Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya ben bunu yükledim, iyi oldu işime yarıyor, faydalı felan ama, sinir bozucu bir sorun nedeni oldu bana. normalde sizin quickstats hedesi sol üstte olur. targetın quickstats hedesi de hemen onun sağında. ama bu dangalak titan bar, bunları üstüste bindirdi. farklı karakterlerde denedim. ilk açışımda hiç sorun yok. titan barda gerekli ayarları yaptım felan filan. bir süre sonra nedensiz olarak bu sorun ortaya çıkıyor. map açtığım için mi, başka birşey mi bilmiyorum? ama canımı göremediğim için baya sorun çıkıyor. acaba titan bar'ın ince bir ayarı felan var mıdır bunla ilgili? quickstatslar üstüste binsin istemiyorum, düzgünce benimki solda, targetımın ki sağda olsun. default wow ayarı yani.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 CTMod'un falan unlock frames diye bir olayı var. Onunla herşeyin yerini değiştirebiliyorsun, health bar falan dahil. Çık oyundan Bon ben oynamak istiyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sanırım Titan Bar'ı büyütmüşsün. Bar'da sağ tarafta 4 tane buton var. Galiba 'Aa' diye bişiye basınca o bardaki yazıların falan puntolarını ufaltıyo. Çok büyük olunca haliyle üstüste atıyor. Ama oradan ufaltırsan sağına soluna alıyor hemen. Benimde basıma gelmişti. Not: Ayar düğmesine basınca 'ses' ayarı gibi yukarı asagı büyüklük-küçüklük yapıyorsun. Dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 titan barı büyütmedim ki ben. yine de dur deneyim belki olur olmazsa ctmod deniycem[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 küçültüp büyütmeyi denedim gene olmadı. ctmod deniyelim madem[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ct modda unlock frames var onu kullanırsan her şeyi kaydırabilirsin.[signature][hline]emekli rogue çömez druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ctmodu yükledim hiçbirşey yapmama gerek kalmadan herşeyi düzeltmiş zaten :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 oyuna giriince bi /console reloadui yap duzelir bi dahada olmaz o karakterde[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar