Brendig Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arkadaslar basit bir site acmak istiorum basit derken free host felan kullanarak nba hakkında hazırlanıorum bana forularda sitede entry felan yazacak yazarlar lasım bide tabi site kullanıcıları yardımcı olur musunuz????[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bn yazarlık için ciddi adayım braz daldan düşme gibi oldu ama eski yormlarıma fln bak istersen cidden adayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya sorun deil zaten ben dunden razıyı ada bulmaya :Distedigin yerden dus ama olme lasımsın yane :D[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 boşuna heveslenme gerçi falza nba türk sitesi yok ama öle free hostlu bir siteye kimse gelmez en iyisi boşver sen.Tutunamazsın bu alemde.[signature][hline]ok dale [Bu mesaj Rush tarafından 27 Haziran 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 BEn oyle tecrubesiz deili free host deyince yanlıs anlama hemen.Kaliteli olacak bende iice ezmişim kendimi diger yazılarda arkadaslar gayet ciddi olacak!!![signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hicde oyle sallapati olayacak free host deyince oyle dandik de deil yani tecrubem war bu iste.Cok ciddi bi calısma olacak zaten simdi kahin gibi konusaya gerek yok aclıdıgında gorursunuz.baktım dedigimi gibi olmuo kendim yollarım templateyi geri donusum kutusuna!!!Oyle kendi kendii ezdigime bakma mutevazi davranmaya calıstı sadece[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben de yardımcı olurum. Elimden geldiği kadar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Türk sitelerindende yardım alabilirsin özellikle burdanyardım alabilirsin.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sa0l[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bence free hiç kasma..adam gibi planlı programlı bir proje yapın ve domain alın.ben çok gördüm böyle şeylerde ondan söylüyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yaw zaten domain war free de yapmıom adam akıllı olacak isim bulamadım domain icin gerci hersey bittide o mu kaldı :D homepage tmm bide forum hazırlıkları yapıom bi aralar korkum wardı kimse gelmezse felan diye dostlarım hlee bi ac nasıl geliolar dediler inş oyle olur.Design full bana ait olacak o yuzden ne udu belirsiz bi host firmanın elinden cıkmıcak nba dan anlamayan adamlar yaparsa nasıl olur anlayın. www.batug.com cok gusel ornek alacam[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 free hostla olmaz bu kadar ciddiysen paralı host al cok buyuk bir para degil.. sonra emegine yazık olur boşa uğraş verirsin sen herşeyi tam yap tutmazsa o zaman tutmasın sonra keşke demezsin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar