Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba Sitesi

Brendig

Öne çıkan mesajlar

Hicde oyle sallapati olayacak free host deyince oyle dandik de deil yani tecrubem war bu iste.Cok ciddi bi calısma olacak zaten simdi kahin gibi konusaya gerek yok aclıdıgında gorursunuz.baktım dedigimi gibi olmuo kendim yollarım templateyi geri donusum kutusuna!!!Oyle kendi kendii ezdigime bakma mutevazi davranmaya calıstı sadece[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Türk sitelerindende yardım alabilirsin özellikle burdanyardım alabilirsin.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

bence free hiç kasma..adam gibi planlı programlı bir proje yapın ve domain alın.ben çok gördüm böyle şeylerde ondan söylüyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Sosyal ağlarda paylaş

Yaw zaten domain war free de yapmıom adam akıllı olacak isim bulamadım domain icin gerci hersey bittide o mu kaldı :D homepage tmm bide forum hazırlıkları yapıom bi aralar korkum wardı kimse gelmezse felan diye dostlarım hlee bi ac nasıl geliolar dediler inş oyle olur.Design full bana ait olacak o yuzden ne udu belirsiz bi host firmanın elinden cıkmıcak nba dan anlamayan adamlar yaparsa nasıl olur anlayın.
www.batug.com cok gusel ornek alacam[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...