carpediem_zx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 slm, yakında gidecem ama bi selam verim dedim:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 a.s hoşgeldin..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hosgeldın[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hıım. bence gitme[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ho$geldin[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hoşgeldin, niye geldin? niye gidiyorsun?[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kısa is icin gelmis anlasılan aslında ziyaretci accanımı koysalar napsalar böleler icin[signature][hline]:))) !!! ........................ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 güle güle o zaman[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 güle güle gel aynı şekilde git :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hoşgeldin o zmn güle güle..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hoşgeldin[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Gitme yoksa atlarım en yakın sandalyeden Hosgeldin[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hıhı[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 velkam tu batticih[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hoşgeldiniz[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.