Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Finals 2005: San Antonio Spurs - Detroit Pistons

HellHound

Öne çıkan mesajlar

günaydın gençlik. en sonunda heyecanlı bir maç izledik. çok enteresan normalde spursu destekliyordum. ama bu maçı detroitin kazanmasını istedim nedense. horry herşeyi altüst etti...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok yani ben bu adamı yolda görsem döverim.ya adam her sene palyoff finalinde son saniye 3lüğü atıyo ya.her sene be yeter artık.nası bişidir.nası bi baldır da diyemiyorum her sene olmazki kardeşim.en az 4 kere canlı izledim böyle maç alışnı.allahtan ilk defa tuttuğum takımın hayrına bi iş yaptı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Sosyal ağlarda paylaş

Detroit alsın :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 20 Haziran 2005 08:15 tarihinde demiş ki:
horry en az 3 tane hücum faul yaptırdı verilmedi yalnız, hiçbi yerdede ezilmedi bugün çok büyük iş yaptı. sol elle smacı hele

illa karşı çıkıcan di mi
ilk yarıda girdiği bölümlerde inanılmaz ezildi horry. hücumda da defansta da ağzına sıçtı adeta san antonio'nun. 2 wallace oyundayken eziliyo adam açık bi şekilde (dış şut sokmadıkça)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

3. çeyrekte attığı son şuttan önce bişey yaptığı yoktu horry'nin doğru düzgün. ama adamın gaza geldikten sonra yaptıkları insanlık dahilinde değildi pek.
6. maçta biter seri gibime geliyo. moral üstünlüğü var biraz, kendi sahalarında oynuyolar, bi de detroite göre daha rahat olacaklar haliyle.
içimden geçen detroit alsın 6. maçı sonra da hayvan gibi bi 7. maç olsun ama zor hani.[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

ya hemen satmamak gerek parkerın da sezonda çok iyi oynadığı maçlar oldu.
horry bence almamalı mvp,tamam iyi oynadı vs. ama mvp olucak kadar değil bence.
[edit:cümle bozukluğu][signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)

[Bu mesaj shapshal tarafından 20 Haziran 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayıptır kardeşim bu horry öküzü resmen dengesizlik getiriyo finallere :)
bütün sezon yatıp haziran ayında sen şahlan vay anasını. bay haziran lakabını bi kez daha kanıtladı adam.

horry'nin maç boyu ne yaptığını tartışmışsınız, istatistikleri pek bilimyorum ama ilk 3 periyot boyunca hayaletti sahada bunu gördüm. bundan sora son periyot ve uzatmadaki toplam 21 sayısı resmen ohalık bi performans ..

fazla söze gerek yok detroit'te de billups coştu ama gereğinden fazla coştu. tamam sırtına aldı takımı taşıyodu ama son 2 hücumdaki kötü seçimleri affedilecek gibi değil. onlardan birinde detroit sayı bulsa şu an san antonio'nun işinin zorluğundan bahsediyo olacaktık.

neyse olan oldu artık bundan sora serinin dönmesi biraz mucize ama belli olmaz 7.maç izlersek herşey olabilir[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

nukem e katılıyorum horry nin dünkü performansına kimse bişey diyemezdi..
ayrıca wallacelerin arasında ezilmedi çünkü horry kariyeri boyunca öyle çok içeriden oynıyan biri değilki horry dış şutkarıyla zaman zaman içerden oynayarak sayı bulan bi isim ama onu farklı yapan işte bu büyük maçlarda attığı büyük şutlar
ezilmedi dememin bir nedeni de savunmada horry savunmada da iyi işler yaptı aldığı 3 hücum reboundu da cabası...
şu bi gerçekki horry mvp olamamayacaktır ama yaptıklar zaten kimse tarafından da unutulmayacaktır o artık 6. adamlıkta bobby jones john havlicek micheal cooper sınıfına girmiştir...[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...