Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin Buildi

BOBAFETT

Öne çıkan mesajlar

ya gidin bir iki warriorla kapışın sonra yazın çok komik olmuış her sınıf alıyor warrioru teketekde lol yani başkada hiçbişe demiyorum ....[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 30 Haziran 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
şey varya ismini unuttum şimdi yere vurmak suretiyle ortamı yakan bi buyusu. onu attığınızda warrior en azından buyunun etki alanından cıkmak için koşucak falan filan sorna bandaj atıcak.

consecration harcadığı mana başına çok komik bir dmg'ye sahip, kaçması da kolay. onu kullanacağına heal atar paladin kendine. consecration ancak instance'larda aggro toplamaya filan yaıyor pvp'de hiçbir faydası yok doğrusu.. (8 sn içinde 384dmg veriyor, mageler bir ae ile aynısını veriyor nerdeyse sn başına)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ursusarctos, 30 Haziran 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
en iyisi ret e 31 holy 20 olsun ideali o bence tabiki seal of command şart o kadar az dps oluyoki lvl 60 ta ağlıyabilirsin.
ama bişi varki kolay kolay ölmezsin, yanlız her yaratıkla savaşın yaklaşık 5 10 dakikanı alır.

Yani PvP paladini yaratıklara karşı zaman kaybı?, normalde nekadar sürer bir yaratığı öldürme süresi genel olarak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...