Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olum Memiş Sen otobusu kacirmis bir milletin cocugusun...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yas 5 : Anne ve babamin birbirlerine bagirmalarinin beni ne kadar korkuttugunu ogrendim.
7 : Mesrubat içerken gulersem içtigimin burnumdan gelecegini ogrendim . *
12 : Bir seyin degerini anlamanin en iyi yolunun bir sure ondan yoksun kalmak oldugunu ogrendim. *
13 : Annemle babamin elele tutusmalarinin, opusmelerinin beni daima mutlu ettigini ogrendim.
15 : Bazen hayvanlarin kalbimi insanlardan daha fazla işittigini ogrendim. *
18 : İlk genclik yillarimin keder, saskinlik, ısdırap ve asktan ibaret oldugunu ogrendim.
24 : Askin kalbimi kırabilecegini ama buna deger oldugunu ogrendim.
33 : Bir arkadasi kaybetmenin en kestirme yolunun ona odunc para vermek oldugunu ogrendim.
36 : Onemli olanin baskalarinin benim için dusundukleri degil, benim kendi hakkımda ne dusundugum oldugunu ogrendim.
38 : Esimin beni hala sevdigini, tabakta iki elma kaldiginda kucugunu almasindan anlayabilecegimi ogrendim. **
41 : Bir insanin kendine olan guveninin basirisini buyuk oranda belirledigini ogrendim.
44 : annemin beni gormekten her seferinde sonsuz mutluluk duydugunu ogrendim. *
46 : Yalnizca minik bir kart gondererek bile birinin gonlunu aydınlatabilecegimi ogrendim.
49 : Herhangi bir işi yaptigimdan daha iyi yapmaya calistigimda, o isin yaraticiliga donustugunu ogrendim. **
50 : Sevgi, evde utetilmemisse baska yerde ogrenmenin cok guc olabilecegini ogrendim. ***
53 : İnsanlarin bana izin verdigim biçimde davrandiklarini ogrendim. **
55 : Kucuk kararlari aklimla, buyuk kararlari ise kalbimle almam gerektigini ogrendim. *
64 : Mutlulugun parfum gibi oldugunu, kendime bulastirmadan baskalarina veremeyecegimi ogrendim. ***
70 : iyi kalpli ve sevecen olmanin mukemml olmaktan daha iyi oldugunu ogrendim. **
82 : Sancilar icinde kivransam bile baskalarina bas agrisi olmamam gerektigini ogrendim.. **
90 : Kiminle evlenecegin kararinin hayatta verilen en onemli karar oldugunu anladim.
95 : Ogrenmem gereken daha pek cok seyler oldugunu gordum.

Dun sabaha karsi kendimle konustum.
Ben hep kendime cikan bir yokustum.
Yokusun basinda bir dusman vardi.
Onu vurmaya gittim.
Kendimle vurustum.

Ps : Baslikla alakasiz ama baslik bulamadim bole geldi aklima işte....[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Mesaj tarihi:
cok güzel :)
sözlükten sanırım, * lar da ne yazdığını baya merak ettim hehe[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Mesaj tarihi:
Yok canim sozluk felan degil.
gelen bir mailden alinti yaptim.
Yildizlar i da begendiklerime koydum. :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
Memişe laf yok. O bi kere otobusu kacirmis bir milletin cocugu tamam mi :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
Yok canım medyumlukla ilgilenmiyorda.

Biraz geriden geldigi kesin...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
Adam bir kere 95 yil yasamis olmasi lazim bunu yazmak için eee malum 95 yil geriden gelen bir adam birakinda sizden biraz gec ogrensin bazi seyleri :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
hmm şimdi riehn sen bunu diince bnm aklıma şöyle bi soru takıldı...
Ya şimdi 95 yasında adam nası hatırlıo kaç yasında neyi öğrendiğini?Ben bile daha gencecik olduum halde 8 yasına cart öğrendim 12de curt öğrendim diyemiyorum...
Bi de şu var tabii 95 yasında bu adam bunları yazıcak gücü kendinde nası bulmus :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Vallahi guc meselesini adama sormak lazimda kucuklukten beri hatirladiklarina gelince kafasinda yer edicek olaylar yasamis olabilir ben bile bir cok sey hatirliyorum onlardan da işte bole bişiler cikarmistir kafasinca...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Mesaj tarihi:
cok guzel gercekten..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
Riehn, 01 Temmuz 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
55 : Kucuk kararlari aklimla, buyuk kararlari ise kalbimle almam gerektigini ogrendim. *
82 : Sancilar icinde kivransam bile baskalarina bas agrisi olmamam gerektigini ogrendim.. **
95 : Ogrenmem gereken daha pek cok seyler oldugunu gordum.

Dun sabaha karsi kendimle konustum.
Ben hep kendime cikan bir yokustum.
Yokusun basinda bir dusman vardi.
Onu vurmaya gittim.
Kendimle vurustum.

@55: kalbimle aldığım kararlar daha çok canımı yakıyor bazen...
@82: benim sancım başkasına baş ağrısı olacaksa, başkasının sancısı bana baş ağrısı olacaksa nerede paylaşım? hani acılar paylaşıldıkça azalırdı?
@95: +95de benden :)

ps:yaş 21 :)[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Mesaj tarihi:
küselmiş[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 01 Temmuz 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
hemde çok geç öğrenmiş...
benim bunlar içinde öğrenmediğim kalmamış gibi...

Vay be..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
  • Yeni Oluştur...