Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Site tanıtımı -gececiler.com-


Mavi

Öne çıkan mesajlar

Gececiler.Com, kullanıcıların internet üzerinde kendi sosyal çevresini oluşturma amacına yönelik olarak hazırlanmış özel bir internet sitesi ve bu site üzerinde sunulan bir hizmetler kümesidir. Bu sosyal çevreyi biz kısaca "network" olarak adlandırıyoruz. Network sayesinde, sadece arkadaş bulmak, diğer insanlarla özel ilişkiler kurmakla kalmaz, aynı zamanda ilgi alanlarınızda açılmış gruplara katılır ve siz de kendi gruplarınızı kurabilirsiniz. Gececiler.Com'u kullanarak diğer insanlarla duygu, görüş ve düşüncelerinizi paylaşır, birlikte aktivite planları yapar veya mevcut aktivitelere katılırsınız.

Gececiler.Com'a üyelik kabulü davet yoluyladır. Siteye ancak sizi tanıyan bir üyenin davetiyle üye olabilirsiniz. Gececiler.Com, bu sayede size, kendinize özel bir profil oluşturarak arkadaşlarınız, onların arkadaşları ve aile bireyleriniz gibi tanıdığınız ve/veya tanıyacağınız insanları Networkünüze dahil ederek sürekli iletişim içinde olma olanağı veriyor. Böylelikle sistemdeki kullanıcılar birbirlerine referans oluyorlar. Sahte üyelikler olmadığı gibi, sizi rahatsız edenler de olmayacak veya minimum düzeyde kalacak.

-
Yaklaşık 5 aydır bu sitenin üyesiyim çeşit çeşit insanlarla tanıştım.Gayet seviyeli,düzeyli bir ortam.

Site yetkililerine kesinlikle bir yalakalık, sulanma vb. söz konusu değildir bu konuyu açtığımdan haberleri olamaz bile [ sitedeki vasfım normal bir kullanıcıdır admin, moderatör, herhangi bir yetkili, cart curt değilim ]

Konuyu açma amacım bu seviyeli, düzeyli, sohbet, tanışma, kaynaşma ortamını sizlere bildirmek, tanıtmak.[signature][hline][b]bla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende üye olmak istiyorum. Davetiye yolluyabilirmisin?
[email protected][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!


[code=php] i died for you !
[/code]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben teşekkür ederim. Bakalım nasılmış inceleyeyim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!


[code=php] i died for you !
[/code]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan, görüşünde haklı olabilirsin bu senin kararın :] bendede kullanıcılarına gold üyelik tarzı seçimler sunarak bu tür işlerden çıkar, kazanç sağlayan - sağlamaya çalışan insanlara deli oluyorum.

trapt, davet gönderdim teşekkür ederim.[signature][hline]bla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nukem,

Bu tarz tanışma, kaynaşma ortamı, sohbet ortamı sağlayan sitelere ne için kayıt yaptırdığın önemli eğer sen kız arkadaş bulmak niyetiyle kayıt olduysan bunda sakınca yoktur ha yok abi benim kız arkadaşım var gerek duymuyorum sadece yeni insanlar tanımak nette daha iyi vakit, zaman geçirmek muhabbet sohbet etmek istiyorum da diyebilirsin siteyi ne yönde kullanacağı tamamen kullanıcıya kalmış bişey.

Mesela benim siteye takılma amacım nette sıkılmadan oyalanmak, yeni yeni yüzler tanımak, vakit geçirmek, zaman öldürmek ha kızlarla tanışmadım mı tanıştım buluştum görüştüm ama daha fazla ileriye gitmedi.

Davetiye sistemi ile çoğalmak neden kalitesizleştirsin ki ortamı anlamadım ?

Davetiye sistemi ile çoğalmanın ilk amacı site içinde bütün kullanıcılarının kendi network'u arkadaş listesi olması ben burdan bir arkadaşa siteye giriş için davetiye atıyorsam ve oda kayıt olduysa o otomatikman benim arkadaş listemde yer alıyor.Amacı bu davetiye sisteminin.

aman üstüne basa basa söylüyorum ben sitede yetkili falan değilim [signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MartinLGore,

Sordun sana biraz geçmişe giderek açıklama yazayım.

internet alemi ile samimiyetimin artması nebulada ultima online oyunuyla tanışmamla oldu.internet daha fazla zamanımı harcamaya başladı.neyse 4 yıllık gibi bir oyunculuk zamanım oldu ve oyunculuktan sıkıldım herkezin yaptığı gibi zor bir şekildede bırakmadım hesabımıda karakterlerimide silmedim ama bir daha oyuncu olarak sunucuya login olmadım.Sonra baktım ki internetteki bütün eğlencem, uğraşım ultima online denilen bu oyunmuş bıraktıktan sonra monitör bana ben monitöre baktım 3-4 ay sıkıldım bayağı bi.

Sonra yeni uğraşlar edinmek için bi takım ultima online sunucularına yetkili konumunda bulunmak için başvurdum alındım böylede internet ortamında bi 2 yılım geçti.

Şimdi tekrar işsiz, uğraşsız gibiyiz ultima online çok vaktimi aldı ama memnundum.bu tarz bir siteyi arkadaşım tavsiye etti girdim anti fenerbahçe isimli grup kurdum vaktimi çok aldı adam falan topladım spor-futbol muhabbet ortamı kurdum.böyle başladı bu site ve paticik ha birde msn muhabbetleri şimdilik netteki vaktimi alıyor.[signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı soruların varmış dikkat etmedim.

Böyle bir site açmayı düşünmem, açmam gerek yok çünkü üyesi olduğum bir site var zaten.

Erkek popülasyonu kızlara göre fazla.Ha ne oluyor sokakta elle,kolla,bakışları ile taciz edenler var bu sitedede arada dal gibi mesaj ile haddini aşanlar çıkabilir ki çıkıyordurda.

Ben bu yonja isimli siteye üye oldum ama 2-3 mesaj atmışımdır ve toplasan 7-8 kere login olmuşumdur.Bu tip sitelere takılmak gibi bir alışkanlığım yoktur ama gececiler.com biraz farklı ortam, arkadaş ortamını kurduysan sorun kalmıyor.önümde 2 pencere var biri paticik.com biri gececiler.com günüm böyle geçiyor.[signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...


[Bu mesaj Mavi tarafından 16 Haziran 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...