Infarctus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 :) Güzel maçtı SAS aldı.[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 spursda tek sevdigim adam ginobili dünya şamp dada süper oynamıştı[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ayrıca adam fairplay abidesi, hastasıyım =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya spurs hidayetin pistons da mehmetin geçen seneki takımı üzüldüm ya :([signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: jankis, 11 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki: herşey bi yana billups'ın fake'ini gördüyseniz, tek kelimeyle muazzamdı. bence gecenin hareketi horry'ye yaptığı o fake ve ardından turnikeydi :tup: üstelik bu adamı horry gibi bi adama yaptı.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Spidee, 11 Haziran 2005 16:47 tarihinde demiş ki: Ayrıca adam fairplay abidesi, hastasıyım =) şaka yapıyosun di mi :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Gayet ciddiyim, Ginobili tam bir fairplay abidesi..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 mezuniyet gecesininden sonra çıktık yemek yedik aldık biraları tam arkadaşın evine gidioruz dedim bgn maç var nası koşuyoruz eve sanki kakamız geldi de WCye koşar gibin,bayık maçtı az skorlu sağlam savunmalı[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasquella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Detroit ilk periyoda mükemmel ba$ladı açıkçası.Öyle devam etseydi maçı alırdı.Rasheed 5 tane blok yaptı ( son gördüğümde) will smith ile ba$larken ilk mola da kıyafet de birinin elbisesi yırtıldı galiba öyle diodu spiker :) Chauncey çok deli fake yaptı Horry e. :) Ginobili de türnike bırakır gibi girip smaç la bitirdi.Güzel maçtı.San Antonio kazandı.2. maç yarın gece 4 de san antonio nun sahasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Rica etsem mesajını biraz daha özenerek yazar mısın, anlamaya çalıştım ama anlayamadım..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 balonu var görmüyo musun heyecan yaptı :lol:[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Spidee, 12 Haziran 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Rica etsem mesajını biraz daha özenerek yazar mısın, anlamaya çalıştım ama anlayamadım.. anlamıcak bişi yok mesajında. biraz daha çalış[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu gece 04:00 da olmadı lazım maçın[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu gece 4'te ntv.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 peki abi. ee şöyle soriym, finallerde detroiti tutan var mı ? :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben varım. san antonio kazanacak ama detroit'i tutuyorum. tabi 1-1 olursa işler değişir .. bu geceki maç çok önemli.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benim de gönlümden geçen detroit. ama akıl var mantık var kriterleriyle bakarsak spurs'ün şansı daha yüksek haliyle.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gicigim larry brown'a gecen sene ona olan gicikligimin onune karl malone'a olan nefretim gecmisti, bu sene o da yok hehe batsin detroit sweep istiyoruz! (höh! :P)[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çok bayık geçiyo maçları izlesem mi?! hmm[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: LvL_Sabo, 12 Haziran 2005 05:26 tarihinde demiş ki: anlamıcak bişi yok mesajında. biraz daha çalış said: Pasquella, 11 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Rasheed 5 tane blok yaptı ( son gördüğümde) will smith ile ba$larken ilk mola da kıyafet de birinin elbisesi yırtıldı galiba öyle diodu spiker :) Bu cümleyi öğelerine ayırır mısın ? Dalga geçmeye çalışmıyorum, ciddi ciddi birşey söylüyorum. Ne demek "Biraz daha çalış" ? Anladıysan söyle. Nedir bu sürekli birilerine laf sokma ihtiyacı ? Anlayamamış olamaz mıyım ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Herkeste var bu artık dayanılmayacak seviyeye geldi,insanları uyarmaya çalışıyorum ama laf sokan,veya thread kasan kişi durumuna düşüyorum gerçekten bayık bir durum haline geldi bu,önlem alınmalı bnce.Konuyla alakasız şeyler silinmeli veya uyarı verilmeli..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Hayır belki laf sokmaya çalışmamıştır, gerçekten anlamaya çalışmamı söylemiştir ( Herşeye alınırım, huyumdur ) ; ama kesinlikle quote ettiğim cümleden bir anlam çıkaramıyorum. Niyetim de dalga geçmek falan değil..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben tüm konuyla bağlantısız birşey söledim çnkü artık laf sokmak denilince tüylerim diken diken oluyor nedir yani forumun amacı tamam tartışmak da var amaçlar için de ama laf sokarak mı? dikkat edelim biraz daha bnce..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 2. maç öncesi kısacana bir yorum girmek gerekirse: ilk maçta yeterince kullanılmayan prince - ginobili eşleşmesi detroit'te akıllara gelebilir ve daha fazla kullanılabilir bu da 6-10 sayı arası extra sayı demektir detroit için. bunun yanında hamilton psikolojik olarak bowen'a karşı daha hazırlıklı olabilir ve perdeleri daha iyi kullanıp daha etkili olabilir. sonuç olarak perdelemelerden çıkan bir adamı 1w1 tutmak son derece zordur her ne kadar bowen bunu ilk maçta mükemmel bir şekilde başardıysa da. larry brwon'un rasheed wallace'ın dış tehdit olduğunu hatırlaması da san antonio'nun aleyhine bir faktör olabilir. tabii san antoniocephesinden bakınca da brent barry'den 10 sayı civarında bir katkı görebiliriz geçen maçla farklı olarak. bunun yanında daha ilk seriden görüldü ki önceki yorumumda da belirttiğim gibi detroit'in sayı bulma opsiyonları son derece sınırlı. açıkçası düşüncem şu ki, detroit maçlarda 85 sayı barajını geçemez. bence maçlarda önemli olan hücum opsiyonları ve sayı bulma potansiyeli detroit'e göre çok daha fazla olan san antonio'nun kaç sayı bulacağıdır.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Maçı izleyemedim ama istatistiklere bakınca bile "Spurs ezmiş" demek mümkün..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar