pscoman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya bu vendor kiralama taslari var ya onun ben isimleri renkli yapmak istiyorum mesela mavi renkte ( Kiralik Vendor ) yesil renkte kiraliyanin ismi yardim ederseniz memnun olurum yardımlarınız icin simdiden tesekkurler. [Bu mesaj pscoman tarafından 30 Haziran 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ON=@CLICK Sayua src.sayua 07e4,07,0,0 * * Message RETURN 1 Renk kodu yazan kısma ''src.sayua 07e4,07,0,0'' kodunun yerıne kendı kodunu gırersın.[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pscoman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bi de su nebula nin guild sistemi var ya ordaki guild ismini renkli yapıcam onun olayı nasıl rica edicem nasıl yapabilirim die solerseniz memnun olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ON=@CLICK Sayua src.sayua 07e4,07,0,0 bu renk komutudur aynı sekılde guild adına da ekle[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pscoman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya dediginiz gibi yaptım olamdı biraz daha aciklayici soleseniz rica etsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: serberius, 30 Haziran 2005 16:31 tarihinde demiş ki: ON=@CLICK Sayua src.sayua 07e4,07,0,0 * * Message RETURN 1 Renk kodu yazan kısma ''src.sayua 07e4,07,0,0'' kodunun yerıne kendı kodunu gırersın. Aahahha sen ne dediğinin farkındamısın? lol. Hangi renk komuduymuş yeni öğreniyorum ben? Tamamen bozuk bir sistem. Sayua src.sayua 07e4,07,0,0 * bide bu adam bana kafa tutmaya çalışıyor ya lol. Ne şeker adamsın sen öle. Sen bana pmden scripti gönder, renklendirelim[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp [Bu mesaj Kronos tarafından 30 Haziran 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sayua src.sayua yaparsan adamın üstünde src.sayua çıkar arkadaşım neden bahsediyorsun sen ya? Seviyeni bil ayrıca. Yaşlı başlı adamsın 2 gün sonra öleceksin bare cennete git lol[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 serberius Adam Bu Konuda Doğru Diyo. Herneyse Kardeş Ya Buraya Polier Olarak Koy scp Yi Degiştircegin yerleri söyliyelim[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 src yi fazladan eklemısımdır o kunuda haklısın ama sadece Sayua olcaktı[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sayua src sayua iken; sayua sayua diyosun hmm sen bu işi bildiğinden eminmisin?[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sorabılırsın koc tanıyan bılır he bu arada adım ATHENA yanı staff name ok[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 şu saçma functionları kullanmayı bırakın artık on=@click message @color,font,unicode mesajınız unicode'u 1 yaparsınız türkçe karakter de gözükür, rengini de ayarlarsınız.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: serberius, 30 Haziran 2005 18:12 tarihinde demiş ki: sorabılırsın koc tanıyan bılır he bu arada adım ATHENA yanı staff name ok waoooow athena kim ?[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bi topic sildirdiniz bitane dahami aaaaaaa hadi andoriacilar ilgilenin shardınızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bap napalım adam kral sanıo kendini "ATHENA Staff nickim benim" nedemektir ya =) neyse allah yardımcısı olsun .[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sanırım yanlış yerde tartışıyorsunuz neyse senın soruna gelınce pscoman on=@click message @renk ** bunu Vendor scriptine ekle eger on=@click varsa orasıyla degiştir birde renk yazan yere rengın komutunu yaz [Bu mesaj Kortez tarafından 01 Temmuz 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar