Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Titan bar'da önemli bir sorun - help me

Bone

Öne çıkan mesajlar

ya ben bunu yükledim, iyi oldu işime yarıyor, faydalı felan ama, sinir bozucu bir sorun nedeni oldu bana.
normalde sizin quickstats hedesi sol üstte olur. targetın quickstats hedesi de hemen onun sağında.
ama bu dangalak titan bar, bunları üstüste bindirdi.
farklı karakterlerde denedim. ilk açışımda hiç sorun yok. titan barda gerekli ayarları yaptım felan filan. bir süre sonra nedensiz olarak bu sorun ortaya çıkıyor. map açtığım için mi, başka birşey mi bilmiyorum?

ama canımı göremediğim için baya sorun çıkıyor.
acaba titan bar'ın ince bir ayarı felan var mıdır bunla ilgili?

quickstatslar üstüste binsin istemiyorum, düzgünce benimki solda, targetımın ki sağda olsun. default wow ayarı yani.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

CTMod'un falan unlock frames diye bir olayı var.
Onunla herşeyin yerini değiştirebiliyorsun, health bar falan dahil.
Çık oyundan Bon ben oynamak istiyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım Titan Bar'ı büyütmüşsün. Bar'da sağ tarafta 4 tane buton var. Galiba 'Aa' diye bişiye basınca o bardaki yazıların falan puntolarını ufaltıyo. Çok büyük olunca haliyle üstüste atıyor. Ama oradan ufaltırsan sağına soluna alıyor hemen. Benimde basıma gelmişti.

Not: Ayar düğmesine basınca 'ses' ayarı gibi yukarı asagı büyüklük-küçüklük yapıyorsun. Dene istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...