arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 benim yazdığım albümdeki 4 şarkı nfs undergrounddan bütün share programlarında var o şarkılar öyle extractor falan kasmayın bence, hatta soulseekle falan direk bütün albümü indirebilirsiniz.
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bunu çalın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 abi arabada rock, metal dinlenir mi ya :) açıcaksın abi south side spinners - luvestruck dale don dale'yi önceden bilmiş oldugum gibi bu sarkıda da iddaalıyım. dalee'den daha fazla duyarsınız yakında clublarda :) he bi de dj jean remix'ini indirirseniz daha bi kop kop koparsınız[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Dry Cell- Body Crumbles Taking Back Sunday- Tell All Your Friends A.F.I.- Silver And Cold A.F.I.- Dancing Through Sunday A.F.I.- Girl's Not Grey Godsmack- Awake Crowbar-Gooduns[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 the doors - riders on the storm[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Steppenwolf - Born To Be Wild Steppenwolf - Magic Carpet Ride[signature][hline]chuck!
Mordre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Cheap Trick - Mighty Wings cidden guzelmis
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Metallica-Turn the page Eagles- Hotel California Ashes you leave-Momentary eclipse of hope. Üçü de birbirinden alakasız oldu ama olsun. Edit: Yazım yanlışı [signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting [Bu mesaj aktiftablet tarafından 01 Temmuz 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Nimloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Audioslave - Show me how to live. Hadi bi kaza daha yapın koşun.[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum.
Öne çıkan mesajlar