pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hal favorim S.A.s ama detroitin bu gazla almasını istiyorum..[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Holy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Gilean güzel yazmışsın ama sayı olarak 10-15 arası bir katkı yapmasını beklediğim Lindsey Hunter'i yazmamışsın :)[signature][hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 spurs'u tutuyorum. fakat niye alamıyorlar çözemedim. bakalım bugün ki maç ne olacak.. :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Rush Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ölümüne Detroit oldum olası detroit liyim perişan edicez bu spursu BİG BEN rulz.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe
tunch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bab the kenk meeen[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ehehe "nickini gfb yapandan ne beklenir zaten" diye bir önyargı ile başlıyorum ben açıkçası=)nese hakim oliim kendime kaldı 1 saat 25 dakika[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
tunch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben derimki "final maçı - msn buluşması" düzenleyelim :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tv ile bilgisayar aynı yerde diil.yarıda gelcem msne=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 4. macin sonunda artik isyan ettikten sonra takimlar dogru duzgun oynamaya basladilar :P son maci izleyemeyecek olmam cok aci torrenti dussun bari...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 oyoy bekliyoruz 1 saat daha.. ayakta kalabilirsek.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Detroitte alsında artık...oof of..çansiii bilaaaps[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Son yılların en kıytırık finali gibi... cıkar duncan la billups'ı ortada hic bisey kalmıyor gibi.bi sürü ikinci sınıf oyuncu finallerde gibi geliyo bana.mohammedle mcdyess kapısıyo nba finalinde allam ya.. ben buna alısık deilim jordan-malone duelini özledim :([signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 24 Haziran 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kaldı 20 dakka[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ahaha marş okunurken cocuk tv ye cıktım diye -baslarım marsa el sallarım- yaptı =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eheh eet orası bombaydı.. bu arada maç tahmin ettiğimden hızlı başladı.fakat parker'ın kötü oyanaycağını söylemiştim.nitekim öyle başladı.beni şaşırtan detroit ve big benin bu kadar iyi başlaması.neyse hayırlısı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 2.mola 12-12 şu an..şom ağızlımıyım ne yim billups faul sorununa girebilir diye yazmıştım adam hemen 2 faullu oldu.bu arada hem duncanın hem de ben'in blokları bombaydı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 3.mola 14-18 spurs üstünlüğü var.horry kopardı yine.detroit kopmanın eşiğinde fakat 1.quarter bitmek üzere.geri dönerler.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ilk çeyrek 16-18 sas üstünlüğüyle sona erdi detriotin bu kadar cabuk kopacagını sanmam ama sas yaklaşık bir gömlek daha üstün oynuyor şu sıralar detroitten horry nin üstüste 2 basketi çok hoş oldu....[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben şapkayı yedi ama =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bu maç 2 uzatmaya gidebilir diyorum ben[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 OMGF beri 3lük attı[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 prganizasyonun güzelliği ile şut birleşince takdir etmemek elde degil, cok küfür etmişlerdir....=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yoksa yine mi horry cıkcak sahneye? wallace lar uzatmaya giderse dayanamaz bu foullerle.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Gilean, 23 Haziran 2005 16:55 tarihinde demiş ki: Brent Barry İşine gelince nasıl azdığını ve ginobili ile ne kadar uyumlu oynayabildiğini biliyoruz. Bir anda non-stop atacağı 3-4 üçlükle şampiyonluğu alabilecek güçte. Bence maçın süprizini yapacak oyuncu Barry olacak. ne demişim maçtan önce=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ama maç detroitin kazandığı maçlara çok benziyor..aynı mantık,fastbreakler falan..bakalım ne olacak,ortada gidiyor şimdilik..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Öne çıkan mesajlar