Lentisel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Party bug'ı yüzünden hertaraf bomboş kimsecikler yok herkez tekbaşına bişiler yapıyor hazır boşken bende czde lvl kassam iyi olr aslında :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
demirhanXXL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya kahretmesin wala ben bu bug aq ne ipne bi iş ya
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Küfür Sux...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
demirhanXXL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 wallaha yaw dedim nasıl böyle bir iş dedim aq ben böle iişin bi de internet kötü olunca da çok gıcık oluyor bir de lagda öldüm[signature][hline]nick:_JANİSSARY_ class:berserker(şimdilik) lvl:56+ server:Beramus baş düşman:CCshakura clan:aranıyor nation:KARUS(ORCÇ)
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sabah 5 ten öglen 15 e kdr party bug ı duzelmemı$tı.bı gırım bakalım belki duzelmı$tir.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hala devam ediyor ilginc,3 saat sonra tam 1 gün olucak ne diyim.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 30 saat oldu hala party bugı var.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben beramusu bu yüzden bıraktım ya. ehe gerçi lvl 33tü ordaki adamım ama. 1 ay önce falan sürekli vardı bu party bug ya[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 biriniz açıklarmı nedir bu bug party falanmı yapılmıyor ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ºöyle oluyo. sen birine party yolluyosun. o kabul ediyo. onda parti görünüyo. ama sende partide tek baºınasın gibi görünüyo. ve partiden cıkamıyosun. quit party diyosun yine party görünüyo. ama seni partiye alıyolar. bu sefer önceki partideki adamlarla birlikte party windowda görünüyosun :D cok komik biºey ya. kopuyo insan. bi de bu bug varken parti kurmaya calıºırsan experience alamıyosun hiç bi türlü. kutular da cıkmıyo :)[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Öne çıkan mesajlar