Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Finals 2005: San Antonio Spurs - Detroit Pistons

HellHound

Öne çıkan mesajlar

mezuniyet gecesininden sonra çıktık yemek yedik aldık biraları tam arkadaşın evine gidioruz dedim bgn maç var nası koşuyoruz eve sanki kakamız geldi de WCye koşar gibin,bayık maçtı az skorlu sağlam savunmalı[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

Detroit ilk periyoda mükemmel ba$ladı açıkçası.Öyle devam etseydi maçı alırdı.Rasheed 5 tane blok yaptı ( son gördüğümde) will smith ile ba$larken ilk mola da kıyafet de birinin elbisesi yırtıldı galiba öyle diodu spiker :) Chauncey çok deli fake yaptı Horry e. :) Ginobili de türnike bırakır gibi girip smaç la bitirdi.Güzel maçtı.San Antonio kazandı.2. maç yarın gece 4 de san antonio nun sahasında.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 12 Haziran 2005 05:26 tarihinde demiş ki:
anlamıcak bişi yok mesajında. biraz daha çalış

said:
Pasquella, 11 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Rasheed 5 tane blok yaptı ( son gördüğümde) will smith ile ba$larken ilk mola da kıyafet de birinin elbisesi yırtıldı galiba öyle diodu spiker :)

Bu cümleyi öğelerine ayırır mısın ?

Dalga geçmeye çalışmıyorum, ciddi ciddi birşey söylüyorum. Ne demek "Biraz daha çalış" ? Anladıysan söyle.

Nedir bu sürekli birilerine laf sokma ihtiyacı ? Anlayamamış olamaz mıyım ?[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Herkeste var bu artık dayanılmayacak seviyeye geldi,insanları uyarmaya çalışıyorum ama laf sokan,veya thread kasan kişi durumuna düşüyorum gerçekten bayık bir durum haline geldi bu,önlem alınmalı bnce.Konuyla alakasız şeyler silinmeli veya uyarı verilmeli..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır belki laf sokmaya çalışmamıştır, gerçekten anlamaya çalışmamı söylemiştir ( Herşeye alınırım, huyumdur ) ; ama kesinlikle quote ettiğim cümleden bir anlam çıkaramıyorum. Niyetim de dalga geçmek falan değil..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tüm konuyla bağlantısız birşey söledim çnkü artık laf sokmak denilince tüylerim diken diken oluyor nedir yani forumun amacı tamam tartışmak da var amaçlar için de ama laf sokarak mı?
dikkat edelim biraz daha bnce..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

2. maç öncesi kısacana bir yorum girmek gerekirse:

ilk maçta yeterince kullanılmayan prince - ginobili eşleşmesi detroit'te akıllara gelebilir ve daha fazla kullanılabilir bu da 6-10 sayı arası extra sayı demektir detroit için. bunun yanında hamilton psikolojik olarak bowen'a karşı daha hazırlıklı olabilir ve perdeleri daha iyi kullanıp daha etkili olabilir. sonuç olarak perdelemelerden çıkan bir adamı 1w1 tutmak son derece zordur her ne kadar bowen bunu ilk maçta mükemmel bir şekilde başardıysa da. larry brwon'un rasheed wallace'ın dış tehdit olduğunu hatırlaması da san antonio'nun aleyhine bir faktör olabilir. tabii san antoniocephesinden bakınca da brent barry'den 10 sayı civarında bir katkı görebiliriz geçen maçla farklı olarak.

bunun yanında daha ilk seriden görüldü ki önceki yorumumda da belirttiğim gibi detroit'in sayı bulma opsiyonları son derece sınırlı. açıkçası düşüncem şu ki, detroit maçlarda 85 sayı barajını geçemez. bence maçlarda önemli olan hücum opsiyonları ve sayı bulma potansiyeli detroit'e göre çok daha fazla olan san antonio'nun kaç sayı bulacağıdır.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...