Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Finals 2005: San Antonio Spurs - Detroit Pistons

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehehe "nickini gfb yapandan ne beklenir zaten" diye bir önyargı ile başlıyorum ben açıkçası=)nese hakim oliim kendime

kaldı 1 saat 25 dakika[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Mesaj tarihi:
4. macin sonunda artik isyan ettikten sonra takimlar dogru duzgun oynamaya basladilar :P

son maci izleyemeyecek olmam cok aci torrenti dussun bari...[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
Son yılların en kıytırık finali gibi...
cıkar duncan la billups'ı ortada hic bisey kalmıyor gibi.bi sürü ikinci sınıf oyuncu finallerde gibi geliyo bana.mohammedle mcdyess kapısıyo nba finalinde allam ya..
ben buna alısık deilim jordan-malone duelini özledim :([signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

[Bu mesaj Fistan tarafından 24 Haziran 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eheh eet orası bombaydı..
bu arada maç tahmin ettiğimden hızlı başladı.fakat parker'ın kötü oyanaycağını söylemiştim.nitekim öyle başladı.beni şaşırtan detroit ve big benin bu kadar iyi başlaması.neyse hayırlısı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen
Mesaj tarihi:
2.mola 12-12 şu an..şom ağızlımıyım ne yim billups faul sorununa girebilir diye yazmıştım adam hemen 2 faullu oldu.bu arada hem duncanın hem de ben'in blokları bombaydı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen
Mesaj tarihi:
3.mola 14-18 spurs üstünlüğü var.horry kopardı yine.detroit kopmanın eşiğinde fakat 1.quarter bitmek üzere.geri dönerler.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen
Mesaj tarihi:
ilk çeyrek 16-18 sas üstünlüğüyle sona erdi

detriotin bu kadar cabuk kopacagını sanmam ama sas yaklaşık bir gömlek daha üstün oynuyor şu sıralar detroitten

horry nin üstüste 2 basketi çok hoş oldu....[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 23 Haziran 2005 16:55 tarihinde demiş ki:

Brent Barry

İşine gelince nasıl azdığını ve ginobili ile ne kadar uyumlu oynayabildiğini biliyoruz. Bir anda non-stop atacağı 3-4 üçlükle şampiyonluğu alabilecek güçte. Bence maçın süprizini yapacak oyuncu Barry olacak.

ne demişim maçtan önce=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen
Mesaj tarihi:
ama maç detroitin kazandığı maçlara çok benziyor..aynı mantık,fastbreakler falan..bakalım ne olacak,ortada gidiyor şimdilik..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
  • Yeni Oluştur...