Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tehlikeli Madde..( kadın )

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

said:
dory, 28 Haziran 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Tamam arkadaslar, ben size siz bana derdinizi anlatamadınız. Ben bu kadın topiclerinin komik olmadıgını, mizahın burda aranamayacagını soylemeye caliştim, olmadı. bu arada komik olana ben de gulerim, ama bu komik değildi,sacmaydı.Daha fazla uzatmıyorum.

Mizah dergisi mi cıkaralım yane.Sen bayan oldugun ıcın sana komık gelmıyo ama bence super hazırlanmıs.Onyargılarından sıyrılıp bakarsan bıraz objektif olursan emınım sende gulersın.... Once bıraz rahatla bence.Keyfıne bak bu kadar kasma kendını.Ne olursa oldun sonucta ınsanlar gulsun dıye yazılmıs,uzerınde saatlerce tartıssınlar dıye deıl
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mkoko, 28 Haziran 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
Tarafçı olmak kötü bişey...
Benim dahil olduğum bi grubu makaraya alan şeyler okurken rahatsız olmam şahsen.Çünki o grubu genel özellikleriyle ele alır ve kişisel hakaretler içermez.neyse..
[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 28 Haziran 2005 16:13 tarihinde demiş ki:

_ Kadini kadin yapan erkegidir

İşte bu lafa koparım ya :) erkeği erkek yapanda kadınıdr o zmn :)
Ya kadın haklarını savunduum fln yok ama rahatsız oldum bu topicten çünkü haftada bir kadınlar şöledir poara avcısıdır carttır curttur diye topic açılıyor.Bende bundan sonra her hafta anti erkek topicleri açayım bari :) ya bazılarınız ciddi ciddi saçmalamıs...Neyse herkesin görüşü kendine sadece bnm gibi bazı bayan patiler böyle bir topicten rahatsız olabilir...Uzatmayın bence bu tartısmayı...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

ehhh güzel yerleri var yazının..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence tartışma fasla abartılmış.. Hergün btn bayanlara erkeklerle dalga geçen yazılar geliodur (en azından bana gelio).. Neyse ben bayan olmama rağmen bukdr alıngan davranmıorum iki tarafta birbirini üstün görür ama sonuçta bi nokta var ki iki tarafta birbirine muhtaçtır..

Yazıya gelince ben güldüm tebrikler =)[signature][hline]... LeviathaN ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 28 Haziran 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
said:
Riehn, 28 Haziran 2005 16:13 tarihinde demiş ki:

_ Kadini kadin yapan erkegidir

İşte bu lafa koparım ya :) erkeği erkek yapanda kadınıdr o zmn :)

said:
Riehn, 28 Haziran 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
said:
dory, 28 Haziran 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
hayatın gercegi kadını alkolle doyurup sonrada..aktivitesi buyuk oranda arttırmak mıdır? geyik kadınlar uzerine yapilmıs bende kadınım ve evet aliniyorum, ben buraya gelip erkekler beyinsizdir, yada sus içn yanınızda gezdirin,basınc uygulayıp urun alin diye sacmalamanın ustunde topic acmıyorsam siz de yapamasınız.

Kadin lar erkekleri tamamlayan huuşuu lardir. Tabiki yaninda sus niyetine gezdiriceksin. Kadinlar erkegin susu degilmidir ? Damsiz girilmez...

Bu konuda geyik yapmicem ama sanirim buradan olayı idrak edebilirsin ve gereksiz yere tas attigini farkedersin.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 28 Haziran 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
@Riehn
Yanılıyoesun kadınlar erkeklerin süsü deil erkekler kadınların süsü :)
Damsız girilmez diyor bak.Kadınlar tek girebiliyor erkekler giremiyor.eğer istersek sizi süs olarak alıyoruz yanımıza :)
[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 28 Haziran 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 28 Haziran 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
@Riehn
Yanılıyoesun kadınlar erkeklerin süsü deil erkekler kadınların süsü :)
Damsız girilmez diyor bak.Kadınlar tek girebiliyor erkekler giremiyor.eğer istersek sizi süs olarak alıyoruz yanımıza :)

Kadin lar erkekleri tamamlayan huuşuu lardir. Tabiki yaninda sus niyetine gezdiriceksin. Kadinlar erkegin susu degilmidir ? Damsiz girilmez...

Abi simdi olay su bak damsiz girilmeze kadar olan bolum de anlatilan su ki ; erkekler de kadinlari tamamlayan objeler oldugudur.
Damsiz girilmezde anlattigim da su ki kadinlarinda erkekleri tamamladigidir. kendi yazdigin gibi . Anlayabiliyormusun.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse. Bu konu uzerine fazla konustum. Birazdan post kasma riehn denilecek. En iyisi mi fazla uzatmamak.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca yaplan deneylerde zeka*güzellik*ulaşabilme=sabit olduğu farkedilmiştir. yani ters orantılıdır bu 3 değer kendi arasında :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

kadınları bir süs , eşya yada herhangi başka bir madde olarak görenler sanırım annelerinide aynı şekilde görüyorlar..tabiki saygı duymak lazım..

başka diyecek birşeyim yok..sizi doğuran annelerinizinde birer kadın olduğunu unutmayın a beyni gelişmemiş terliksi hayvanatlar..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

Burning myriads of fire...
Love for talking of closing...
Loving deadfull and dire dire...
It's the ever haunting moon...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 28 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
Genel Kullanim Alanlari

1. Genelde süs olarak.

iğrenç anlarda romantizm kasan tek süs olma özelliğini kadınlar taşır :)[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Christoph_Vassel, 29 Haziran 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
kadınları bir süs , eşya yada herhangi başka bir madde olarak görenler sanırım annelerinide aynı şekilde görüyorlar..tabiki saygı duymak lazım..

başka diyecek birşeyim yok..sizi doğuran annelerinizinde birer kadın olduğunu unutmayın a beyni gelişmemiş terliksi hayvanatlar..

işte burdan sağlıklı düşünme yetisine sahip bi insanın bunun şaka amaçlı olduğunu çıkarabilmesi gerekir.kadınlar aşağılanıyo diye kızıp burda insanlara hakaret etmek ayrı bi gerizekalılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

dun buraya yazdıgın bir postu modlar uygun bulmayıp silmişler sanırım, hakaretin alası vardi içinde, gerizekali derken de cok ahlaklı oldugunu bize gosteriyorsun. kendimize insanları guldurmeyelim, eger bir konu tartısıyorsak adam gibi yapalım, ustte arkadaslarımın yaptıgı gibi, senin gibi gelip 3.sınıf cumlelerle değil, yazmıcam diyorum ama daraltıyorsunuz adamı
Sosyal ağlarda paylaş

erkekler "bush" gibi birisiyle aynı cinsiyete sahip oldukları sürece kadınlar için ne kadar kusur bulsalar da nafile, yani kadınlar en azından erkeler için tehlike unsuru ama erkekler dünya için tehlike arz ediyorlar :-P[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 29 Haziran 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
dun buraya yazdıgın bir postu modlar uygun bulmayıp silmişler sanırım, hakaretin alası vardi içinde, gerizekali derken de cok ahlaklı oldugunu bize gosteriyorsun. kendimize insanları guldurmeyelim, eger bir konu tartısıyorsak adam gibi yapalım, ustte arkadaslarımın yaptıgı gibi, senin gibi gelip 3.sınıf cumlelerle değil, yazmıcam diyorum ama daraltıyorsunuz adamı

senin derdin anlaşıldı kkthx.arkadaşın çok adam gibi tartışmış.Gerizekalı dedim diye burda insanları anlamadan exmeye çalışan birini koruyosun ? hareketlerin birbirini tutması lazım.kişilik lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...