Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben iki karakterlede oynadım herkes shaman ac dedi actım ama warrior ve rogueda aldıgım zevki vermedi.Simdi warriorla rogue arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hangisinden zevk alıyorsan. O kadar farklı classlarki bunlar. Warrior, rogue'un iyi olduğu konularda rezaletken; rogue, warrior'ın iyi olduğu konularda rezalet. Zaten "hangisi güçlü" gibi bir soru olamaz, ikisininde yeri zamanı farklı. Neyden keyif alıyorsan onu oyna. Şöyle bir ekleme yapayım. Instance'larda oynamaktan zevk alıyorsan warrior, pvp'den zevk alıyorsan rogue denebilir ama çok uygun bir ayrım değil yinede.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong [Bu mesaj Qui tarafından 28 Haziran 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu tarz oyunları benim gibi zevk aldığın şeyi yaparak oyna. En güçlü olmak zorudna değilsin.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 İşte ikiside ayrı ayrı keyif verdi ondan sordum hangisi biraz daha önde yani ikisindende zevk aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Rogue çok fazla var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bi okadar az da main tank var en azından BLde onlar çok rahat grup buluyolar kimse rogue istemiyo artık ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yani hangisi ben ikisindede zevk aldım pvp serverinda oynuorum hangisi işime daha cok yarar bikez daha belirtiim ikisindende zevk aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 valla ikisinden de zevk aldıysan bence ikisini de aç :D yavaş yavaş kasarsın ama ilk warrior aç bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Pvp olrak rogue neden dediniz warrior pvpde ise yaramıomu :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bütün classlar Pvpde işe yarar. Çok saçma bişey rogue pvpde işe yarıyo Warrior yaramıyo demek..[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Warriorın yetenekleri tam olarak ancak 60 da tamam oluyor 60 da pvp de çok rahat edersin warriorla ama lvl atlamak rougea karşılaştıırıldıgında daha zordur oda ayrı :D .[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben adamın gözünün içine bakar göstere göstere yere çakarım dürüst savaşırım budur olayım dersen Warrior ol. Eğer ki Adamlar benim düşmanım ne zaman istersem o zaman öldürürüm . Güçleri az olsun sayıları az olsun sinsi bir 2 vuruşla beni daha farkedemeden adamı safdışı bırakırım , diyorsan rogue ol ... FRP ye başladığımdan beri rogue um asla da değiştirmem .. Yaşasın kötülük , yaşasın zamanlama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kesinlikle warrior ac 60 oldugunda instance ler için aranan adam warriordur özelliklede iyi isen adın duyulursa sürekli cagirilirsin. paladinim var ama warrior acmis olsam su an daha mutlu olurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 niye lam ben paladinim var diye inanılmaz mutluyum holy gücümle çekici kafasına çakarken rogue ların çok eğleniyorum :P warrior da yenebiliyo paladinler hem :P ama sen horde sun bence warrior aç rogue kadar zevkli gelmeyebilir başlarda pvp zor olabilir ama 60 olunca okadar zevkli oluyorki bide taktikler yapıp daha çok mantık ve kontrolle oynamak istiyosan warrior birebir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Valla warriorlar alır paladini böyle yani bi warrior paladine yeniliyorsa ve arada çok ciddi bir ekipman farkı yoksa o warrior noob demektir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben olsam warrior ile devam ederdim. Hem armor reduction'i feci %60 hatta daha fazlaya varabiliyor hemde her turlu instanceda ihtiyac olunuyo. hemde biz adami elimizden kacirmayalim diye dakikada bir poison surerken sizin charge , hamstring , terryfing howl gibi ozellikleri cok guzel. ote yandan rogue cogu class'a karsi cok iyi bir damage dealer ama cok cit kirildim . mc de falanda cok bi ise yaradigimiz yok ne bir mage in verdigi damage i verebiliyoruz nede bir warriorun aldigi damage i o yuzden simdiki aklim olsa kesinlik warrior yada mage acardim [Bu mesaj Disappear tarafından 29 Haziran 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Dunedain, 29 Haziran 2005 01:16 tarihinde demiş ki: Valla warriorlar alır paladini böyle yani bi warrior paladine yeniliyorsa ve arada çok ciddi bir ekipman farkı yoksa o warrior noob demektir . abi aynı oyundanmı bahsediyoruz :) warriora en ters classlardan birisi paladin çok az warrior dueli kaybettim[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 warriorlar pvpde daha çok can yakıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 arcanite reaper yuzundendir evet arkadslar ben forme ye şahit oldum :) Alterac da sıra beklerken warrior u süper kesmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Noobdur o warrior veya ekipmanı dandikdir birinden biri yani , bende dahil iyi olan bildigim warriorların hiçbirri zorlanmıyor palada . Ps: ama bir şans olayı var onu kabul ediyorum yani soc ve silah aynı anda critlerse her ne kadar enderde olsa olan bir olay bu o zaman kaybediliyosun ama bunun olma olasılıgı hakkaten küçük . [Bu mesaj Dunedain tarafından 29 Haziran 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Patchten önce warriorı elini kolunu sallayan kesiyoduda artık melee classlara çok etkili hale geldi warrior ki olması gereken zaten buydu. Adı üstünde savaşçı, savaş ustası. Benim gördüğüm warriorlar palaları tavuk gibi kesiyor. Senin savaştığın warriorlarda bi sorun vardır :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bir warrior ayı formundayken 1600 civarı vurunca artık pek yaklaşmıyorum , uzaktan yavaş yavaş öldürmek daha işime geliyor (arcanite reaper varsa mümkünse kaçmak iyidir yani)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bu oyuna başladıgımdan beri rogue ile oynadım ve bu aralar kimsenin pek begenmedigi paladin açtım ve oynuyorum:) zevklide... defansive bi palayı warriorun kesebilmesi zor geliyor bana ama bilemiyorum henüz cok iyi tanımadım karakteri tabi lvl 28 im daha:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bir rouge olarak derimki warior vs rougeda emin olun bir cok warioru kesebiliyorsunuz ama sunu solim ii oynayan warior bir rougeyi kesmeme olayi imkansizdir zati rougelere ölen wariorlarada aptal gozuyle bakiyorum cunku elllerinde rougeyi rahat kesebilecek ozellikler var...ama onun disinda geri kalan seyleri zevkli ondan sana rougeyi siddetl tavsiye ediom (gecmi kaldim acba)..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: DeMiRMaSKe, 28 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki: bu tarz oyunları benim gibi zevk aldığın şeyi yaparak oyna. En güçlü olmak zorudna değilsin. Kesinlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar