Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Düşmemiş item varsa o itemın ne olduğunu nerden biliyolar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Valla uber rare itemlar oldugunu biliyorum. Adamın birinde katana gördüm geçen hafta. 2handed gibi kullanıyodu oha dedim. Soramadım ama kavgalı olduklarımdandı heh. Başka bi silahı katanaya falan benzetmiş değilim yani cidden katanaydı.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Blade of illusion var bizim maxomda 100p falan buraki fiyati [Bu mesaj Sethlor tarafından 23 Haziran 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Katana kutanaya gerek var aman al eline fix menu (battler-malice) kes gitsin..:) [Bu mesaj Satoshie tarafından 24 Haziran 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aaaaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 "fix menu"=====> bunu battler malice in başka bi dil kurulumlu serverdaki ismi sandim ilk okuduğumda sda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 off hakkatende yeter ya, bende milletle tartışmasam kimsenin konuşça yok aaa :D son 4 tartışmanın 3 ünde warım zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hib/Prydwen'de ben lottoda kazandim ml10 blade(slash), +10 str cap felan verio ama scyi yaptiktan sonra dushtu dopak drop :) yani kullanmiyorum, katana gibi gozukuo evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 doac la wow arasındaki fark su; bugun daoc da bir karakterin kasılabilmesi için; doac+si+toa+ctcmb= 4 cd (bilmem 5. si geliyormu) lvl 50 olana kadar 2-3 aylık bir süreç artifactlerin tamamlanmaı ve lvl larının yapılması 1-2 ay craftın kasılması için gereken paranın toplanması bir ev sahibi olunması ve meselk edinilmesi 1-2 ay rr5 olunması 1-2 ay bugun daocda milletle aşık atabilmeniz için minumum 6-8 ay emek vermeniz gerekiyor ve genede rr10 üstü adamlara karşı eziliyorsunuz. wow'da ise al cd nin en geç 3 ay içinde şuanki en top noktaya çık... herkesle aynı noktada savaş. ama merak etmeyin wowda oyuncuları tatmin etmek için bir sürü yenilik yapmak zorunda. 1-2 yıl sonra oyuna yeni başlayanla eski başlayan arasındaki fark çok fazla açılır. o zamanda millet başka bir arayış içine girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bence daocun sistemi denge bakımından daha iyi 3 sene ile 6 ay oyun oynayan arasında bariz fark olmalı bencede. Umarım wowa gelir rr sistemi gibi bişe e-bayden gold al senden 6 ay fazla oynayandan 2 kat fazla iş yap bence adil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Sethlor, 29 Haziran 2005 09:51 tarihinde demiş ki: 3 sene ile 6 ay oyun oynayan arasında bariz fark olmalı bencede.Bence hic de olmamali. Adamin Daoc'dan yeni haberi olmussa, butcesi yeni musait olmussa, birtakim problemleri olup bir sure ara vermek zorunda kalmissa vs. bu kimseyi daha ustun yapmamali, yapacaksa da bir RR10'un bir RR3'u havada karada yenebilmesi gibi dengesizce olmamali bu. RR last week (ya da week kisa olur biraz, last month belki) gibi birseye bagli olsa cok daha mantikli olacak bence. WoW'daki rank sistemini tam bilmiyorum ama rutbenin son hafta performansina gore dustugunu veya yukseldigini biliyorum en azindan, daha mantikli geliyor. (Rutbelere sadece rutbe olmanin otesinde birseyler de verilecektir elbet ilerde, Daoc'a da RR abilityler oldukca gec gelmisti.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Wowdada şu anda aylık rr sistemi gibi bişe üzerinde çalışıyolar Oyuna geç başladıysa adam kesmeyede geç başlasın bence rr10 adamı kesmesin bi zahmet. Daocun sistemi bana göre oldukça iyi denge bakımından her ne kadar bazı classlar dengeleri biraz sarssada yinede wowdan iyidir.Wowda paran kadar adamsın ayrıca rank ile ability alamıyosun kolpa itemlar var şimdilik adam senden 1 sene sonra başladıysada rahatlıkla seni kesebilir ne biliim 3 sene kasıpta 3 aylık adamın beni eşitmişiz gibi kesmesi pek hoşuma gitmezdi sanırım.O zaman çok kasmanın bi anlamı yok zaten wow ın sisteminin çökmeye meyilli olmasının nedeni o adam en yüksek ranke ulaştığında artık yapacak bişeyi kalmıyo kestigi adamin kendisine hiçbir yararı yok ne diye uğraşcam o zaman[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Sethlor, 29 Haziran 2005 09:51 tarihinde demiş ki: Bence daocun sistemi denge bakımından daha iyi 3 sene ile 6 ay oyun oynayan arasında bariz fark olmalı bencede. Umarım wowa gelir rr sistemi gibi bişe e-bayden gold al senden 6 ay fazla oynayandan 2 kat fazla iş yap bence adil değil Denge bakımından daha mı iyi? Aynı karakterler arasında büyük güç farkı olabilmesi mi denge? Asıl denge wow'da. Kimin yeneceği bireysel yeteneklere bağlı olmalı,bazı üstünlüklere değil. En azından ben böyle düşünüyorum.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Wowda kimin yenecegi classlara bagli pek yetenekle alakalı değil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 WoW daki PvP ödülü silahlar şu anki bütün drop itemlardan daha iyi. Öğrneğin PvP reward dagger ı alırsanız elinize normal bir rogue 2k-2.3 K arası ambush 1.5-2k arası Backstab vurabiliyor. ( wowda görebileceğiniz HP max 5-5.5 k Buffsız) Eskiden bu silahları kullanmak için gerekli rankde olman gerekiyordu artık gerekli ranke bir kere ulaştığında ömür boyu o silahları kullanabileceksin (1-2 haftaya çıkacak patch ile) Buda 1-2 hit çeken rogue lar warriorlar ortaya çıkartacak. Zaten o itemları alan adamlar PvP yapmasada onları kullanabileceğinden bi amaçları kalmayacak. Şu anki WoW PvP sistemi çökmeye gayet müsait değişmezse 1-2 ay içinde ( patch çıkıp herkes rank 14 olur bu zamanda) WoW un bi amacı kalmaz sanırım. //Ben bilmem DAOC falan sadece WoW daki olayı anlayabilmeniz için yazdım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Rank 1-2 itemları çok kolpa ama ileri ranklerde iyi bişe geliyosa bilememde dedigin gibi son ranke geldin diyelim o zaman nolcak adam kesmenin anlamı kalmıyo kesin sağlam yenilikler lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 lvl 50 olana kadar 2 - 3 ay süremi? doh walla o 2 3 hafta olmalıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 2-3 haftada deel ... Midgarda buluosun kendine bi supp sm gidion modernaya girion grpa 2 gune hadi bilemedin 3 gune 50 olup cikiosun...sonra arada bi ML rush oluo (Midgard kafayi cizen bi herif avr adini unutum o duzenlio arada bi) 1 haftaya ML 10 oluosun... E artileride bulundugun yerde arkadasların varsa onlar yardım edio... yane kabaca 1 ay yada 1 ay dan biraz fazla sure icersinde herseyini tamamlayıp rvr gidip eglenmene bakıosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 wow un pvp sistemi bence bok gibi bg icin bahsediyorum o oyunu gorunce eski albiyon gunlerim aklıma geliyor desem yeridir tamam oyun zevkli grafikler filan sozum yok ama 2 k baglantı ile bile ne oldugunu anlamadan oluyorsun cok fazla lag var duzelir tabikide zamanla ama su anda bence mantıksız bide surekli oynamaya tesvik eden bi rvr sistemi koymuslar ki her daim oyun oynamak gerekiyor bi bakıyorsun altındaki at silahların felan kullanamadıgınbi hale geliyor[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar