Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Burjuva sinifini beklemiyorsun herhalde burada. Gereksiz eylemlerde bulunuyor ve bolum de belli konu dısı... Ve yapilan bir geyik var geyikler alinmiyorda siz neden surekli aliniyorsunuzz ki adam ne gusel hayatın gerceklerini tiye almis...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hayatın gercegi kadını alkolle doyurup sonrada..aktivitesi buyuk oranda arttırmak mıdır? geyik kadınlar uzerine yapilmıs bende kadınım ve evet aliniyorum, ben buraya gelip erkekler beyinsizdir, yada sus içn yanınızda gezdirin,basınc uygulayıp urun alin diye sacmalamanın ustunde topic acmıyorsam siz de yapamasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yaa niye bu kadar abartıyosunuzki arkadaşımız burda bızı guldurmek ıcın kendıncek bısıler yazmıs yada bi yerden almıs :D saolsun baya da gulduk..Bu kadar agresiflesmenızın bı anlamı yok bence.Sizde erkeklerle ılgılı yazın bısıler bızde hepberaber gulelım nedersınız ???..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 biz igrençleşmeyi kendimize yakıştırmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Basınç olayına çok güldüm eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya biz ewrkeklerle ilgili bişey yazsak gülmezdiniz bence.Ayrıca bence kadınların böyle bi eşya gibi bu kdr basitleştirerek anlatılması bana hiç geyik gibi gelmio,tebessüm bile etmedim bu yazıya.Başta açılan bi kaç kadın türleri fln topicleri güzeldi ama abartıldı bence.Ne bu ya sürekli kadınlarıo ezer şeklinde geyik yapılıyor?Sanki kadınlar beyinsiz bi işe yaramaz varlıklar,oları süsolsun die gezdiriyorsunuz,kdınlar para avcısı,evlilik çok kötü bişey sürekli neden bunları ön plana çıkartıyorsunuz ve kadınları sex objesi oalrak görüyorsunuz anlam veremiyorum! Kadınlara tşkkür etmelisiniz sizi varolmanızın en büyük sebebi onlar!Bence kesin artık kadınlar hakkında bu tarz geyikleri...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya bide mokoko diye fake açıyolar bu kadar da olmaz ama. destekle kendini, biz de ağlarız, eyvah çok kişi gülmüş espriye napcaz biz diye..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: dory, 28 Haziran 2005 15:56 tarihinde demiş ki: hayatın gercegi kadını alkolle doyurup sonrada..aktivitesi buyuk oranda arttırmak mıdır? geyik kadınlar uzerine yapilmıs bende kadınım ve evet aliniyorum, ben buraya gelip erkekler beyinsizdir, yada sus içn yanınızda gezdirin,basınc uygulayıp urun alin diye sacmalamanın ustunde topic acmıyorsam siz de yapamasınız. Evet kadini alkolle doyurunca aktivitesi genis oluyor daha rahat daha dengeli ve daha az kiskanc daha az sacmaliyan sadece carpe diem.... Simdi kadinlara kimse Salak kari sana kim gerizekali dedi _ Gibi bir soz sunduk mu ortaya ki bunu beyinsizlikle es tutuyorsun. Kadin lar erkekleri tamamlayan huuşuu lardir. Tabiki yaninda sus niyetine gezdiriceksin. Kadinlar erkegin susu degilmidir ? Damsiz girilmez... Basinc uygulayıp urun almaya gelince belki dedigin gibi kizilicak bir durum ama hayatın gerccegi ve gusel muballaa yapilmis tebrik etmek gerek... Senin probleminin ne oldugunu bilmiyorum ama kadin olman bunlara gulmemen gerektigini gostermez. Tamam belki sana hitaben yazili ama gercek ki bu sadece bir espiri. Anlasilmayacak kadar da ciddi bir yazi degil . Devaminda gelen mesajlarada bakarsan insanlar sadece gulmusler. Bir sen Bu ne boyle bişi yazilir mi gibi bir polemik içine sokuyorsun bizleri ama gereksiz. Sende gulebilirsin . Kendinle ve fonksiyonlarinla barisik olmaya calis..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 @Riehn Yanılıyoesun kadınlar erkeklerin süsü deil erkekler kadınların süsü :) Damsız girilmez diyor bak.Kadınlar tek girebiliyor erkekler giremiyor.eğer istersek sizi süs olarak alıyoruz yanımıza :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Horrible, 28 Haziran 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Sanki kadınlar beyinsiz bi işe yaramaz varlıklar, Senide bir ust mesajima yonlendiriyorum. kimsenin sizi asagiladigi gerizekalisiniz beyinsizsiniz işte bir işe yaramiyorsunuz dedigi yok _ Kadini kadin yapan erkegidir eger sizi asagilayan taraf olsalardi bir dunya erkek herhangi biriniz için ugrasmazdi. Kendi adina bir yanitla su soruyu ? Kac kez bir erkege birlikte olmayi teklif ettin ? Kac erkek sana teklif etti ? Bu sorularin cevaplarini mantikli olarak bir cerceveye sokarsan sen de anliyacaksin ki bu sadece bir geyik eglenme yolu...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kadınların cok degerlı varlıklar olduklarını bende kesınlıkle kabul edeıyorum fakat bu onlar hakkında mızah yapılamayacagı anlamına gelmıyo.Ornegın doktorluk ıcın dunyadakı en kutsal meslek denıyo fakat mizah dunyasında en agır esprılere konu olup en agır bır sekılde asagalanıyolar. Yane demek ıstedıgım bu kadar hassas olmayın bence.Sonuc olarak burdakı ınsanları guldurmek ıcın yazılan yazılar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Horrible, 28 Haziran 2005 16:10 tarihinde demiş ki: @Riehn Yanılıyoesun kadınlar erkeklerin süsü deil erkekler kadınların süsü :) Damsız girilmez diyor bak.Kadınlar tek girebiliyor erkekler giremiyor.eğer istersek sizi süs olarak alıyoruz yanımıza :) Evet ama bununda nedeni farkli . O konuya hiç girmeyelim cok dertliyim :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 "damsiz girilmez" nedn girilmez biliyor musun , erkekler o kadar sapitabiliyorlar ki tek basına bir erkek içince bir kadına musallat olabiliyor, o yuzden yanında bayan olmayanı almıyorlar, ama biz tek basımıza girebiliyoruz, sapitmadan yasayabildigimiz için. Kusura bakma ama ben tartısma yaratmaya değil sadece bu ezici tavırlara tepkimi gostermek için yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Phrexian, 28 Haziran 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Ornegın doktorluk ıcın dunyadakı en kutsal meslek denıyo fakat mizah dunyasında en agır esprılere konu olup en agır bır sekılde asagalanıyolar. Abi mizah bir asagilama yolu degildir eglenme yoludur ya. Yani eglenceli olsun diye sikko demek gibi bişey bu. Amac asagilamak degil hiç bir sekilde. Sunu bir algilasaniz hersey gusel olacak.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu kadar erkeğin kadınlar hakkında oturup tartışması pek ironik geliyor bana, yeni üye olduğum dönemlerde laf yetiştirmeye çalışırdım ama geyiğe vurmak daha zevkli =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 eglenmek, ezmekle olmaz. Herhafta kadinlarla ilgili bir topic aciliyor ve ben artık sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: dory, 28 Haziran 2005 16:17 tarihinde demiş ki: erkekler o kadar sapitabiliyorlar ki tek basına bir erkek içince bir kadına musallat olabiliyor, Bu mevzuya sonuna kadar karsiyim her erkek ayni konumda degil ozelliklede gunumuz de egitimli insan sayisi arttikca oranda azaliyor. Ve aksine ayni seyleri bayanlarda yapabiliyor. Ustelik o tarz mekanlarda damli erkeklere sarkan cook bayan var . Ve cogu zaman kiskanclik triplerine giren bayanlar nedeni ile de belkide cok sevdiklerinden oluyorlar. Ortada bir sey yokken ! İste bunlari soylememek için sizlere bu konuyu acmayalim demistim ancak siz bunu bir zayiflik sandiniz ve hemen baskin cikmaya calisiyorsunuz. Ancak her ne kadar damsiz erkek alinmiyorsa tek basina dam da alinmamali ..... Anlatabiliyormuyum ?[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 zaten bu kadar çok kadınlar hakkında konuşmaları ve onlarla ilgili herşeye karar vermeleri ironik olan =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: helena, 28 Haziran 2005 16:19 tarihinde demiş ki: bu kadar erkeğin kadınlar hakkında oturup tartışması pek ironik geliyor bana, yeni üye olduğum dönemlerde laf yetiştirmeye çalışırdım ama geyiğe vurmak daha zevkli =P diabetic and tiestic . you wanna go ! lady u best. Helal olsun budur yani olaydaki mizahi yakalayacaksin. Diger arkadaslar biraz mizah dergilerine takilmalarini rica ederim... Yazarlaarin cizerlerin cogu erkek olmasina karsin kendileri ile ilgilide bir dunya mizahi duygu cikarabiliyorlar. Mesela sekse olan duskunlukleri ile kendilerini cok gusel rezil ediyorlar. Ama bunu okuyan erkek bu mizahi algilayabiliyorsa sizinde bunu algilayabilmeniz mumkun deneyin. Bir ezme sozkonusu degil tekrar ediyorum sadece mizah...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Dam konusunu gundeme getiren sensin ve ne kadar debelensende genellemede bu iş boyle. Sapitan beylerimiz icin geliştirilmiş yontem, eger gun gelirde aynı sey kadınlara da olursa tartısırız. Hala beni tartışmaya cıkarmaya calişan biri olarak yansıtmaya calişiyorsun, ama bu boyle değil, ben sadece rahatsız oldum ve soyluyorum.Diyorum ya benzetilmedigimiz hiçbir sey kalmadi diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kim kimi eziyo? bu kadar insanın sevdiği kadın annesi vs yokmu? bu kadarmı dar düşünüyosun ? kadınlara ölüüümm allah belasını versin hepsinin kopeğin soyları gibi bi mesaj varmı ? sokakta gördüğün kadına "hey yavrum nerene baskı uygularsak ürün verirsin hieyyyt be" demekle şu yukarda okduğun bambaşka hikayelerdir.Biraz sakin olmadn dileğiyle... rileks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Fikir alisverisi olarak bakiyorum ben mevzuya ve kimseye sen soyle yaptin ben boyle yaptim dedigimide hatirlamiyorum. Neyse sonuc olarak sen ne kadar rahatsiz olsan da bu devam edecek ben sadece sana olaya eglenceli kismindan bakmanin seni daha az sinir edicegini gostermek istemistim. Ama madem ki sen bu konuya karsi kesin tepkide kararlisin. Babs the kenk pls. TIP.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Tamam arkadaslar, ben size siz bana derdinizi anlatamadınız. Ben bu kadın topiclerinin komik olmadıgını, mizahın burda aranamayacagını soylemeye caliştim, olmadı. bu arada komik olana ben de gulerim, ama bu komik değildi,sacmaydı.Daha fazla uzatmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Tarafçı olmak kötü bişey... Benim dahil olduğum bi grubu makaraya alan şeyler okurken rahatsız olmam şahsen.Çünki o grubu genel özellikleriyle ele alır ve kişisel hakaretler içermez.neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mizahın ulaşamaması gereken çok az yer var ama kadın konusu bunun içinde değil gibi. Birde forumun çoğunluğunun erkek olduğunu sayarsan durum böyle olması normal :)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar