Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pencere için sineklik

forgiver

Öne çıkan mesajlar

malzemeler:
tahta, çivi, çekiç, raptiye, sineklik perdesi, yapistirici, mentese, boya

maliyet: boya hariç, 6.5 ytl.

yapilisi:
marangozdan alinan tahtalar güzelce zimparalanir.
pencereye uygun ebatta kesilen tahtalar, çerçeve haline getirilir, arada kalan bosluklar yapistirici ile doldurulur
çerçevre pencerede test edilip, mentesenin yerleri cd ye yazan kalemlerle tahtalar ve pencere üzerinde isaretlenir
çerçeveyi çekiç darbesiyle kirmamak için menteseler çerçeve bir destek yardimiyla havada durarken çakilir.
beyaz badana boyasi veya tahta süslemede kullanilan beyaz boya ile boyanir(kurumasi beklenir)
üstüne koruyucu olarak vernik sürülür(tekrar kurumasi beklenir)
daha sonra sineklik perdesi 2 kutu raptiye yardimiyla çerçevenin her tarafina gergin bir biçimde tutturulur
son olarak çerçeveler menteşenin boş kalan kısmana çivi çakılarak pencereye monte edilir.
aç kapa yapılır, hava atılır.

kazandırdıkları:
0,1 general skill point, çivi çakma yeteneği, bilgisayardan uzaklaştırması, sivrisineksiz ve esintili yaz geceleri
geriye kalan herşey için nakit para, bu ayarımı da unutma mastercard.

resimler:

[spo1=plan ve tasarım aşaması][/spo]

[spo2=sineklikten önce]
[/spo]

[spo3=yapım aşaması][/spo]

[spo4=sineklikten sonrası]

[/spo]

not: sanatsal çalışmalarımı fotoğraf çekerek bölmek istemediğimden, yapım aşamasında, eserimden görüntü alınmasına izin vermedim. gined e ricaları kıramadım 1 resim için verdim.

[Bu mesaj forgiver tarafından 30 Haziran 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

hahah laf mı sokuon :)

benim sanatsal çalışmalarım sanat için halk için değil. siz ne anlarsınız sanattan, peeeh :)

güzel olmuş ama ara yapım sahnelerinide koysaydın iyi olurdu..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Haziran 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ewt yapım asamasında resimler gerekiyor,
inanıpo inanmamak dgil konu
ama gercekten yapım asamasında ne tür sıkıntılar cekildigi nelere dikakt etmek gerektigide önemli bi konu ;)

bol resim pls.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

evet hazırladım yenisini, fakat çok resim oldu bu sayfada,
kasabilir ama koyayım gine de. olmassa post kasin, editleyip 2. sayfaya alalım resimleri.

bu sefer çok daha rahat oldu neredeyse bir öncekinin çeyrek süresinde yaptım.

boya olarak tahta boyası yerine normal su bazlı boya kullandım, daha çabuk kurudu, tahta daha iyi emdi boyayı, vernik atmadım bi daha uğraşmadım

bu işin sırrı iyi zımparalamakta, yoksa yüzey pürüzlü oluyor; boya pütür pütür kalıyo, göze hoş gelmiyor.

hazır yapılmışları 60-80 ytl arası değişiyor, boya hariç 6.5 ytl ye mal oldu, neredeyse 10 kat daha ucuz.

kış için gerekli değil o açıdan menteşedeki mil i çıkartıp, kış aylarında yıpranmasını engeleyeceğim.

neyse bu kadar laf yeter.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

bu ilk sineklik yapma denememden elde edilen bir foto, cmos sensor+aksam saati+gece modu= görsel açidan kötü bir resim

aşağıdakiler 2. sineklik denememden;

malzemelerle sanatsal bir tablo olusturulur

boyama islemleri

kardesimin sanat eserime yamanma çalismalari

islem bitti ve sanat eserimin günlük hayatta ki kullanim sekli

çalisirken follofos oldugumdan karizma dagiliyor dogal olarak o açidan su resimle biraz olayi toparlamaya çalisiyom
http://hostingproject.info/forgiver/resim/IMAG0011.JPG[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...