laf yok. O bi kere otobusu kacirmis bir milletin cocugu tamam mi :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Medyum Memiş :D le bir kan bagı vardır kesin[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yok canım medyumlukla ilgilenmiyorda. Biraz geriden geldigi kesin...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 güzelmiş...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yaşamadan öğrenilmez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 başlık pek alakasız olmuş ama =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 adam da biraz geç öğreniyomuş ama güzel :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hemde çok geç öğrenmiş... benim bunlar içinde öğrenmediğim kalmamış gibi...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 biz aştık bunnarı jnm :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bencede bazı şeyleri çok geç öğrenmiş ama beğendim :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Adam bir kere 95 yil yasamis olmasi lazim bunu yazmak için eee malum 95 yil geriden gelen bir adam birakinda sizden biraz gec ogrensin bazi seyleri :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hmm şimdi riehn sen bunu diince bnm aklıma şöyle bi soru takıldı... Ya şimdi 95 yasında adam nası hatırlıo kaç yasında neyi öğrendiğini?Ben bile daha gencecik olduum halde 8 yasına cart öğrendim 12de curt öğrendim diyemiyorum... Bi de şu var tabii 95 yasında bu adam bunları yazıcak gücü kendinde nası bulmus :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Vallahi guc meselesini adama sormak lazimda kucuklukten beri hatirladiklarina gelince kafasinda yer edicek olaylar yasamis olabilir ben bile bir cok sey hatirliyorum onlardan da işte bole bişiler cikarmistir kafasinca...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 cok guzel gercekten..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Riehn, 01 Temmuz 2005 13:17 tarihinde demiş ki: 55 : Kucuk kararlari aklimla, buyuk kararlari ise kalbimle almam gerektigini ogrendim. * 82 : Sancilar icinde kivransam bile baskalarina bas agrisi olmamam gerektigini ogrendim.. ** 95 : Ogrenmem gereken daha pek cok seyler oldugunu gordum. Dun sabaha karsi kendimle konustum. Ben hep kendime cikan bir yokustum. Yokusun basinda bir dusman vardi. Onu vurmaya gittim. Kendimle vurustum. @55: kalbimle aldığım kararlar daha çok canımı yakıyor bazen... @82: benim sancım başkasına baş ağrısı olacaksa, başkasının sancısı bana baş ağrısı olacaksa nerede paylaşım? hani acılar paylaşıldıkça azalırdı? @95: +95de benden :) ps:yaş 21 :)[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 küselmiş[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: sheref, 01 Temmuz 2005 20:09 tarihinde demiş ki: hemde çok geç öğrenmiş... benim bunlar içinde öğrenmediğim kalmamış gibi... Vay be..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 güzelmiş ama okumuştum bi yerlerde chain mail olarak gelmiştir heralde..[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Güzelmişte,yeni birşey değilki bu...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar